Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Baden

Baden worden vaak gezien als echte luxeproducten, ze zorgen ervoor dat de badkamer wellness, luxe en comfort uitstraalt. Omdat niet iedere badkamer over een bad beschikt. Hebben veel mensen het idee dat baden voornamelijk voor grote badkamers bedoeld zijn. Maar niets is minder waar!

Baden

Baden naar eigen wens

We bieden bij Sani4All een ruim assortiment aan baden. Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, wat je budget ook is, er is altijd wel een bad dat bij jou en je badkamer past. Samen kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden, zodat we het perfecte bad vinden voor in jouw droombadkamer. Plan direct jouw gratis afspraak in en laat je vrijblijvend adviseren.

Maak een afspraak

Soorten baden

Bij het uitzoeken van een bad voor in je nieuwe badkamer kom je vaak veel meer mogelijkheden tegen dan je van tevoren zou denken. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze tussen een vast en vrijstaand bad? Welke vorm en stijl passen het beste bij jouw stijl? Het zijn allemaal keuzes die je moet maken. Om voor iedere badkamer het perfecte bad aan te kunnen bieden, hebben we een ruim assortiment baden van hoogwaardige merken. Denk bijvoorbeeld aan merken als Villeroy & Boch, Grohe en Xenz. Naast verschillende merken bieden we ook verschillende vormen, maten en afmetingen aan. Hierdoor is een bad in (bijna) iedere badkamer mogelijk. We bieden bij Sani4All de volgende baden aan:

Ligbaden
Rond bad
Hoekig bad
Ovaal bad
Bad met verlichting
Vrijstaand bad

Inbouwligbad

Het inbouwligbad is het meest bekende en traditionele bad . Deze baden worden tegen de wand aangeplaatst en vervolgens ingebouwd. Vaak worden inbouwligbaden bekleed met tegels, waardoor ze opgaan in de ruimte óf juist een eyecatcher vormen. Het grote voordeel van inbouwligbaden is dat ze relatief weinig ruimte innemen en daardoor heel geschikt zijn voor kleine ruimtes.

Ingebouwd ligbad

Semi-vrijstaand bad

Een semi-vrijstaand bad wordt ook tegen een wand aan geplaatst. Het verschil met inbouwbaden is dat deze baden niet bekleed worden met tegels, maar met minimaal één zijde in vrij in de ruimte staat. Er kan daarnaast er ook voor worden gekozen om twee of drie zijdes vrij te laten staan. Doordat er een of meer zijdes zichtbaar zijn wordt de vorm van het baden behouden. Deze baden nemen iets meer ruimte in dan ingebouwde baden, maar zijn nog steeds geschikt voor kleine ruimtes. Bovendien geven ze de badkamer een luxe uitstraling.

Semi-vrijstaand ligbad

Vrijstaand bad

Vrijstaande baden worden niet tegen een wand aan geplaatst, maar staan er volledig los van en staan dus vrij in de ruimte. Je kan ze dus zelfs midden in de ruimte plaatsen, je kan het bad dus plaatsen waar je wil. Doordat ze niet tegen een muur aanstaan, nemen ze relatief veel ruimte in. Maar deze baden geven je badkamer wel het ultieme gevoel van luxe.

Vrijstaand bad

Ruimtebesparend ligbad

Ruimtebesparende ligbaden hebben een aflopende zijde. Er is dus als het ware een hoek uit het bad. Hierdoor nemen deze baden minder ruimte in en zijn dus zeer geschikt voor kleine badkamers. Je kunt nog steeds languit in bad liggen, zonder dat het bad te veel ruimte inneemt.

Ruimtebesparend ligbad

Whirlpoolsysteem

Baden met een whirlpoolsysteem zorgen voor het echte wellness-gevoel. Een whirlpoolsysteem creëert waterstralen en luchtbellen, het zijn dus eigenlijk bubbelbaden. Whirlpoolsystemen zijn niet alleen in vrijstaande baden verkrijgbaar, maar ook in ingebouwde baden. Ook in je compacte badkamer kun je dus genieten van een whirlpool.

Whirlpoolsystemen

Opgeleverde baden

Laat je inspireren door onze opgeleverde baden

3D-ontwerp

Je wil natuurlijk dat je nieuwe bad perfect in je badkamer past. Het is daarom ook heel belangrijk dat de badkamer goed wordt ingemeten, voordat je de keuze voor een bad maakt. We vinden het bij Sani4All heel belangrijk dat je nieuwe bad precies is zoals jij dat in gedachten hebt. Je kan daarom ons bij een gratis 3D-ontwerp laten maken. Zo kom je er gemakkelijk achter welke mogelijkheden jouw badkamer heeft en weet je ook precies hoe je uitgekozen bad in de ruimte zal uitkomen. Heb je al een idee over hoe je nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Ga dan zelf aan de slag met onze 3D-tool. Zo kan je zelf alvast bekijken welke baden er in je badkamer passen.

Maak een 3D-ontwerp

Bad 3D-ontwerp
Ontwerp bad
Bad ontwerp

Onze merken

Altijd de beste keus

Blaauw Sanitair
Geberit
Grohe
Villeroy & Boch
Xenz
Sunshower
TECE
Thebalux
Brauer
Magnum
KS Plafonds
Instamat

Wil je graag een bad in je nieuwe badkamer?

Laat je inspireren door onze verschillende baden

Ligbaden

Ligbaden

Vrijstaande baden

Vrijstaande baden

Bad specials

Bad specials

Plan een gratis adviesgesprek

Ben je op zoek naar sanitair voor in je nieuwe badkamer? Of heb je een bepaald bad gezien dat je interesse heeft gewekt? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs! Onze winkels zijn verspreid over heel Nederland, hierdoor is er altijd wel een winkel bij je in de buurt. In de winkel kunnen onze adviseurs je van advies en inspiratie voorzien. Samen gaan we jouw nieuwe badkamer ontwerpen. De koffie staat voor je klaar!

Maak een afspraak

Vrijstaande badkraan
Bad onder raam
Baden mogelijkheden
Badkamer inpsiratie
Compacte badkamer met bad
Douchebad
Kleine badkamer met bad
Vrijstaande baden
Mogelijkheden baden
Luxe badkamer met bad
Persoonlijk advies bad