Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer speciaalzaak

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, is het belangrijk dat je terecht kunt bij een goede badkamer speciaalzaak. Bij Sani4All snappen wij dat het kiezen van een badkamer een heel persoonlijk proces kan zijn. Zo spelen stijl, comfort, ruimte en budget ieder een grote rol bij deze aankoop. Daarom vind je in onze vele badkamer speciaalzaken een ruim aanbod aan complete badkamers, sanitair, tegels, meubels en accessoires. Hierdoor heb je genoeg keus wanneer het aankomt op jouw nieuwe badkamer. Kies voor lekker veel kleur, of ga juist voor strak en modern. In onze badkamer speciaalzaak vind je het allemaal!

Vind jouw badkamer in onze speciaalzaak

Bij Sani4All slaagt echt iedereen voor een badkamer. Niet alleen omdat onze vele winkels een zeer uitgebreid assortiment bieden, maar ook door de hulp van onze experts. Zij kunnen iedere badkamerdroom vertalen naar een persoonlijk ontwerp. Daarnaast bieden wij oplossingen voor ieder budget. Koop bijvoorbeeld al een badkamer vanaf € 2.495,-, of ga voor een badkamer vol luxe. De medewerkers bij de badkamer speciaalzaak bij jou in de buurt denken graag met je mee, zodat jij straks kan genieten van jouw droombadkamer!

De beste service bij jouw badkamer

Naast dat onze experts je met open handen ontvangen, kun je bij Sani4All meer dan normale service verwachten. Laat bijvoorbeeld gratis een 3D-tekening van jouw badkamer maken. Met deze service brengen we jouw badkamer in beeld, waarna we op basis van jouw wensen en stijl de ruimte indelen met badkamerelementen. Hiermee laten we jou graag de mogelijkheden van jouw badkamer zien, waarbij wij meedenken over bijvoorbeeld de leidingen en elektriciteit. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook! Wij bieden namelijk ook een online 3D-tool, waarmee je gemakkelijk je eigen badkamer in beeld kunt brengen en in kunt delen. Als je moeite hebt met het inmeten van jouw badkamer, komen de specialisten van onze badkamer speciaalzaak hier graag even voor langs. Zo weet jij zeker dat jouw ontwerp straks staat als een huis.

De service van een badkamer speciaalzaak

Daarnaast komen we jouw nieuwe droombadkamer graag voor je monteren. De specialisten van Sani4All steken graag de handen uit de mouwen om jouw droombadkamer te realiseren. Ook kun je bij onze badkamer speciaalzaak uitgaan van 5 jaar garantie op jouw badkamer. Omdat wij snappen dat een badkamer niet zomaar een aankoop is, staan we van A tot Z voor jou klaar. Vanaf het moment dat je bij een van onze badkamer speciaalzaken binnenloopt tot aan het laatste schroefje in jouw badkamerkastje.

Badkamer speciaalzaak? Sani4All!

Ben je dus op zoek naar een badkamer speciaalzaak bij jou in de buurt? Dan ben je van harte welkom bij een van de vele Sani4All winkels door het hele land! Bij ons vind je voor ieder badkamerbudget een mooie badkamer, die aansluit bij jouw wensen. Daarnaast bieden wij de beste A-merken. Zo ben jij zeker van een kwalitatieve badkamer, waar je nog heel veel jaren van kunt genieten. En dat voor ieder budget. Wij staan graag voor jou klaar!