Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde landelijke en robuuste badkamer

Deze prachtige badkamer is door Sani4All Sittard-Geleen gerealiseerd bij een familie uit Wijnandsrade. Zoals je kunt zien heeft deze badkamer een flinke make-over gehad. De combinatie van de robuuste tegels en de natuurlijke materialen geven deze badkamer een landelijke en robuuste uitstraling.

De familie heeft gekozen voor een combinatie van drie soorten tegels. De tegels hebben allemaal dezelfde natuurlijke uitstraling, maar in een ander formaat. De combinatie bestaat uit 60x60 cm vloertegels, 40x80 cm wandtegels en 30x60 cm decortegels. Door te kiezen voor dezelfde kleur tegels maar met een andere afmeting, heeft de badkamer een speelse uitstraling. Een badkamer met één kleur tegels hoeft dus helemaal niet saai te zijn. De tegels met natuurlijke uitstraling zijn gecombineerd met verschillende zwarte elementen. Zo heeft de elektrische designradiator een mat zwarte kleur. Maar ook de douchewand, welke de doucheruimte afsluit, is mat zwart. Vaak wordt er dan ook gekozen voor mat zwarte kranen, maar deze familie een combinatie gemaakt met een douchekraan in de kleur Geborsteld nikkel. Een prachtige combinatie!

Badkamer voor verbouwing
Opgeleverde badkamer Sittard-Geleen

Uniek geheel

Deze badkamer kunnen we gerust uniek noemen. Gekozen is om een ombouw om de badmeubelset te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de badmeubelset extra wordt benadrukt. Boven de set zijn inbouwspots geplaatst waardoor de badmeubelset echt de eyecatcher van de badkamer wordt. De set bestaat uit een prachtig natuur eiken onderkast met twee push-to-open lades. Op de onderkast is een witte keramische waskom geplaatst. Welke is gecombineerd met een wastafelkraan in de kleur Geborsteld nikkel. De badmeubelset wordt afgemaakt door de ronde spiegel mat een matzwart frame. De badkamerspiegel is voorzien van ledverlichting en spiegelverwarming. Door de verwarming beslaat de spiegel niet en kun je direct na het douchen bijvoorbeeld je haar en make-up doen, wel zo fijn!

3D-ontwerp maken

Past deze badkamer perfect bij je en ben je benieuwd of dit ook in jouw badkamer mogelijk is? Met onze badkamerplanner kun je eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je badkamer. Je kunt de afmetingen van jouw eigen badkamer invoeren, waardoor je dus zeker weet dat je ontwerp in jouw badkamer past. Vervolgens kun je de badkamer inrichten met het sanitair dat je voor ogen hebt. Ben je tevreden met het ontwerp? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en neem het ontwerp mee. Dan gaan we van jouw 3D-ontwerp werkelijkheid maken!

Maak hier je 3D-ontwerp

Badkamer Sittard-Geleen
Robuuste badkamer
Unieke badkamer