Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Pesse

Deze luxe badkamer met sunshower is opgeleverd bij familie de Vries in Pesse. De neutrale vloer en wandtegels in de kleur Herpie grey vormen een rustige basis van deze chique badkamer. In een aparte ruimte is een luxe inloopdouche met sunshower voor een ultiem wellness gevoel. Deze badkamer is opgeleverd door Sani4All Hoogeveen.

Deze prachtige badkamer is van alle luxe voorzien. Het luxe half vrijstaand bad heeft maar liefst 24 nanojets met een luchtmassagesysteem. Het badmeubel is in de kleur solid eik met 2 lades. Bovenop is een keramische wasbak met een hoge wastafelkraan in de kleur chroom gekozen. De douche is in een aparte nis geplaatst en is mooi ruim. Onder extra grote regendouche van maar liefst 31 cm doorsnede kan je perfect ontspannen. Daarnaast zorgt de Sunshower in de douche voor een extra wellness ervaring. De regendouche is in de kleur brushed graphit. De sfeer in de douche wordt mede bepaald door de luxe Mearten Ader Dark tegels.

Opgeleverde badkamer Pesse
Pesse opgeleverde badkamer

Sunshower

Met een Sunshower kan je de positieve effecten van zonlicht ervaren tijdens jouw dagelijkse doucheritueel. Bij de Sunshower wordt er gebruikt gemaakt van een combinatie van verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht. De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, waardoor rug-, nek- en reumatische klachten en bovendien spierpijn verminderen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een verbeterd immuunsysteem, verhoogt het energieniveau en geeft je een gezonde teint.

Sunshower badkamer
Moderne badkamer

Moderne badkamer

Moderne badkamers zijn rustig en minimalistisch en daarom perfect toe te passen in een kleine badkamer. Geen felle kleuren of drukke printjes, maar eenvoud en contrast. Deze rust zie je vaak terug in de gebruikte materialen. Glas, RVS en steen zijn bijvoorbeeld populair bij een moderne badkamerstijl en kunnen goed met elkaar worden gecombineerd. Met een moderne badkamer geniet je van modern comfort, strakke lijnen en een trendy tegelkeuze.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar een complete badkamer en weet je al precies hoe jouw moderne droombadkamer eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste badkamer trends. Wil je graag weten hoe je droom badkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je badkamer. Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.

Plan direct een afspraak

Badkamer inspiratie