• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sunshower

Maak een afspraak

Sunshowers

Sunshower

Zonlicht is voor iedereen onmisbaar, het voedt je lichaam en zorgt ervoor dat jij je fitter, vitaler én energieker voelt. Met een Sunshower kan je deze positieve effecten van zonlicht ervaren tijdens het douchen. Na een drukke uitputtende werkdag even onder de douche terwijl je de warme energiestralen van onze sunshowers op je lichaam voelt, zo kom je echt tot rust. We hebben bij Sani4All diverse sunshowers in ons assortiment. Ben je benieuwd? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. Onze winkels zijn door heel Nederland gevestigd, waardoor er altijd wel een winkel bij je in de buurt is.

Sunshower Combi White

Sunshower Combi White

Sunshower Deluxe White Full Body

Sunshower Deluxe White Full Body

Sunshower Pure White Half Body

Sunshower Pure White Half Body

Sunshower Pure White XL Full Body

Sunshower Pure White XL Full Body

Werking Sunshower

Bij een Sunshower wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van een lage dosis Uv-licht en verwarmend infrarood. De warmte van infrarood heeft een ontspannende werking en zorgt voor een verbetering van je bloedcirculatie, waardoor rug-, nek- en reumatische klachten en bovendien spierpijn verminderen. De aanmaak van vitamine D wordt gestimuleerd door het Uv-licht en zorgt voor een verbeterd immuunsysteem. Daarnaast wordt het energieniveau verhoogd en geeft het je een kleine tint. Sunshowers bieden dus diverse voordelen en zorgt voor optimale ontspanning!

Ons assortiment sunshowers

In ons assortiment hebben we diverse sunshowers van hoogwaardige merken: Sunshower en Xenz. We bieden bij Sani4All diverse soorten Sunshowers aan. Zo hebben we half-body sunshowers en full body sunshowers. Bij de half body sunshowers wordt de helft van het lichaam belicht. Welk deel dit belicht wordt kan je zelf bepalen door te bepalen op welke hoogte het gehangen moet worden. De full-body sunshower belicht wel het hele lichaam. Afhankelijk van je wensen en behoeften kunnen onze adviseurs adviseren welke sunshower voor jou en je badkamer het meest geschikt zou zijn.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor je nieuwe badkamer? Of weet je al precies hoe deze eruit zou moeten komen te zien? Iedereen heeft andere wensen, daarom zijn al onze badkamers maatwerk. Dit kan je ook zien aan onze opgeleverde badkamers bij onze klanten. Zou je graag advies ontvangen? Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee, waardoor we samen jouw droombadkamer, met sunshower, kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken aan het ontwerp van je badkamer? Met onze 3d-planner kan je eenvoudig een ontwerp maken van je nieuwe droombadkamer!

Meer weten?

Zou je de warme stralen van een sunshower willen voelen? Of wil je meer in alle rust inspiratie op doen? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. “Zoveel mensen, zoveel wensen”, we bieden daarom badkamers voor iedereen. Om samen jouw droombadkamer te kunnen realiseren beginnen we altijd met een kennismaking. Op basis daarvan voorzien onze adviseurs je van onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Heb je een badkamer gekocht? Dan komen we deze gratis bij je afleveren! Daarnaast kunnen we de badkamer ook voor je monteren.

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Onze 4All gewoonten

Actuele badkamertrends

Actuele badkamertrends

Bij ons vind je de meest actuele badkamerdesigns en de laatste trends. Bij het ontwerpen van de badkamer nemen we dit én jouw eigen smaak mee en zorgen we ervoor dat je de badkamer krijgt van jouw dromen.

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid

Wij helpen jou zoals wij zelf ook geholpen willen worden: ongedwongen en adviserend. Tijdens én na het hele proces blijven we betrokken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. En dat blijkt: meer dan 90% raadt ons aan!

Direct de scherpste prijs

Direct de scherpste prijs

Bij ons krijg je direct de scherpste prijs voor jouw badkamer, zonder gekke kortingen of onderhandelingen. Zo krijg jij altijd de meeste waarde voor jouw budget en heb je de mooiste badkamer voor de scherpste prijs.

Complete ontzorging

Complete ontzorging

Wij regelen alles voor je. Vanaf het ontwerpen en inmeten tot en met de vakkundige montage en oplevering. Hierdoor heb jij minder zorgen en kun je vooral genieten van jouw nieuwe badkamer. Want daar doen we het voor!