Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Aangepaste badkamer

Ben je op zoek naar een aangepaste badkamer? Bij Sani4All snappen we hoe belangrijk het is om een veilige badkamer te hebben. Gevaren kunnen al zitten in een de gladde bodem van een douchebad en de hoge randen van een bad waar je overheen moet stappen. Dit kan allemaal leiden tot lelijke vallen. De oplossing kun je vinden in bijvoorbeeld een antislip douchevloer, een douchezitting, wandbeugels, toiletbeugels, wastafelbeugels, ergonomische wastafels, badplanken, badliften en instapbaden. Maar er zijn nog veel meer oplossingen om van jouw badkamer een veilige en aangepaste badkamer te maken!

Aangepaste badkamer kopen bij Sani4All

We bieden bij Sani4All een ruim assortiment aan aangepaste badkamers. Veel mensen associëren een aangepaste badkamer enkel met senioren en mensen met een handicap. Voor deze doelgroepen is het zeker aanbevolen om te kijken naar de mogelijkheden van een aangepaste badkamer. Maar ook (jonge) mensen met chronische klachten en/of lichamelijke beperkingen hebben baat bij aanpassingen in de badkamer. Bij Sani4All hebben wij veel ervaring met aangepaste badkamers, waardoor onze adviseurs je vakkundig en persoonlijk zullen adviseren bij jouw badkamerkeuzes. Laat bijvoorbeeld gratis een 3D-ontwerp maken, zodat je inzicht krijgt in de mogelijkheden voor jouw badkamer! Onze badkameradviseurs helpen je graag verder.

Deskundig advies

Wanneer je jouw badkamer aan wil passen, is het belangrijk dat je hierbij op professioneel niveau geholpen wordt. Sani4All is een badkamerwinkel waar iedereen terecht kan voor een passend advies en kwalitatief hoogwaardige producten. Je kunt bij ons terecht voor iedere badkamer en met elk budget. Bezoek vrijblijvend een van onze winkels of maak een afspraak. Wij zullen je voorzien van persoonlijk, deskundig advies en helpen je graag bij het monteren van jouw aangepaste badkamer!

Maak een afspraak

Aangepaste badkamer

Laatste trends & nieuws

Meer trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Maart 2023. - Een badkamer met een schuin dak. Dit kan een uitdaging zijn, maar wij weten uit eigen ervaring dat je een prachtige badkamer kan maken!

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Maart 2023 - Niet iedere badkamer leent zich voor een bad. Maar daar is een oplossing voor: een douchebad. Ben je benieuwd of een douchebad de oplossing voor jou is? Lees dan snel verder. We hebben namelijk alle voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Een natuurlijke badkamer spreekt veel mensen aan. Niet gek; een natuurlijke look in de badkamer creëert een rustgevend gevoel en geeft vaak een warm, huiselijk gevoel. Wil jij ook een natuurlijke badkamer, of natuurlijke elementen in je badkamer? Dan geven we je graag een aantal tips voor het inrichten van jouw natuurlijke badkamer.

Lees verder