Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Showroom badkamers

p zoek naar een nieuwe badkamer? Dan is het fijn om rustig rond te kijken in een winkel, om zo verschillende badkamers met elkaar te vergelijken. Daarom vinden wij het bij Sani4All belangrijk dat iedereen toegang heeft tot een uitgebreide showroom. In onze showrooms vind je badkamers in vele verschillende stijlen en vormen. Hierbij houden wij rekening met de verschillende budgetten van onze klanten, zodat iedereen in onze winkel zal slagen. Of je nu op zoek bent naar een moderne budgetbadkamer of een luxe badkamer in landelijke stijl: wij helpen jou met het vinden van jouw droombadkamer!

Badkamershowrooms door het hele land

Bij Sani4All vinden we dat iedereen moet kunnen slagen voor deze droombadkamer. Daarom vind je onze badkamershowrooms door het hele land heen. Bezoek bijvoorbeeld onze showroom in Almere, Den Haag, Amsterdam, Zevenaar, Deventer of een van onze 17 showrooms door het hele land heen. Door onze vele winkels, is de kans groot dat er wel een Sani4All winkel bij jou in de buurt zit. Hier kun je een afspraak maken, of gewoon binnenwandelen om ons uitgebreide aanbod aan showroom badkamers te komen bekijken. We zorgen er graag samen voor dat jij in een van onze winkels zult slagen!

Service van A tot Z

In de showroom badkamers van deze winkels vind je producten van de beste merken. Denk aan Villeroy & Boch, Grohe en Geberit. Daarnaast kun je standaard uitgaan van 5 jaar productgarantie op jouw badkamer en/of badkameronderdelen. Waar je jouw badkamer ook koopt: bij Sani4All kun je uitgaan van de beste service. Zo kun jij je focussen op het plezier van een nieuwe badkamer, terwijl wij jou de zaken uit handen nemen waar gewenst.

Vind jouw showroom badkamer

Wanneer je onze showroom bezoekt, staan onze specialisten graag voor jou klaar om onze vele badkamers te laten zien. We tonen jou graag de complete badkamers, toiletten, tegels, accessoires en nog veel meer producten die wij te bieden hebben. Zo kun je een complete badkamer uitkiezen voor in jouw badkamerruimte, of jouw badkamer geheel zelf samenstellen. Wij helpen jou graag gratis bij het maken van een ontwerp, en staan tot en met de montage van jouw badkamer voor je klaar. Daarnaast wordt jouw showroom badkamer gratis bij je thuis geleverd als je deze bij Sani4All koopt. Redenen genoeg dus om eens een bezoek te komen brengen aan een van onze showrooms!

De showrooms van Sani4All: een badkamer voor iedereen

Ben je dus op zoek naar een locatie met showroom badkamers bij jou in de buurt, waar je zeker zult slagen? Dan staan we bij Sani4All graag voor jou klaar! We zien jou graag in een van onze 17 winkels, waar je per locatie een uitgebreide showroom vindt, gevuld met de mooiste badkamers. Bekijk dus snel welke Sani4All winkel bij jou in de buurt zit, en breng een bezoek aan een van onze vele badkamershowrooms!