Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Aangepaste badkamer

Ben je op zoek naar een aangepaste badkamer? Bij Sani4All snappen we hoe belangrijk het is om een veilige badkamer te hebben. Gevaren kunnen al zitten in een de gladde bodem van een douchebad en de hoge randen van een bad waar je overheen moet stappen. Dit kan allemaal leiden tot lelijke vallen. De oplossing kun je vinden in bijvoorbeeld een antislip douchevloer, een douchezitting, wandbeugels, toiletbeugels, wastafelbeugels, ergonomische wastafels, badplanken, badliften en instapbaden. Maar er zijn nog veel meer oplossingen om van jouw badkamer een veilige en aangepaste badkamer te maken!

Aangepaste badkamer kopen bij Sani4All

We bieden bij Sani4All een ruim assortiment aan aangepaste badkamers. Veel mensen associëren een aangepaste badkamer enkel met senioren en mensen met een handicap. Voor deze doelgroepen is het zeker aanbevolen om te kijken naar de mogelijkheden van een aangepaste badkamer. Maar ook (jonge) mensen met chronische klachten en/of lichamelijke beperkingen hebben baat bij aanpassingen in de badkamer. Bij Sani4All hebben wij veel ervaring met aangepaste badkamers, waardoor onze adviseurs je vakkundig en persoonlijk zullen adviseren bij jouw badkamerkeuzes. Laat bijvoorbeeld gratis een 3D-ontwerp maken, zodat je inzicht krijgt in de mogelijkheden voor jouw badkamer! Onze badkameradviseurs helpen je graag verder.

Deskundig advies

Wanneer je jouw badkamer aan wil passen, is het belangrijk dat je hierbij op professioneel niveau geholpen wordt. Sani4All is een badkamerwinkel waar iedereen terecht kan voor een passend advies en kwalitatief hoogwaardige producten. Je kunt bij ons terecht voor iedere badkamer en met elk budget. Bezoek vrijblijvend een van onze winkels of maak een afspraak. Wij zullen je voorzien van persoonlijk, deskundig advies en helpen je graag bij het monteren van jouw aangepaste badkamer!

Maak een afspraak

Aangepaste badkamer

Laatste trends & nieuws

Meer trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

November 2022 - Niet alle schoonmaakmiddelen zijn geschikt om een badkamer mee schoon te maken. Er wordt vaak gesproken over milde schoonmaakmiddelen, maar wat zijn dit eigenlijk?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

November 2022 - In deze blog vertellen we je welke rustgevende kleuren jouw badkamer tot een heerlijke wellnessruimte omtoveren. De badkamer is namelijk de ideale ruimte om even heerlijk tot rust te komen. Lees snel verder!

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

November 2022 - De dagen zijn weer kort en worden steeds iets kouder. Een heerlijke tijd van het jaar om even op te warmen en tot rust te komen in de badkamer! Wij geven je tips om heerlijk in de badkamer te ontspannen.

Lees verder