Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme landelijke badkamer

Deze warme badkamer is opgeleverd door Sani4All Barneveld bij een familie uit Leusden. Door warme kleuren te combineren met natuurlijke materialen, zoals het houtlook badmeubel, heeft de badkamer een landelijke stijl.

Het grootste deel van de badkamer is bekleed met 60x60 cm tegels in de kleur Powder Snow. Deze zijn gecombineerd met groene visgraattegels in de kleur Mate Olive, welke achter het toilet en de badmeubelset zijn geplaatst. De keuze voor groene tegels versterkt de landelijke uitstraling van de badkamer. Een ander element welke aan die landelijke stijl bijdraagt is de badmeubelset. Deze bestaat uit een prachtige onderkast met reliëf in de kleur Industrial Eik. Op de onderkast zijn twee witte waskommen en een twee mat zwarte wastafelkranen geplaatst. Een badmeubel zonder spiegel is natuurlijk niet compleet, de familie heeft gekozen voor een prachtige ronde badkamerspiegel!

Landelijke badmeubelset
Ruime badkamer
Ronde badkamerspiegel
Ronde witte waskom

Eenheid in de ruimte

Wanneer je graag een badkamer met een rustige uitstraling wil samenstellen, is eenheid in de ruimte heel belangrijk. De familie heeft eenheid gecreëerd door de mat zwarte elementen op verschillende plekken terug te laten komen. Naast de wastafelkranen hebben ook de regendoucheset, douchedrain en de designradiator een mat zwarte kleur. Daarnaast komt de witte kleur van de waskommen terug in de toiletset. Deze bestaat uit een strak wit wandcloset en een wit drukpaneel. Zo zie je dat je op een eenvoudige en stijlvolle manier eenheid in de badkamer kunt creëren!

Vind jouw droombadkamer

Is jouw badkamer aan vervanging toe en ben je op zoek naar jouw nieuwe droombadkamer? Dan ben je bij onze badkamerwinkels aan het goede adres! We bieden bij Sani4All een ruim assortiment, waardoor we voor iedereen wel wat wils hebben. Bovendien zijn al onze badkamers maatwerk, jouw nieuwe badkamer wordt dus volledig op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd. Maak snel een afspraak of loop spontaan eens binnen!

Maak een afspraak

Badkamer met eenheid