Badkamer inclusief montage

Genieten van een complete badkamer

Een nieuwe badkamer inclusief montage neemt jou alle zorgen uit handen. Wij helpen jou niet alleen met het samenstellen van de badkamer van jouw dromen; wij leveren ook alle onderdelen bij jou thuis én verzorgen ook nog eens de complete montage zodat je hier geen omkijken naar hebt. De badkamer van jouw dromen wordt door ons ervaren montageteam gerealiseerd. Alles wordt geregeld, zodat het ook écht af is. Binnen no time kun jij, dankzij het alles-onder-één-dak-concept van Sani4all, in een heerlijk comfortabele omgeving genieten. Je kunt natuurlijk ook de complete badkamer kopen en zelf monteren. Waarom zou je dan kiezen voor een badkamerkamer inclusief montage? Wij leggen het je graag uit!

Montage en installatie bij Sani4all

Je hebt je droombadkamer, toilet of unieke tegelvloer uitgezocht en samengesteld. Dankzij het gratis 3D ontwerp weet je exact wat je kunt verwachten. Ook over de levering van de producten maak je je geen zorgen: deze worden gratis thuisbezorgd. Alleen de montage rest nog. ”Natuurlijk kan ik dit zelf”, denk je. Vergis je echter niet! Het monteren van een badkamer is een kundig en tijdrovend proces. Indien gewenst kan Sani4all dus deze montage en installatie verzorgen. Op deze manier ben je er 100% van verzekerd dat professionele monteurs de meest ontspannen ruimte in jouw huis perfect in orde maken. Wij werken samen met professionele en betrouwbare monteurs, die zichzelf al meerdere malen bewezen hebben.

Geen omkijken meer

Een badkamer inclusief montage is bij Sani4all vanzelfsprekend. Wij staan met ons concept bekend om de complete dienstverlening: dus badkamers samenstellen en leveren. Daar hoort de montage en installatie uiteraard ook bij. Al honderden tevreden klanten zijn bij ons geholpen met dit concept. Door bij Sani4all voor een badkamer inclusief montage te gaan, bespaar je jezelf heel veel tijd, moeite, stress en regelwerk. Wij snappen ook dat jij je liever met het eindresultaat bezig houdt en geen zin in hoofdpijn hebt. En terwijl wij je badkamer installeren, kan jij je alvast bezighouden met de aankleding van je nieuwe badkamer. Zo heb jij geen omkijken meer naar dit gehele proces. Dat wil jij toch ook?

Specialistisch werk

En vergis je niet, bij de montage van je badkamer komen veel specialistische werkzaamheden om de hoek kijken. In veel gevallen moeten er nieuwe leidingen worden verlegd voor de nieuwe indeling van je badkamer. Oude tegels moeten gesloopt worden en plaats maken voor nieuw uitgekozen tegels. De nieuwe meubelen moeten worden geïnstalleerd. Je bent er dus zeker wel een lange tijd mee bezig! Onze deskundige adviseurs en professionele monteurs weten hier alles van en zijn hier vaak een stuk gemakkelijker en sneller in. Als je je badkamer door ons laat monteren, hoef je je dus nergens zorgen over te maken. Alles is in goede handen!

De kosten

Maar wat kost zo’n badkamer inclusief montage nou? Al onze badkamers, bestaande uit kwalitatieve A-merken, worden aangeboden voor waanzinnig scherpe prijzen. Bij Sani4all is de montage niet meegenomen in de totaalprijs. De kosten hiervan verschillen namelijk per aannemer. Het is daardoor lastig om een inschatting te maken. Wil je toch wat meer weten over de kosten die je kunt verwachten of ben je benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben met ons concept? Bezoek dan een vestiging bij jou in de buurt en vraag onze deskundige adviseurs naar de mogelijkheden. Neem hier wel de tijd voor. Een badkamer inclusief montage is namelijk niet het enige dat wij aanbieden!

Kom langs!

Bij Sani4all kun je terecht voor een badkamer inclusief montage. Breng een vrijblijvend bezoek aan één van onze showrooms om inspiratie op te doen. Onze specialisten staan voor je klaar om jou te assisteren bij het ontwerpen van de badkamer van je dromen. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij dus ook de professionele montage.

Gratis adviesgesprek

Volg ons voor de laatste badkamer trends!