Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tijdloze badkamer familie de Blaauw

Deze tijdloze badkamer is door Sani4All Hoogeveen opgeleverd bij de familie Blaauw uit Coevorden. De ruimte is zo optimaal mogelijk ingedeeld, waardoor er ondanks het schuine dak ook ruimte is voor een heerlijk ligbad.

De badkamer heeft een tijdloze uitstraling, met deze stijl weet je zeker dat je niet snel op je badkamer uitgekeken raakt. De badkamer bevat immers geen opvallende of trendvolle elementen. Geen wonder dat de familie dus voor een tijdloze badkamer gekozen heeft. De uitstraling ontstaat onder andere door de tegelcombinatie. Deze bestaat uit vloer- en wandtegels in de kleur Sintes Grey en wandtegels in de kleur Mat Wit.

Badkamer met een schuin dak

Het indelen van een badkamer met een schuin dak kan best lastig zijn, maar de familie heeft dit op een slimme manier weten te doen. Zo past de badmeubelset precies onder het schuine gedeelte. De set bestaat uit een onderkast in de kleur Tabacco, een witte keramische wastafel en een spiegelkast, waarvan de zijkanten ook de kleur Tabacco hebben. Hier zijn twee chromen wastafelkranen aan toegevoegd. Om voldoende opbergruimte te creƫren is er gekozen voor een kolomkast, welke halfhoog is en daardoor onder het dak past. Ook het ligbad is op een tactische plek geplaatst, waardoor er genoeg ruimte overblijft voor een aparte doucheruimte.

Badkamer onder schuin dak
Tijdloze badkamer
Semi vrijstaand ligbad

Een praktische ruimte

De doucheruimte is volledig afgesloten door de douchecabine met chromen elementen. Hierdoor verlies je geen warmte tijdens het douchen, wat wel zo fijn is! Het chroom komt ook terug in de regendoucheset waarvoor de familie heeft gekozen. In de doucheruimte zijn twee nissen geplaatst, ideaal om je doucheproducten in te kunnen zetten. Ook boven het toilet is er gekozen voor een ruime nis, een mooie plek voor decoratie.

Plan een vrijblijvende afspraak

Wil jij graag advies ontvangen over het samenstellen en inrichten van je nieuwe badkamer? Breng dan eens een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Daar helpen onze adviseurs je graag bij het realiseren van jouw nieuwe droombadkamer. Ze voorzien je niet alleen van advies, maar maken ook een gratis 3D-ontwerp voor je. We zetten de koffie alvast voor je klaar!

Maak een vrijblijvende afspraak