Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer inclusief montage

Genieten van een complete badkamer

Jouw nieuwe badkamer al binnen 3 maanden* in huis én gemonteerd? Bij ons kan het wél! * Bij Sani4All vinden we het namelijk belangrijk om jou compleet te ontzorgen. En een nieuwe badkamer inclusief montage neemt je zorgen uit handen. Wij helpen jou niet alleen met het samenstellen van de badkamer van jouw dromen, maar leveren ook de gehele badkamer bij jou thuis én verzorgen ook nog eens de complete montage als dat de wens is. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar. Jouw nieuwe badkamer wordt door ons ervaren montageteam gerealiseerd. Alles wordt geregeld, zodat het ook écht af is. Binnen no-time kun jij, dankzij het alles-onder-één-dak-concept, in een heerlijk comfortabele omgeving genieten. Je kunt natuurlijk ook de complete badkamer kopen en deze zelf plaatsen. Waarom zou je dan kiezen voor een badkamer inclusief montage? Wij leggen het je graag uit!

Wil je liever direct al meer informatie over wat onze montageservice inhoudt? Klik dan hier.

 

Montage en installatie bij Sani4All

Je hebt je droombadkamer, toilet of unieke tegelvloer uitgezocht en samengesteld. Dankzij het gratis 3D-ontwerp weet je exact wat je kunt verwachten. Ook over de levering van het sanitair hoef je je geen zorgen te maken: dit wordt gratis thuisbezorgd. Alleen de montage rest dan nog. ”Natuurlijk kan ik dit zelf”, denk je misschien. Maar vergis je echter niet! Het monteren van een badkamer is een kundig en tijdrovend proces. Daarom is het verstandig om de montage uit te besteden aan een deskundige. Onze vakmensen steken graag beide handen uit de mouwen en garanderen kwaliteit. Indien gewenst kunnen we bij Sani4All dus deze montage en installatie verzorgen. Op deze manier ben je er 100% van verzekerd dat professionele monteurs de meest ontspannen ruimte in jouw huis perfect in orde maken. Wij werken samen met professionele en betrouwbare monteurs, die zichzelf al meerdere malen bewezen hebben.

 

Badkamer inclusief montage

Het traject werkt als volgt:

De eerste stap van het traject is het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Naast het sanitair is ook de montage een belangrijk aspect in de verbouwing. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van het proces, lees je hieronder de 4 stappen waaruit het montageproces bestaat.

Stap 1: Gratis 3D-ontwerp

Je bent erover uit: de badkamer moet worden vernieuwd, of wellicht heb je een nieuwbouwwoning gekocht waar natuurlijk een nieuwe badkamer in geplaatst moet worden. Je maakt bij ons een afspraak en bespreekt vervolgens de wensen met een van onze adviseurs. Op basis van de wensen maakt de adviseur een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer.

Stap 2: De badkamer samenstellen

We gaan samen door de winkel om de artikelen voor jouw badkamer uit te zoeken, het 3D-ontwerp wordt hier uiteraard op aangepast. We kiezen de kleuren van het badmeubel, de mooiste tegels en de accessoires die jouw badkamer helemaal afmaken.

Stap 3: Inmeten

Als alle artikelen uitgekozen zijn, maken we een prijsopgave. Voor de eventuele montagewerkzaamheden maken we een schatting. Natuurlijk kunnen we dit niet op afstand doen en willen we de ruimte altijd eerst goed komen inmeten: wat zijn de precieze afmetingen en waar lopen de leidingen? Een badkamerbouwing doe je niet ieder jaar dus het plan moet wel goed zijn. Bij Sani4All leveren we nooit half werk. Daarom plannen we altijd een afspraak in bij jou thuis om de ruimte goed in te meten.

Stap 4: De montage

Als de monteur of wij hebben ingemeten, maken we een opsomming van alle werkzaamheden. Op deze manier weet je precies wat er gebeurt en waar je aan toe bent. Je kan bijvoorbeeld ook je complete badkamer inclusief slopen en montage bij ons laten realiseren. De totale offerte zullen we samen bespreken. En als alles duidelijk is en de prijs is naar tevredenheid, plannen we de order in en kunnen we op de gewenste datum van start gaan!

Badkamers inclusief montage

Geen omkijken meer

Een badkamer inclusief montage is bij Sani4All vanzelfsprekend. Wij staan met ons concept bekend om de complete dienstverlening: dus badkamers samenstellen en leveren. Daar hoort de montage en installatie van de badkamer uiteraard ook bij. Al honderden tevreden klanten zijn bij ons geholpen met dit concept. Door bij Sani4All voor een badkamer inclusief montage te gaan, bespaar je jezelf heel veel tijd, moeite, stress en regelwerk. Dankzij de hulp van onze adviseurs bespaar je ontzettend veel tijd en moeite bij het uitzoeken van een complete badkamer. Hierdoor heb je veel meer tijd voor andere zaken, zoals het uitzoeken van badkameraccessoires, het kopen van sanitaire producten en het opdoen van inspiratie. Wij snappen namelijk ook dat jij je liever met het eindresultaat bezig houdt en volledig wilt kunnen genieten van je nieuwe badkamer. En terwijl wij je badkamer installeren, kan jij je alvast bezighouden met de aankleding van je nieuwe badkamer. Zo heb jij geen omkijken meer naar dit gehele proces. Dat wil jij toch ook?

 

Specialistisch werk

Vergis je niet, bij de montage van je badkamer komen veel specialistische werkzaamheden om de hoek kijken. In veel gevallen moeten er nieuwe leidingen worden gelegd voor de nieuwe indeling van je badkamer. Oude tegels moeten uit de ruimte worden verwijderd en plaats maken voor nieuw uitgekozen tegels. De nieuwe meubelen moeten worden geïnstalleerd. Je bent er dus zeker wel een lange tijd mee bezig! Onze deskundige adviseurs en professionele monteurs weten hier alles van en zijn hier vaak een stuk gemakkelijker en sneller in. Als je je badkamer door ons laat monteren, hoef je je dus nergens zorgen over te maken. Alles is in goede handen!

Bekijk onze complete badkamers

De kosten van montage

Maar wat kost zo’n badkamer inclusief montage nu? Al onze badkamers, bestaande uit kwalitatief hoogwaardige merken, worden aangeboden voor waanzinnig scherpe prijzen. Bij Sani4All nemen we de montage niet mee in de totaalprijs. De kosten hiervan verschillen namelijk per aannemer. Het is daardoor lastig om een inschatting te maken. Wil je toch wat meer weten over de kosten die je kunt verwachten of ben je benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben met ons concept? Bezoek dan een winkel bij jou in de buurt en vraag onze deskundige adviseurs naar de mogelijkheden. Neem hier wel de tijd voor. Een badkamer inclusief montage is namelijk niet het enige dat wij aanbieden!

Vind jouw Sani4All winkel

Kosten badkamermontage

Kom langs in onze badkamerwinkels

Bij Sani4All bieden we complete badkamers (inclusief montage) die van alle gemakken voorzien zijn en er strak en afgewerkt uitzien. Alles wat een badkamer nodig heeft, vind je dan ook terug in onze badkameropstellingen. Denk hierbij aan een douche, toilet, bad, tegels, wastafel en nog veel meer. Ben je benieuwd naar demogelijkheden voor jouw badkamer en de montage ervan? Breng een vrijblijvend bezoek aan een van onze winkels om inspiratie op te doen. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou te assisteren bij het ontwerpen van de badkamer van je dromen. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij dus ook de professionele montage.

 

Plan jouw gratis adviesgesprek

Neem een kijkje in de badkamers van onze klanten

Alles is mogelijk

Naar overzicht

* Mochten er onverhoopt wegens omstandigheden artikelen minder op voorraad zijn, er sprake zijn van maatwerk of er andere zaken van invloed zijn op de levertijd of montagetermijn, dan kunnen wij niet garant staan voor de naleving van de genoemde lever- en montagetermijn.