Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer onder schuin dak

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Badkamer onder een schuin dak

Veel badkamer in Nederland hebben een schuine kant. Dit kan een mooie toevoeging aan je badkamer zijn maar het kan ook soms in de weg zitten. Zeker in een wat kleine badkamer kan het lastig zijn, of als je zelf lang bent. Toch weten we zeker dat je een prachtige badkamer kan maken onder een schuin dak. Afgelopen jaren hebben we al verschillende badkamers met een schuine wand opgeleverd dus we weten precies waar we het over hebben!

Schuin dak badkamer

De indeling van de ruimte

Het kan soms een uitdaging zijn om een badkamer met een schuin dak in te delen. Maar gelukkig zijn er veel mogelijkheden voor een praktische en mooie badkamer onder een schuin dak. Elk schuin dak is natuurlijk anders, en de stahoogte is het belangrijkste uitgangspunt van wat er in het ontwerp mogelijk is. Want je wil vooral je hoofd niet stoten als je de douche instapt! Je kan uitgaan van een hoogte van minimaal 2 meter bij een wastafel en douche. Zolang je daar rekening mee houdt kan je spelen met de rest van de indeling van de ruimte.

Schuine inloopdouche

Bad onder het dakraam

Onder de meeste schuine wanden kan er prima een bad worden geplaatst. Alleen voor het in- en uitstappen heb je ruimte nodig, maar verder niet. Als je een dakraam hebt kan het ook heel gaaf zijn om een bad eronder te zetten. Zo kan je als je ’s avonds in bad zit naar de sterren kijken, wie wilt dat nou niet?

Bad onder het dakraam

Wastafel onder een schuin dak

Het is een uitdaging om een badkamer met een schuine wand zo optimaal mogelijk in te delen. Deze badkamer laat zien door creatief met de ruimte om te gaan er heel veel mogelijk is! Onder het schuine gedeelte is een badmeubel geplaatst, echter was door de schuinte het niet mogelijk om een spiegel op te hangen. Dit is opgelost door 2 losse scheerspiegels op te hangen. Deze spiegels hebben 2 zijdes, de ene kant vergroot 5 maal en de andere zijde is normaal. Helemaal fijn is dat deze spiegels zijn voorzien van LED verlichting!

Wastafel onder een schuin dak

Bezoek onze winkel

Hopelijk hebben we laten zien dat een badkamer met een schuin dak helemaal geen probleem hoeft te zijn.  Sterker nog: een badkamer kan er juist mooier van worden! Het vraagt een beetje creativiteit om de ruimte optimaal te kunnen benutten. Vind je dit lastig? Maak dan snel een afspraak bij een Sani4All bij jou in de buurt. Onze adviseurs maken geheel vrijblijvend een 3D-ontwerp op maat (t.w.v. €150) zodat je meteen ziet hoe jouw badkamer wordt. Zo kun je gelijk nadenken over de aankleding van de ruimte!

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Lees verder

Badkamertrends 2023

De badkamertrends voor 2023

Lees verder