Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Aangepaste badkamer

Ben je op zoek naar een aangepaste badkamer? Bij Sani4All snappen we hoe belangrijk het is om een veilige badkamer te hebben. Gevaren kunnen al zitten in een de gladde bodem van een douchebad en de hoge randen van een bad waar je overheen moet stappen. Dit kan allemaal leiden tot lelijke vallen. De oplossing kun je vinden in bijvoorbeeld een antislip douchevloer, een douchezitting, wandbeugels, toiletbeugels, wastafelbeugels, ergonomische wastafels, badplanken, badliften en instapbaden. Maar er zijn nog veel meer oplossingen om van jouw badkamer een veilige en aangepaste badkamer te maken!

Aangepaste badkamer kopen bij Sani4All

We bieden bij Sani4All een ruim assortiment aan aangepaste badkamers. Veel mensen associƫren een aangepaste badkamer enkel met senioren en mensen met een handicap. Voor deze doelgroepen is het zeker aanbevolen om te kijken naar de mogelijkheden van een aangepaste badkamer. Maar ook (jonge) mensen met chronische klachten en/of lichamelijke beperkingen hebben baat bij aanpassingen in de badkamer. Bij Sani4All hebben wij veel ervaring met aangepaste badkamers, waardoor onze adviseurs je vakkundig en persoonlijk zullen adviseren bij jouw badkamerkeuzes. Laat bijvoorbeeld gratis een 3D-ontwerp maken, zodat je inzicht krijgt in de mogelijkheden voor jouw badkamer! Onze badkameradviseurs helpen je graag verder.

Deskundig advies

Wanneer je jouw badkamer aan wil passen, is het belangrijk dat je hierbij op professioneel niveau geholpen wordt. Sani4All is een badkamerwinkel waar iedereen terecht kan voor een passend advies en kwalitatief hoogwaardige producten. Je kunt bij ons terecht voor iedere badkamer en met elk budget. Bezoek vrijblijvend een van onze winkels of maak een afspraak. Wij zullen je voorzien van persoonlijk, deskundig advies en helpen je graag bij het monteren van jouw aangepaste badkamer!

Maak een afspraak

Aangepaste badkamer

Laatste trends & nieuws

Meer trends

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Juni 2024 - Het schoonmaken van je badkamer is meestal geen leuk werk en een grote klus. Je hebt er vaak geen zin in. We helpen je in deze blog met een stappenplan voor het snel en makkelijk schoonmaken van je badkamer.

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Mei 2024 - Er zijn veel verschillende badkamerstijlen, maar welke stijl past nou bij jou? Door de hoeveelheid verschillende stijlen wordt het kiezen lastiger. We lichten in deze blog de populaire badkamerstijlen voor je uit.

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

April 2024 - Als je ouder wordt is het wel fijn als je een veilige en ergonomische badkamer hebt. Je wilt je badkamer zo veilig mogelijk maken en zorgen voor een praktische indeling. In deze blog lees je verschillende tips voor het inrichten van een seniorenbadkamer.

Lees verder