Aangepaste badkamer

Aangepaste badkamer nodig? Een badkamer moet veilig en prettig zijn voor iedere gebruiker. In sommige gevallen zijn er aanpassingen nodig om deze ruimte veiliger en comfortabeler te maken. Er zijn namelijk best wel wat onderdelen die gevaarlijk zijn, denk hierbij aan een ligbad of douchebad. Deze zijn vaak erg glad en je komt hierdoor makkelijk ten val. Het aanbrengen van een antislip douchevloer brengt soms al een uitkomst. Maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden om de badkamer aan te passen. Denk aan een douchezitting, wandbeugels, toiletbeugels, wastafelbeugels, ergonomische wastafels, badplanken, badliften en instapbaden. Al deze producten om jouw badkamer veiliger en comfortabeler te maken, vind je bij Sani4all. Wij hebben alles in huis om jouw aangepaste badkamer te realiseren.

Aangepaste badkamer kopen bij Sani4all

In onze ogen wordt een aangepaste badkamer te vaak alleen maar geassocieerd met senioren of mensen met een handicap. Dat vinden wij onterecht, want er is soms ook aangepast sanitair nodig voor (jonge) mensen met chronische klachten of lichamelijke beperkingen. Bij Sani4all passen we jouw badkamer met los sanitair of een complete badkamer volledig aan aan iedere fysieke klacht. Met veel vakkennis en ervaring begeleiden wij je door alle aspecten van de aanpassingsmogelijkheden. Onze specialisten adviseren je graag zodat je de juist keuze gaat maken. We maken te allen tijde een gratis 3D-ontwerp voor je, zodat je een goed beeld krijgt wat er mogelijk is en welke indeling het best bij jouw nieuwe, aangepaste badkamer past. Wil je alles volledig gemonteerd hebben? Ook dat is mogelijk.

Ik koop mijn aangepaste badkamer bij de specialist

Je bent dus op zoek naar de badkamerspeciaalzaak voor een aangepaste badkamer? Breng dan eens een vrijblijvend bezoek aan een showroom van Sani4all om inspiratie op te doen. Onze specialisten helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor de badkamer te maken. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij ook de professionele montage. Bezoek dus snel een van onze showrooms voor die complete badkamer.

Gratis deskundig advies

Gratis adviesgesprek

Volg ons voor de laatste badkamer trends!