Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Nisjes in jouw badkamer

Een nis is een uitsparing in de dikte van een muur. Hierin zou je dus bijvoorbeeld accessoires neer kunnen zetten of bijvoorbeeld je douchegel of de shampoo. Een nis straalt luxe uit en brengt sfeer in jouw badkamer, maar een nis creëert ook een ruimtelijk gevoel in je badkamer. Met een nis creëer je ruimte in plaats van dat je ruimte inneemt. Als je een kastje neemt, dan neemt het kastje juist ruimte in. Een nis in jouw badkamer is dus niet alleen mooi, maar is ook nog eens praktisch.

Nisjes in jouw badkamer

Waarom een nis

Als je een nis wilt, dan ga je de muur op een bepaalde plek verdunnen. Hierdoor ontstaat dus een gat in jouw muur, hierin wordt de nis gemaakt. Doordat de wand verdund moet worden, zodat er een nis in gemaakt kan worden, is het handig dat je van tevoren al na gaat denken of je een nis in jouw badkamer wilt of niet. Het is namelijk moeilijk om nog een nis te gaan maken als jouw nieuwe badkamer al geplaatst is. Je moet dan nog weer veel aanpassen, waardoor je jouw nieuwe badkamer misschien wel weer kan beschadigen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Een plek waar de nis vaak gemaakt wordt is bij een bad, douche of bij jouw toilet, zodat je hierin spullen kan opbergen. En een nis neemt minder ruimte in beslag dan een badkamermeubel, maar hierdoor kan het snel rommelig worden. Denk dus goed na wat je op wilt bergen in de nis of dat je het alleen bij accessoires wilt houden. Een nis kan je passend maken bij elke badkamerstijl. Kies bijvoorbeeld een grote nis over de breedte van een wand in een andere kleur tegel, dit past bijvoorbeeld bij een moderne badkamer. Of ga je voor een nis in dezelfde tegel als de rest van jouw badkamer, maar dan met mooie verlichting erbij in? Dan past dit weer bij een industriƫle badkamer.

Waarom een nis
Luxe doucheruimte
Complete badkamer spring time 1

Wat zijn de verschillen

Je hebt veel verschillende soorten nisjes, waardoor de nissen altijd bij jouw badkamer passen. Je hebt kleine nisjes die je bijvoorbeeld boven jouw toilet bevinden of in jouw douchewand. Maar je hebt ook grote nisjes die je bijvoorbeeld over heel de breedte van een wand bevinden. Je kan hierin spullen opbergen, maar ook je kan hier ook mooie accessoires inzetten. Door een nis in heel de breedte van een wand te doen en er tegels in te doen die een mooi kleurtje hebben, kan dit ook een mooie eyecatcher worden van jouw badkamer. Ook kan je een grote nis in jouw badkamer creƫren waar je bijvoorbeeld de doucheruimte van kan maken. Je kan een nis mooi betegelen. Dit kan je bijvoorbeeld doen in een andere kleur tegel dan de rest van jouw badkamer. Hierdoor maak je de nis opvallend, maar je kan er ook voor kiezen om jouw nis minder opvallend te maken door de nis te betegelen met dezelfde tegel als de rest van jouw badkamer. Je hebt veel verschillende soorten tegels en verschillende kleuren tegels.

Accessoires in de nis

In een nis kan je veel neerzetten, maar hierdoor kan het wel rommelig gaan ogen. Je moet er dus goed over nadenken wat je in een nis kwijt wilt. Heb je bijvoorbeeld een nis in jouw doucheruimte, dan kan je hier je badkamer producten neerzetten, zoals bijvoorbeeld je shampoo en je douchegel. Deze nis is minder opvallend en zie je waarschijnlijk alleen als je zelf onder de douche staat. Dus als deze wat rommeliger is, maakt dat niet zo veel uit voor jouw beeld. Heb je een toilet in jouw badkamer en wil je daar ook graag een nis boven? Deze nis valt meer op. Als de nis rommelig is dan kan dit het totaalbeeld van jouw badkamer verpesten. Om jouw nis wat meer sfeer te geven, kan je ook verlichting in jouw nis laten plaatsen. Hierdoor valt jouw nis wat meer op en heb je gelijk wat sfeerverlichting in jouw badkamer. Wat ook mooi is, zijn planten als accessoires in jouw nis. Er zijn verschillende soorten planten die geschikt zijn voor in de badkamer. Hier kan je dus ook aan denken als je accessoires zoekt voor in jouw nis. Wil je graag weten of een nis een aanvulling is in jouw badkamer? Laat dan een 3D-ontwerp maken door onze adviseurs.

Accessoires in de nis

Jouw Sani4All

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een nis in jouw badkamer? Kom dan eens langs bij een van onze winkels en laat je bij ons inspireren. Onze adviseurs staan voor je klaar met een kopje koffie of thee. Ze horen graag wat jouw wensen zijn voor een nieuwe badkamer. Wil je graag je badkamer laten monteren? Hiermee kunnen we je bij Sani4All helpen, indien gewenst kunnen wij monteurs regelen die bij jouw de badkamer komen monteren.

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Vloerverwarming

Alles over vloerverwarming in de badkamer

Lees verder

Montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder