Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Hotel chique badkamer

Deze hotel chique badkamer is opgeleverd door Sani4All Hoogeveen bij een familie uit Beerta. Zij hebben voor een opvallende tegelcombinatie gekozen die is gecombineerd hebben met koperkleurige accenten, welke voor de chique uitstraling zorgt.

Deze ruime badkamer heeft een opvallende indeling waar de familie op praktische wijze gebruik van heeft gemaakt. Wanneer je de badkamer binnenkomt bevinden zich rechts twee badmeubelsets. Daarnaast is een toilet geplaatst welke wordt afgescheiden door een halfhoge wand. De rest van de badkamer bevindt zich achter de wand die een soort scheiding tussen beide delen vormt. Aan de andere kant zijn een ruim ligbad, doucheruimte en twee kolomkasten geplaatst. Deze badkamer biedt dus alle ruimte om er met meerdere personen tegelijk gebruik van te maken, ideaal!

Badmeubelset
Ruime badkamer
Koperkleurige accenten
Compleet toilet

Hotel chique stijl

De hotel chique badkamer ontstaat door de unieke tegelcombinatie. Zo is er gekozen voor vloertegels in de kleur French Vintage Noce in drie verschillende formaten. Deze tegels zijn gecombineerd met wandtegels in de kleur Forge Bronzo en Stream Bronzo. De tegels in de kleur Stream Bronzo welke de badkamer een unieke touch geven. In de gehele badkamer is er gekozen voor koperkleurige accenten, waaronder alle kranen van de badkamer. Deze maken de hotel chique stijl van de badkamer helemaal af.

Bezoek een Sani4All winkel

Is jouw badkamer ook aan vervanging toe? Breng dan eens een bezoek aan een van onze Sani4All winkels. Onze winkels bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is. In de winkel ontvangt een van onze adviseurs je met een kopje koffie of thee. Zij zullen je wensen in kaart brengen en je voorzien van advies. Je bent natuurlijk ook welkom om in alle rust rond te kijken en je te laten adviseren!

Plan een adviesafspraak

Chique badkamer