Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sunshowers

Sunshower

Zonlicht is voor iedereen onmisbaar, het voedt je lichaam en zorgt ervoor dat jij je fitter, vitaler én energieker voelt. Met een Sunshower kun je deze positieve effecten van zonlicht ervaren tijdens het douchen. Na een drukke uitputtende werkdag even onder de douche terwijl je de warme energiestralen van onze Sunshowers op je lichaam voelt, zo kom je echt tot rust. We bieden bij Sani4All verschillende infrarood lampen van het merk Sunshower. Ben je benieuwd? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. Onze winkels zijn door heel Nederland gevestigd, waardoor er altijd wel een winkel bij je in de buurt is.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Sunshowers
Sunshower badkamer

Werking Sunshower

Bij een Sunshower wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van een lage dosis Uv-licht en verwarmend infrarood. De warmte van infrarood heeft een ontspannende werking en zorgt voor een verbetering van je bloedcirculatie, waardoor rug-, nek- en reumatische klachten en spierpijn verminderen. De aanmaak van vitamine D wordt gestimuleerd door het Uv-licht en zorgt voor een verbeterd immuunsysteem. Daarnaast wordt het energieniveau verhoogd en geeft het je een kleine tint. Sunshowers bieden dus diverse voordelen en zorgen voor optimale ontspanning!

Sunshowers badkamers
Sunshowers badkamers

Onze opgeleverde badkamers met Sunshower

Laat je inspireren

Ons assortiment Sunshowers

In ons assortiment hebben we diverse Sunshowers van het hoogwaardige merken Sunshower. We bieden ook verschillende soorten Sunshowers aan. Zo hebben we half-body Sunshowers en full-body Sunshowers. Bij de half-body Sunshowers wordt de helft van het lichaam belicht. Welk deel dit is, is afhankelijk van de hoogte waar de Sunshower op komt te hangen en kun je dus zelf bepalen. De full-body Sunshower belicht wel het hele lichaam. Afhankelijk van je wensen en behoeften kunnen onze adviseurs je adviseren over welke Sunshower voor jou en je badkamer het meest geschikt zou zijn.

Full-body sunshower
Half-body shunshower
Infrarood sunshower

Badkamerinspiratie

Ben je op zoek naar badkamerinspiratie voor je nieuwe badkamer? Of weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien? Iedereen heeft andere wensen, daarom zijn al onze badkamers maatwerk. Dit kun je ook zien aan onze opgeleverde badkamers bij onze klanten. Zou je graag advies willen ontvangen? Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee, waardoor we samen jouw droombadkamer, met sunshower, kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken aan het ontwerp van je badkamer? Met onze 3D-planner kun je eenvoudig een ontwerp maken van je nieuwe droombadkamer.

Vind jouw Sani4All winkel

Badkamerinspiratie
Wellness badkamer
Wellness badkamerinspiratie
Wellness badkamers
Inspiratie sunshower

Onze merken

Altijd de beste keus

Magnum
Xenz
Sunshower
Brauer
Geberit
Grohe
Blaauw Sanitair
Thebalux
Villeroy & Boch
TECE
Primabad
KS Plafonds
Instamat

Meer weten?

Zou je de warme stralen van een Sunshower willen voelen? Of wil je liever in alle rust meer inspiratie op doen? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. “Zoveel mensen, zoveel wensen”, we bieden daarom badkamers voor iedereen. Om samen jouw droombadkamer te kunnen realiseren beginnen we altijd met een kennismaking. Op basis daarvan voorzien onze adviseurs je van onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Heb je een badkamer gekocht? Dan komen we deze gratis bij je afleveren en kunnen we de volledige montage voor je verzorgen!

Maak een afspraak

Informatie sunshowers
Soorten sunshowers
Advies sunshowers

Een wellness gevoel creëren in je badkamer?

Bekijk ook onze whirlpools

Whirlpools

Whirlpools