Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Maak een gratis 3D-ontwerp van jouw badkamer

Is jouw badkamer aan vervanging toe en zou je zelf graag alvast aan de slag willen met het indelen van jouw nieuwe badkamer? We hebben daarvoor een handige tool waarmee je heel eenvoudig een 3D-ontwerp van jouw badkamer maakt. Zo kun je precies zien of dit jouw nieuwe droombadkamer is. Start via onderstaande knop met jouw gratis 3D-ontwerp!

Begin met ontwerpen

Zo maak je jouw 3D-ontwerp

Het ontwerpen van een badkamer klinkt lastig, maar dat is het niet! Je kunt in een aantal stappen een prachtig ontwerp maken.

Stap 1: de afmetingen
Voer de afmetingen en de vorm van jouw badkamer in. Hou daarbij rekening met de deur en eventuele ramen.

Stap 2: kies het sanitair
Bij stap 2 kun je het sanitair kiezen dat je graag in de badkamer terug wil zien. Denk aan de douche, badmeubel en een toilet.

Stap 3: bepaal de badkamerstijl
Bepaal de stijl van jouw nieuwe badkamer met de badkamertegels.

Stap 4: maak het af
Je ontwerp is nu klaar! Zou je graag advies over het ontwerp willen? Neem het ontwerp mee naar een van onze winkels waar onze adviseurs je graag verder helpen.

Start hier je eigen 3D-ontwerp

De kleuren en stijl voor jouw nieuwe badkamer

Badkamerstijlen droombadkamer

De kleuren en stijl voor jouw nieuwe badkamer

Kun je de kleur of stijl voor jouw nieuwe badkamer niet vinden in onze badkamerplanner? Omdat we zoveel mogelijkheden bieden, kunnen we helaas niet ons hele assortiment meenemen in de tool. Maar in onze winkels tonen we wel ons volledige assortiment en kun je gewoon de droombadkamer samenstellen die je voor ogen hebt. Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer? Bekijk dan eens onze badkamer kleuren of badkamerstijlen.

Tips voor het ontwerpen van jouw badkamer

Het indelen van een nieuwe badkamer doe je niet iedere dag, dus we snappen heel goed dat je niet weet waar je allemaal rekening mee moet houden. Daarom hebben wij een aantal tips voor je:

1. Breng de ruimte in kaart
Voordat je begint met het ontwerpen van je nieuwe badkamer is het aan te raden om de afmetingen van de ruimte in kaart te brengen. Hou daarbij ook rekening met de hoogte, de deur en eventuele ramen.

2. Probeer eens iets anders
Je hebt misschien al wel een beeld van hoe jouw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien, maar we adviseren om toch wat verschillende mogelijkheden te proberen. Zo kom je soms tot een verrassende indeling!

3. Hou rekening met opbergruimte
In een badkamer wil je natuurlijk ook wat spullen opbergen, denk aan je handdoeken en doucheproducten. Hou in je ontwerp er dus rekening mee dat je voldoende opbergruimte creëert.

Bezoek een van onze winkels

Wil je graag advies over jouw badkamer ontwerp? Of wil je van jouw 3D-ontwerp werkelijkheid maken? Plan dan een afspraak in bij een van onze badkameradviseurs. Onze adviseurs staan daar voor je klaar om je te helpen. Ze starten met een korte kennismaking en brengen daarbij je wensen in kaart brengen. Onze adviseurs voorzien je aan de hand daarvan van advies én zetten jouw ontwerp om naar een droombadkamer.

Maak een afspraak