Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer familie Britstra

De familie Britstra uit Beilen heeft bij Sani4All Hoogeveen deze prachtige badkamer uitgezocht. De combinatie van de Gun Metal kranen en de multicolor tegels zorgen voor een uniek geheel.

In deze badkamer is er gekozen voor een rustige tegelbasis, bestaande uit betonlook vloer- en wandtegels en mat witte vloer- en wandtegels. Aan deze combinatie zijn de originele City Multicolor tegels toegevoegd. Deze tegels zijn een echte blikvanger in de badkamer. De badmeubelcombinatie bestaat uit een greeploos badmeubel in de kleur Natuur Eiken. Daarboven is een dubbele keramische wastafel geplaatst. De twee inbouw wastafelkranen hebben de kleur Gun Metal en geven een moderne uitstraling. Boven het badmeubel hangt een ronde spiegel die is voorzien ledverlichting en spiegelverwarming. Hierdoor heb je nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen! De kleur Gun Metal komt ook terug in de regendouche combinatie. Deze bestaat uit een regendouche met een diameter van 30 cm en een handdouche. Zo kan je heerlijk ontspannen genieten én gemakkelijk je haar uitspoelen met de handdouche. Om ervoor te zorgen dat het toilet naast de douche niet nat wordt is er een glazen douchewand met een zwart raster geplaatst. De toiletcombinatie bestaat uit een randloos wandcloset, deze is voorzien van een softclose systeem en een afneembare zitting. Door de afneembare zitting kan je de toiletbril makkelijk van het toilet halen, wat ervoor zorgt dat je het toilet makkelijk schoonmaakt. De badkamer wordt verwarmd door de zwarte designradiator. Wel zo fijn dat je na een warme douche een heerlijke warme ruimte instapt!

Badkamer Beilen
Badkamer kopen Beilen

Gun Metal

Gun Metal is op het moment een echte trendkleur. Waar we voorheen voornamelijk zwart in de badkamer zagen terugkomen, wordt er nu ook steeds vaker gekozen voor deze prachtige kleur. Gun Metal heeft een donkergrijze tint en zit daarmee tussen zwart en rvs in. De kleur heeft dus dezelfde moderne uitstraling als zwart, maar is net zoals rvs een subtiele toevoeging aan de badkamer. Het materiaal bestaat voor een groot deel uit koper waarbij kwik en tin is toegevoegd. Dit zorgt voor een sterk materiaal dat niet snel beschadigt. In deze badkamer hebben alle kranen de kleur Gun Metal, wat een mooie eenheid creëert in de ruimte.

Gun Metal badkamer
Badkamerplafond

Badkamerplafond

Bij het vervangen van de badkamer wordt het badkamerplafond vaak vergeten. Maar doordat de badkamer een vochtige ruimte is, is het plafond in veel gevallen wel aan vervanging toe. We bieden bij Sani4All spanplafonds, MDF-plafonds en aluminiumplafonds. Dit zijn vochtbestendige materialen. Bij het vervangen van je badkamerplafond kan je er ook voor kiezen om er verlichting in te laten verwerken. Zo is je badkamer voldoende verlicht en hoef je geen extra lamp op te hangen. De familie Britstra heeft gekozen voor een MDF-plafond met een zijdeglans afwerking. Aan het plafond zijn zes inbouw ledspots toegevoegd.

Design badkamer

Design badkamers kenmerken zich door de originaliteit en de unieke uitstraling. Vaak wordt er in deze badkamers gekozen voor originele producten en de laatste trends. Deze elementen worden met regelmaat gecombineerd met een rustig en eenvoudig kleurenpalet, zodat de designelementen echte eyecatchers vormen. Veel mensen associëren design met dure en exclusieve producten, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Producten met een bijzondere uitstraling zijn lang niet altijd duur! Er is door deze familie gekozen voor de unieke multicolor tegels en de trendy Gun Metal kranen. Deze elementen zijn gecombineerd met een rustige basis van witte en betonlook tegels, waardoor er een mooi geheel ontstaat.

Is een design badkamer iets voor jou? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels of kom langs!

Design badkamer