Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Maak een afspraak bij Sani4All

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of toiletruimte? Of misschien wel beiden? Onze badkameradviseurs bij Sani4All helpen je hier graag bij! Samen kijken we naar wat jij wil, wat de mogelijkheden zijn en stellen we een ontwerp samen waar jij helemaal blij van wordt. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor de montage van de badkamer. Dat is namelijk pas écht ontzorgen. Plan hieronder geheel vrijblijvend jouw adviesgesprek in en bespreek al je wensen in een passend 3D-ontwerp! 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten waarderen ons met een

Klantenvertellen Sani4All

Klanten aan het woord

Bezemer

"Goede service"

"Mede dankzij Guus, een super badkamer geworden. De mannen van Westblock hebben top werk verricht. Bedankt voor al jullie goede hulp en zorgen!"

Bezemer - 27-05-2024

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 06-04-2024

Review sani4all jurien

"Prachtige badkamer, professioneel advies"

"De gehele afwikkeling, van advies tot montage, is zeer fijn en professioneel verlopen. We hebben een prachtige en luxe badkamer gekregen met tegels, sanitair en meubels van beste kwaliteit. We zijn er enorm blij mee en kijken terug op fijne samenwerking met de verkoper en medewerkers van Sani4all Zevenaar. Wij raden Sani4all bij iedereen aan!"

Jurien - 02-06-2024

Badkamer review

"Goed , professioneel en vakkundige zaak om een badkamer te kopen"

"Wij hebben onze badkamer gekocht bij Sani4All in Barendrecht. Er was alle tijd om een mooie en volgens onze smaak een badkamer te tekenen en samen te stellen. Alles netjes geleverd en compleet." ... "We zijn super blij met onze badkamer" ...

Fam. Smits - 30-04-2024

Badkamer Maikel (1)

"We zijn vriendelijk geholpen."

"Zeer behulpzaam geholpen in de winkel in Uden. Naar een wat langere wachttijd goed geholpen. Bij levering spullen waren er wat foutjes maar dit werd goed en snel opgelost."

Marcel - 25-05-2024

Badkamer Maikel

"Vlotte en schappelijke service"

"Erg goed geholpen met name door Manuel en de mannen van de bezorgdienst. Behulpzaam en meedenkend in oplossingen tijdens het monteren van de badkamer. Ook vrijwel meteen bereikbaar en oplossing was meteen daar met daarbij rekening houdend met de wensen van de klant. Top gedaan!"

Maikel - 01-06-2024

Bekijk onze opgeleverde badkamers

Badkamers voor iedereen

Naar overzicht

Jouw afspraak bij Sani4All

Bij het kopen van een badkamer komt altijd veel kijken. Wij nemen je stap voor stap mee in dit proces en geven je altijd eerlijk en deskundig advies. Zo komen we gratis jouw badkamerruimte opmeten, voorzien we je van een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer en kunnen we ook de montage geheel voor je verzorgen. Ook bieden we altijd direct de scherpste prijs. Geen onderhandelingen en verkooppraatjes dus, maar gewoon direct een eerlijke prijs waarbij we rekening houden met jouw budget. 

Wij regelen alles voor je

Vanaf het moment dat je bij ons een afspraak inplant, ontzorgen we jou zoveel mogelijk. Zo wordt het proces van een badkamer kopen vooral heel erg leuk! Je bent van harte welkom in een van onze winkels. Maak op deze pagina direct vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. We zijn benieuwd naar jouw badkamerwensen!