Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Complete badkamer inclusief montage

Genieten van een complete badkamer

We vinden het bij Sani4All belangrijk om je compleet te ontzorgen. En een nieuwe badkamer inclusief montage neemt je zorgen uit handen. Daarom kun je bij ons voor het gehele plaatje terecht, van een gratis 3D-ontwerp tot aan het regelen van de montage. Zodat jij verder nergens meer naar om hoeft te kijken! 

We helpen je niet alleen met het samenstellen van jouw droombadkamer, maar we leveren ook de gehele badkamer bij jou thuis én verzorgen ook nog eens de montage als je dat graag wil. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar. Jouw nieuwe badkamer wordt door een van onze ervaren montageteams gerealiseerd. Alles wordt geregeld, zodat het ook echt af is.

Montage bij Sani4All

Je hebt je nieuwe badkamer inclusief montage uitgezocht en samengesteld. We maken een gratis 3D-ontwerp voor je, dus je weet precies waar je aan toe bent. Ook over de levering van het sanitair hoef jij je geen zorgen te maken: het wordt gratis thuisbezorgd. Alleen de montage rest dan nog. Het monteren van een badkamer is een kundig en tijdrovend proces. Daarom is het verstandig om de montage uit te besteden aan een deskundige. We werken samen met professionele en betrouwbare monteurs met jarenlange ervaring. Zij monteren niet alleen de badkamer voor je, maar kunnen ook leidingen verleggen en de elektra in orde maken.

Het montage traject

De eerste stap van een badkamer kopen inclusief montage is natuurlijk het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Naast het nieuwe sanitair is ook de montage een belangrijk aspect in de verbouwing. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van het proces, lees je hieronder de vier stappen waaruit het proces van een badkamer inclusief montage bestaat.

Stap 1: Gratis 3D-ontwerp

Je bent erover uit: de badkamer moet worden vernieuwd, of misschien heb je wel een nieuwbouwwoning gekocht waar natuurlijk een badkamer in geplaatst moet worden. Je maakt bij ons een afspraak en bespreekt met een van onze adviseurs jouw wensen. Op basis van die wensen maakt onze adviseur een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer.

Stap 2: De badkamer samenstellen

Samen gaan we door de winkel om de artikelen voor jouw badkamer uit te zoeken, het 3D-ontwerp wordt hier uiteraard op aangepast. We kiezen de kleuren van het badmeubel, de mooiste tegels en de accessoires die jouw badkamer helemaal afmaken.

Stap 3: Inmeten

Nadat we alle artikelen hebben uitgezocht, wordt er een prijsopgave gemaakt. Voor de eventuele montagewerkzaamheden maken we een schatting. De ruimte wordt eerst ingemeten door een van onze adviseurs of monteurs voordat we een offerte kunnen aanbieden. Bij het inmeten van de ruimte wordt bekeken waar de leidingen lopen en hoe de elektra eruitziet. Voor het inmeten van de badkamer wordt er natuurlijk een afspraak met je ingepland.

Stap 4: De montage

Nadat de badkamer is ingemeten, wordt er een opsomming gemaakt van alle werkzaamheden. Zo weet jij precies wat er gaat gebeuren en waar je aan toe bent. We bespreken vervolgens de totale offerte samen. Als alles duidelijk is én de prijs is naar tevredenheid, plannen we de order in en kunnen we op de gewenste datum van start gaan!

Inmeten van de ruimte

De aanpassingen

Als je de badkamer gaat vervangen, kunnen er best wat aanpassingen nodig zijn aan de ruimte. Zeker als je de indeling van de badkamer verandert, of de badkamer in een andere ruimte plaatst. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de leidingen of de afvoer verlegd moeten worden. Daarnaast moet bijvoorbeeld de verlichting aangesloten worden, waar je natuurlijk elektriciteit voor nodig hebt. Een van onze adviseurs of monteurs komt de ruimte inmeten, waarbij natuurlijk de gehele ruimte wordt opgemeten. Daarnaast wordt bekeken of het 3D-ontwerp daadwerkelijk mogelijk is of dat er aanpassingen aan de ruimte gedaan moeten worden. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de afvoer verlegd moet worden, dan kan het dus zijn dat de monteurs in meerdere ruimtes aan het werk moet. Dit wordt natuurlijk vooraf met je besproken, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Voorbereiding van de montage

Je hebt de badkamer gekocht en de levering en de montage zijn ingepland. Moet je dan nog voorbereidingen treffen? De badkamer wordt vaak een aantal dagen van tevoren geleverd, zorg er dus voor dat je deze materialen tijdelijk ergens kwijt kunt. Het is in de meeste gevallen zo dat de montage van A-Z voor je wordt verzorgd, dus ook het slopen van de badkamer. Hou er wel rekening mee dat er best wat afval uit de oude badkamer komt. Ook het sanitair en de meubels voor de nieuwe badkamer zijn verpakt, waar je dus ook best wat rotzooi van hebt. Zorg er dus voor dat je dit ergens kwijt kunt. Je wil natuurlijk wel dat de monteur alle ruimte heeft om de badkamer te monteren.

Inmeten van de ruimte

Neem een kijkje in de badkamers van onze klanten

Alles is mogelijk

Naar overzicht

Professionele montage Sani4All

De montage zelf

Dan is het eindelijk zover: de badkamer wordt gemonteerd. Je kunt de badkamer dan natuurlijk tijdelijk niet gebruiken. Dan is het wel zo fijn dat je weet hoelang de montage van jouw nieuwe badkamer ongeveer duurt. Gemiddeld duurt de montage van een badkamer tussen de 10 en 14 (werk)dagen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de badkamer en de situatie. Van tevoren zal de adviseur of monteur met je bespreken hoeveel tijd zij denken dat de montage in beslag zal nemen. Zo weet jij waar je aan toe bent. Het kan natuurlijk voorkomen dat er wat tegenslagen zijn, maar ons streven is om de badkamer altijd binnen de afgesproken tijd op te leveren.

Oplevering van de badkamer

Als de monteur klaar is, zal de complete badkamer opgeleverd worden. De oplevering kan plaatsvinden met een adviseur of monteur. Jullie lopen samen de volledige badkamer na om te bekijken of alles naar wens is en klopt. Ben je niet helemaal tevreden? Laat het dan vooral weten. Samen gaan we dan op zoek naar een oplossing. Want pas als jij tevreden bent, zijn wij dit ook.

Kosten van de montage

De aankoop van een nieuwe badkamer inclusief montage kan best een flinke investering zijn. De kosten van de montage van de badkamer worden daarbij nog weleens vergeten. De exacte kosten van een badkamer inclusief montage verschillen per aannemer en situatie. Het is daarom best lastig om een schatting te geven van de montagekosten. De kosten liggen gemiddeld tussen de €7.500 en €12.500. Je kunt voor een preciezer beeld gerust een afspraak maken bij een van onze winkels. We kijken graag samen met jou naar het kostenplaatje van jouw complete badkamer.

Kom langs bij onze badkamerwinkels

Bij Sani4All bieden we complete badkamers (inclusief montage) die van alle gemakken voorzien zijn en er strak en afgewerkt uitzien. Alles wat een badkamer nodig heeft, vind je dan ook terug in onze badkameropstellingen. Denk hierbij aan een douche, toilet, bad, tegels, wastafel en nog veel meer. Ben je benieuwd naar demogelijkheden voor jouw badkamer en de montage ervan? Breng een vrijblijvend bezoek aan een van onze winkels om inspiratie op te doen. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou te assisteren bij het ontwerpen van de badkamer van je dromen. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij dus ook de professionele montage.

Plan jouw gratis adviesgesprek

* Mochten er onverhoopt wegens omstandigheden artikelen minder op voorraad zijn, er sprake zijn van maatwerk of er andere zaken van invloed zijn op de levertijd of montagetermijn, dan kunnen wij niet garant staan voor de naleving van de genoemde lever- en montagetermijn.