Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme betonlook badkamer

Betonlook wordt vaak geassocieerd met grauw en kil. Deze familie uit Voorthuizen heeft laten zien dat dit niet het geval hoeft te zijn. Samen met Sani4All Barneveld hebben zij deze warme betonlook badkamer gecreëerd.

In deze badkamer is er gekozen voor dezelfde tegels in verschillende afmetingen. Op de vloer en wanden zijn 60x60 cm tegels geplaatst in de kleur antraciet grijs, deze zijn gecombineerd met decortegels in dezelfde kleur. De decortegels zijn in een wildverband gelegd, wat voor een speelse touch zorgt. De badmeubel combinatie zorgt voor de warme uitstraling van de ruimte. Deze bestaat uit een houtlook onderkast met de kleur Sollid Oak welke gecombineerd is met een natuurstenen wastafel en chromen wastafelkranen. De familie heeft ook gekozen voor een hoge kolomkast, deze heeft dezelfde kleur als het badmeubel waardoor de warme uitstraling versterkt wordt.

Betonlook badkamer
Warme betonlook badkamer
Natuurstenen wastafel
Toilet

Luxe doucheruimte

De familie heeft gekozen voor een heerlijke ruime inloopdouche. De doucheruimte wordt deels afgesloten door een wand. Deze zorgt er ook voor dat de ruimte wordt afgeschermd van het toilet. In deze wand zijn twee nisjes geplaatst, waar de familie hun doucheproducten in kwijt kan. Natuurlijk mag een heerlijke regendoucheset niet ontbreken, deze bestaat uit een chromen ronde regendouche en een losse handdouche. De handdouche is van een aparte glijstang, waardoor je dus de douche niet zelf vast hoeft te houden. Ideaal!

Persoonlijk advies

Zou jij ook graag een nieuwe badkamer willen? Een nieuwe badkamer kopen kan best een spannend proces zijn. Daarom helpen we je bij Sani4All graag bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer. Als je een bezoek brengt aan een van onze winkels beginnen we altijd met een korte kennismaking. We brengen dan je wensen en behoeften in kaart en voorzien je van advies. Daarna maken we een 3D-ontwerp voor je zodat je precies weet hoe je nieuwe badkamer eruit moet komen te zien. Zou je graag wat aanpassingen willen maken? Dan is dat geen probleem, we passen het 3D-ontwerp net zolang aan totdat jij tevreden bent. Want wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Maak een afspraak

Luxe regendouche
Nis in badkametr
Hoge kolomkast