Badkamer inclusief montage

Zoek je een nieuwe badkamer inclusief montage? Bij Sani4all regelen we het voor je. Onze producten zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen en afmetingen, zodat er altijd een complete badkamer gecreëerd wordt die perfect past. Naast de complete badkamer, kun je er ook voor kiezen om zelf jouw droombadkamer samen te stellen, door je favoriete douche, tegels, wastafels en kranen te combineren. In onze showrooms vind je de mooiste badkamers en onderdelen, van topmerken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Geberit, ter inspiratie. Onze badkamerspecialisten staan graag voor je klaar om een badkamer in te richten en bij je thuis te monteren. Kom gerust eens langs om ons aanbod te bewonderen. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van een droombadkamer, die perfect past bij jouw wensen en budget. Wil je meer info over een badkamer inclusief montage? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met de dichtsbijzijnde vestiging of maak een afspraak!

Montage bij Sani4all

Je hebt je droombadkamer, toilet of unieke tegelvloer uitgezocht en samengesteld. Dankzij het gratis 3D ontwerp weet je exact wat je kunt verwachten. Ook over de levering van de producten maak je je geen zorgen: deze worden gratis thuisbezorgd. Alleen de montage rest nog. ”Natuurlijk kan ik dit zelf”, denk je. Vergis je echter niet! Het monteren van een badkamer is een kundig en tijdrovend proces. Indien gewenst kan Sani4all ook de montage verzorgen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat professionele monteurs de meest ontspannen ruimte in jouw huis perfect in orde maken. Wij werken samen met professionele en betrouwbare monteurs, die zichzelf al meerdere malen bewezen hebben.

Complete ontzorging

Een badkamer inclusief montage is bij Sani4all vanzelfsprekend. Wij staan met ons concept bekend om de complete ontzorging op het gebied van badkamers samenstellen, kopen en installeren. Daar hoort de montage uiteraard ook bij. Al honderden tevreden klanten zijn bij ons geholpen met dit concept. Door bij Sani4all voor een badkamer inclusief montage te gaan, bespaar je jezelf heel veel tijd, moeite, stress en regelwerk. Wij snappen ook dat jij je liever met het eindresultaat bezig houdt en geen zin in hoofdpijn hebt. En terwijl wij je badkamer installeren, kan jij je alvast bezighouden met de aankleding van je nieuwe badkamer. En vergis je niet, bij de montage van je badkamer komen veel meer dingen om de hoek kijken. In veel gevallen moeten er nieuwe leidingen worden verlegd voor de nieuwe indeling van je badkamer. Oude tegels moeten gesloopt worden en plaats maken voor nieuw uitgekozen tegels. De nieuwe meubelen moeten worden geïnstalleerd. Je bent er dus zeker wel even mee bezig! Onze deskundige adviseurs en professionele monteurs weten hier alles van en zijn hier vaak een stuk gemakkelijker en sneller in. Als je je badkamer door ons laat monteren, hoef je je dus nergens zorgen over te maken. Vrijwel alles word voor je gedaan!

De kosten

Maar wat kost zo’n badkamer inclusief montage nou? Al onze badkamers, bestaande uit kwalitatieve A-merken, worden aangeboden voor waanzinnige internetprijzen. Bij Sani4all is de montage niet meegenomen in de totaalprijs. De kosten hiervan verschillen per aannemer. Het is daardoor lastig om een inschatting te maken. Wil je toch wat meer weten over de kosten die je kunt verwachten of ben je benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben met ons concept? Bezoek dan een vestiging bij jou in de buurt en vraag onze deskundige adviseurs naar de mogelijkheden. Een badkamer inclusief montage is niet het enige wat wij aanbieden!

Kom langs!

Bij Sani4all kun je terecht voor een badkamer inclusief montage. Breng een vrijblijvend bezoek aan één van onze showrooms om inspiratie op te doen. Onze specialisten staan voor je klaar om jou te assisteren bij het ontwerpen van de badkamer van je dromen. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij dus ook de professionele montage.

Gratis adviesgesprek

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

Onze vestigingen zijn ondanks het Coronavirus wel open! Wij nemen uw gezondheid echter zeer serieus. Meer weten?  Lees meer!