Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Showroombadkamers

Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer is het natuurlijk wel zo fijn om rustig inspiratie op te kunnen doen bij in een winkel. Zo kun je verschillende badkamers en stijlen met elkaar vergelijken en zo zien wat je wel en niet mooi vindt. Daarom staan in onze winkels verschillende showroombadkamers opgesteld. Bovendien worden deze badkamers regelmatig vervangen en heb je de mogelijkheid om voor een showroombadkamer te kiezen!

Showroombadkamers

Wat is een showroombadkamer?

We snappen heel goed dat je niet direct een beeld hebt bij een showroombadkamer. Dit zijn complete badkamers die in de winkel opgesteld staan. Bij Sani4All staan deze badkamers ter inspiratie opgesteld en koop je in principe geen showroombadkamer. Maar het kan voorkomen dat deze badkamer vervangen wordt voor een nieuwe badkamer om zo het assortiment up-to-date te houden. Dan worden de showroombadkamers, vaak in z’n geheel, verkocht. We hebben bij Sani4All dus niet vast showroombadkamers in het assortiment die worden uitverkocht, maar eens in de zoveel tijd zijn er dus wel showroombadkamers beschikbaar.

Hotel chique showroombadkamer
Marmerlook showroombadkamer

Showroombadkamer kleuren en materialen

Een showroombadkamer kan vrijwel alle kleuren en materialen hebben. Vaak worden deze badkamers vervangen omdat er nieuwe trendkleuren en -materialen zijn. Showroombadkamers zijn dus vaak voorzien van kleuren en materialen die een periode erg populair waren, maar nu wat meer naar de achtergrond verdwijnen. Dat betekent niet dat de badkamers verouderd zijn, maar in onze winkels willen we altijd het nieuwste van het nieuwste kunnen tonen. Het kan zomaar zijn dat de showroombadkamer bijvoorbeeld voorzien is van een massief houten meubel met een marmerlook waskom en goudkleurige kranen of van een kunststoffen zwart meubel en Gun Metal elementen.

De badkamerstijlen van showroombadkamers

Net zoals bij de kleuren en materialen, is de stijl van een showroombadkamer afhankelijk van de badkamerstijlen die een periode ervoor erg populair waren. Ook dit kan dus om allerlei stijlen en combinaties gaan. Bij Sani4All proberen we altijd een zo divers assortiment te tonen, waardoor ook onze showroombadkamers allerlei stijlen hebben. Denk bijvoorbeeld aan luxe, modern en tijdloos, maar we hebben ook showroombadkamers met een marmerlook, Scandinavische of Japandi stijl. Zo is de kans dus groot dat een van onze showroombadkamers de stijl heeft waar jij naar op zoek bent.

Badkamerstijlen showroombadkamers

De voor- en nadelen van een showroombadkamer

Een showroombadkamer kent vele voordelen, maar helaas ook wat nadelen. Om je een helder beeld te geven van de kenmerken van een showroombadkamer, hebben we alle voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Voordelen showroombadkamer

Voordelen:

  1. Inspiratie: showroombadkamers staan in een winkel opgesteld ter inspiratie. Vaak kun je dan ook veel ideeën en inspiratie uit een showroombadkamer halen. Ook wanneer je dus niet op zoek bent naar een showroombadkamer, hebben ze voordelen.
  2. Goedkoper: een showroombadkamer is vaak een stukje minder kostbaar dan een maatwerk badkamer. De badkamers hebben natuurlijk in de winkel gestaan en daardoor betaal je er minder voor dan de originele prijs.
  3. Stijlvol: showroombadkamers worden altijd voorzien van de nieuwste kleuren en materialen. Zelfs wanneer ze vervangen worden voor nieuwe exemplaren zijn deze badkamers nog up-to-date en bovendien heel stijlvol.
  4. Snel levering en montage: omdat deze badkamers plaatsmaken voor nieuwe badkamers én er geen materialen besteld hoeven worden, zijn deze badkamers snel te leveren en te monteren.

Nadelen:

  1. Niet helemaal compleet: een showroombadkamer is vaak niet helemaal compleet. Zo zijn de tegels van een showroombadkamer vaak niet opnieuw te gebruiken. Wel kunnen deze natuurlijk voor je besteld worden, zodat je alsnog een complete badkamer hebt. Wanneer je alleen op zoek bent naar een nieuwe kraan of badmeubel kan een showroomartikel natuurlijk ook uitkomst bieden!
  2. Geen maatwerk: een showroombadkamer heeft natuurlijk bepaalde afmetingen, hierdoor passen deze badkamers ook niet in iedere ruimte. Je moet dus net geluk hebben dat er een showroombadkamer is die je mooi vindt en in jouw ruimte past.
Nadelen showroombadkamer
Showroombadkamers Sani4All

Jouw nieuwe badkamer bij Sani4All

Je kunt bij Sani4All zowel terecht voor een showroombadkamer, als voor een complete maatwerk badkamer. Wanneer je voor een maatwerk badkamer kiest, wordt deze volledig op de wensen en mogelijkheden afgestemd. We bieden een zeer ruim assortiment, waarin je vrijwel alle kleuren en materialen vindt. Zo kun je jouw complete badkamer dus volledig afstemmen op jouw wensen. Een van onze adviseurs helpt je graag bij het realiseren van jouw nieuwe droombadkamer!

Laat je inspireren

Wil je graag inspiratie op doen? We bieden niet alleen veel badkamer inspiratie in onze winkels, maar ook op onze website. Je vindt daar bijvoorbeeld badkamers die we hebben opgeleverd bij onze klanten. Daar kun je goed zien dat al onze badkamers anders zijn en dus volledig afgestemd zijn op de wensen van de klant. Daarnaast kun je in onze tips & trends alles lezen over de laatste trends én bieden we je handige tips over het inrichten, maar ook onderhouden van jouw badkamer. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je benieuwd of er bij jou in de buurt een showroombadkamer beschikbaar is? Of wil je je graag laten inspireren door onze showroombadkamers? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Je wordt ontvangen door een van onze adviseurs die onder het genot van een kopje koffie of thee kennis met je maakt. Tijdens deze kennismaking worden jouw wensen en de mogelijkheden in kaart gebracht. Zo kunnen onze adviseurs je voorzien van een eerlijk en onafhankelijk advies. Ook maken zij graag een 3D-ontwerp voor je zodat je goed kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Zien we je snel?

Plan jouw afspraak