&noscript=1 />

Aangepaste badkamer

Aangepaste badkamer nodig?  Bij Sani4all snappen we hoe belangrijk het voor iedereen is om een veilige badkamer te hebben. Gevaren kunnen al zitten in een de gladde bodem van een douchebad en hoge randen waar je overheen moet stappen. Dit kan allemaal leiden tot lelijke vallen. De oplossing kun je vinden in bijvoorbeeld een antislip douchevloer, een douchezitting, wandbeugels, toiletbeugels, wastafelbeugels, ergonomische wastafels, badplanken, badliften en instapbaden. Maar er zijn nog veel meer oplossingen voor jouw aangepaste badkamer!

Aangepaste badkamer kopen bij Sani4all

Een geschikte aangepaste badkamer vind je tussen het brede aanbod van Sani4all. Veel mensen associëren een aangepaste badkamer enkel met senioren en mensen met een handicap. Voor deze doelgroepen is het zeker aanbevolen om te kijken naar de mogelijkheden van een aangepaste badkamer. Maar ook (jonge) mensen met chronische klachten en/of lichamelijke beperkingen hebben baat bij aanpassingen in de badkamer. Bij Sani4all hebben wij veel ervaring met aangepaste badkamers, waardoor onze specialisten jou vakkundig en persoonlijk zullen adviseren bij jouw badkamerkeuzes. Laat bijvoorbeeld gratis een 3D-ontwerp maken, zodat je inzicht krijgt in de mogelijkheden voor jouw badkamer! Onze specialisten helpen jou graag verder..

Je aangepaste badkamer kopen bij de specialist

Wanneer je jouw badkamer aan wil passen, is het belangrijk dat je hierbij op professioneel niveau geholpen wordt. Sani4all is de badkamerspeciaalzaak waar iedereen terecht kan voor een passend advies en echt goede producten. Je kunt bij ons terecht voor iedere badkamer en met elk budget. Bezoek vrijblijvend een van onze showrooms of maak een afspraak. Wij zullen je voorzien van persoonlijk, deskundig advies en helpen je graag bij het monteren van jouw aangepaste badkamer!

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!