Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

6 badkamergadgets voor jouw ultieme badkamer

Bij Sani4All vind je, naast uiteraard complete badkamers, vele handige gadgets die jouw badkamer tot een hoger niveau brengen. Hieronder lichten wij een aantal leuke, mooie en functionele badkamergadgets voor je uit waarmee jij je badkamer tot een hoger niveau kunt tillen!

Badkamergadgets Voor Jouw Ultieme Badkamer

1. Douche wc

Een douche wc is een nog niet direct vanzelfsprekend toiletconcept, maar steeds meer mensen gaan over op deze hygiënische toiletvorm. Een douche wc is een combinatie van een “gewoon” toilet en een bidet. Het is een toilet dat het onderlichaam reinigt met lichaamswarm water en warme lucht. Waarom nog toiletpapier gebruiken als een sproeier hetzelfde werk kan doen? Een douche wc is niet alleen comfortabeler dan een regulier toilet, ook zorgt dit product voor meer hygiëne bij je toiletbezoek. Zo’n gadget voor in de badkamer wil jij toch ook?

2. Geurafzuiging

Niemand zit natuurlijk te wachten op onaantrekkelijke geurtjes. Geurafzuiging kan de oplossing bieden! Wij bieden verschillende geurafzuiging systemen voor op het toilet aan. Denk aan de Geberit DuoFix WC-element met geurafzuiging DuoFresh of de Geberit Sigma40 bedieningsplaat met geurafzuiging. Kies je voor onze hoogwaardige geurafzuiging, dan hoef je niet meer je raam open te zetten of te klungelen met onhandige luchtverfrissers. Onze geurafzuiging systemen van Geberit beschikken over een inbouwreservoir, dat vieze luchtjes direct opneemt en omzet tot zuivere lucht. Een toilet hoeft niet te stinken!

3. Verlichte led spiegel

Een gewone spiegel is praktisch, maar een spiegel met ledverlichting is mooier en nog praktischer! Naast dat deze badkamergadget jouw badkamer prachtig afkleedt, zorgt een ingebouwd licht in je spiegel voor meer gebruiksgemak en heb je geen frustraties meer met de plaatsing van de lichtbron ten opzichte van je spiegel. Je kunt kiezen voor een spiegel waarbij een led strook in de spiegel is verwerkt, of voor een spiegel waarbij ledverlichting rondom de spiegel is verwerkt. De opties zijn eindeloos, waardoor je altijd een door led verlichte spiegel zult vinden die ideaal is voor jou en je badkamer!

4. Upfall shower

Wil je genieten van een comfortabele en ontspannende douche, maar toch energiebesparend en milieuvriendelijk douchen? Dan is een upfall shower waarschijnlijk een goede keuze voor in jouw badkamer! Zoals de naam al doet vermoeden, stroomt het water niet alleen naar beneden, maar ook weer omhoog. Een upfall shower is namelijk een douche waarbij het water dat gebruikt is niet wegstroomt, maar wordt opgevangen. Door dit water te filteren, te verwarmen en terug te pompen, recyclet een upfall shower het grootste gedeelte van het gebruikte douchewater.

Met deze badkamergadget bespaar je op waterkosten en stookkosten, verlaag je de EPC-waarde van je woning en douche je milieuvriendelijk. En, niet onbelangrijk: de regendouche is zeer comfortabel!

5. Sunshower

Wanneer de dagen kouder en donkerder worden, hebben we meer dan anders behoefte aan een extra dosis vitamine D. Waar we in de zomer met gemak aan onze aanbevolen hoeveelheid vitamine D komen, kan het best lastig zijn om dit in de wintermaanden op peil te houden. De sunshower is een comfortabele en praktische badkamergadget om dit probleem te voorkomen.

Een sunshower is een ideaal badkamergadget dat je aan de wand in de doucheruimte bevestigt. Tijdens het douchen geeft de sunshower warmte af in de vorm van infraroodlicht, dat je gelijktijdig een gezonde vitamineboost geeft. Het is wetenschappelijk bewezen dat infrarood, net als zonlicht, een positieve invloed heeft op de gezondheid.

Onze sunshowers zijn gemakkelijk in bediening en wij monteren ze uiteraard graag voor je in jouw (nieuwe) badkamer.

6. Unieke toiletrolhouders

Een gewone toiletrolhouder is natuurlijk praktisch, en dat is in de basis alles wat we van een toiletrolhouder verwachten. Maar we hebben het hier over badkamergadgets, en die moeten natuurlijk ook leuk zijn!

Zoek het internet eens af en je vindt toiletrolhouders in alle mogelijke vormen en maten. Zo zijn er varianten waarbij een hond je toiletrol vasthoudt, of waarbij je je toiletpapier uit de mond van een smiley haalt. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat!

Wil je een persoonlijke draai geven aan je badkamer, dan is dit een ideale gadget voor de badkamer om een flinke dosis humor of design aan je badkamer toe te voegen.

Neem contact met ons op

Wil je een van deze badkamergadgets kopen of ben je benieuwd naar wat wij voor jou en jouw badkamer kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. Daar vind je namelijk allerlei handige gadgets voor in jouw badkamer. Natuurlijk helpen onze adviseurs je ook graag.

sunshower in je badkamer

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder

Verrassende ideeën toiletruimtes

Verrassende ideeën voor jouw toiletruimte

Lees verder

Water besparen in badkamer

Tips om water in de badkamer te besparen

Lees verder