Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe badkamer met kleurrijke touch familie Groenhout

De familie Groenhout uit Houten heeft deze prachtige badkamer uitgezocht bij Sani4All Mijdrecht. De familie heeft gekozen voor roze decortegels, een gewaagde maar stijlvolle toevoeging aan deze luxe badkamer.

Bij roze badkamertegels denk je misschien wel aan een hele drukke en opvallende badkamer. Maar in deze ruimte kun je goed zien dat de keuze voor een gekleurde tegel er niet voor hoeft te zorgen dat je een hele drukke ruimte creëert. In deze badkamer is er gekozen voor een combinatie van vloer- en wandtegels in de kleur Parker White en de decortegels in de kleur Artisan Rose Mallow. Door de roze tegels te combineren met de zacht beige tegels heeft de badkamer een hele stijlvolle en luxe uitstraling.

Roze visgraattegels badkamer
Luxe doucheruimte
Goudkleurige wastafelkranen

Luxe en stijlvolle uitstraling

De familie Groenhout heeft gekozen voor een warme badmeubelset welke bestaat uit een onderkast in de kleur Tabacco en een witte keramische wastafel. Deze set is gecombineerd met goudkleurige inbouwkranen, welke de luxe stijl van de badkamer versterken. Niet alleen de roze tegels zijn een unieke toevoeging aan de badkamer, ook de organische badkamerspiegel die boven het badmeubel hangt is een echte eyecatcher.

Keuze voor goudkleurige elementen

Om eenheid in de badkamer te creëren komen de goudkleurige elementen op verschillende plekken terug. In de doucheruimte heeft de familie gekozen voor een goudkleurige regendoucheset en een goudkleurige inbouwnis. De inbouwnis is niet alleen heel erg mooi, maar ook ideaal om je doucheproducten in neer te zetten! Om wat extra opbergruimte te creëren zijn er naast de doucheruimte tussen beide wanden drie houtlook planchets geplaatst.

Luxe roze badkamer

Een complete badkamer

Een complete badkamer is bij Sani4All niet compleet zonder een nieuw plafond en verwarming. Daarom is deze badkamer voorzien van een prachtig MDF-plafond, welke de badkamer echt afmaakt. Om de badkamer te verwarmen is de gehele ruimte voorzien van vloerverwarming. Zo heb je nooit meer koude voeten wanneer je de douche uit stapt!

Ook op zoek naar een complete badkamer?

Is jouw badkamer aan vervanging toe en ben je ook op zoek naar een complete badkamer? Bij Sani4All kunnen we jouw volledige badkamer vervangen én monteren. We willen je namelijk compleet kunnen ontzorgen en verzorgen daarom ook graag de volledige montage van jouw nieuwe badkamer. Maak snel een afspraak en ontdek wat er mogelijk is!

Maak een afspraak