Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde moderne badkamer en toiletruimte

Deze moderne badkamer en toiletruimte zijn opgeleverd bij een familie uit Nijkerk door Sani4All Barneveld. Beide ruimtes hebben nét een andere stijl, maar passen door de tegelkeuze wel goed bij elkaar.

In beide ruimtes is er gekozen voor een combinatie van vloertegels in de kleur Marengo en wandtegels in de kleur Terrastone Etna. In de toiletruimte zijn hier nog prachtige decortegels aan toegevoegd die de ruimte een net wat luxere uitstraling geven.

Moderne badkamer
Moderne badmeubelset
Ruime doucheruimte
Moderne toiletruimte

Praktisch ingedeeld

In de badkamer is ook een toilet geplaatst. Vanwege het raam kan het best een puzzel zijn om alle elementen een praktische plek te geven, dat heeft de familie in deze badkamer goed gedaan. Het toilet is onder het raam geplaatst, waardoor er normaal gesproken geen ruimte meer zou zijn voor het drukpaneel. Deze hebben is daarom aan de bovenkant van het reservoir geplaatst. Zo is er dus op slimme wijze gebruikgemaakt van de ruimte.

Drukpaneel toilet
Toiletruimte
Unieke decortegels

Stijlvol toilet

In de toiletruimte is er voor een groot deel dus van dezelfde tegels gebruikgemaakt als in de badkamer. De decortegels zorgen ervoor dat er een modern en stijlvol geheel ontstaat. Omdat de decortegels best een uitgesproken uitstraling hebben, is er gekozen voor wit sanitair. De ruimte is daarnaast voorzien van een ingebouwde toiletrolhouder, wat een praktisch en stijlvol detail is.

Plan jouw afspraak

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe badkamer of toiletruimte? Kom dan gerust eens naar een van onze badkamerwinkels. We bieden daar alles aan om jouw droombadkamer of toiletruimte samen te stellen. Je vindt er namelijk badkamers in alle kleuren, stijlen én budgetten. Zo is er altijd wel een badkamer die bij je past. Maak snel een afspraak en kom langs.

Plan direct een afspraak