Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Details die het verschil maken in de badkamer

Wat ons onderscheidt van andere badkamerzaken? Bij ons draait het om details, alles moet kloppen. Zo zorgen wij bij Sani4All, dat iedere badkamer een droombadkamer wordt. Maak kennis met onze werkwijze en assortiment en laat je verrassen!

Details in de badkamer

Jouw ideale badkamerontwerp

Een badkamerontwerp dat tot in de kleinste details klopt en past bij jouw persoonlijke wensen en budget is complexer dan je in eerste instantie denkt. En dat kunnen wij van Sani4All als geen ander. Wij begrijpen, door goed naar jouw verhaal te luisteren, wat jij belangrijk vind in de badkamer en zullen de badkamer tot in de kleinste details ontwerpen. Door juist net een andere indeling voor te stellen of te kiezen voor uitgesproken detail zoals zwart plafond. Onze adviseurs denken graag mee en zien mogelijkheden om een droombadkamer te creëren.

De radiator die gezien mag worden

Een radiator is allang niet meer alleen functioneel maar moet ook perfect aansluiten op de rest van de badkamer  Daarom zien we steeds vaker luxe toevoegingen en mooie eyecatchers in de badkamer, waaronder de prachtige designradiatoren. Deze zijn niet alleen functioneel als warmtebron voor jezelf en om je handdoeken en kleding aan op te drogen, maar dienen ook als aankleding. Het kunnen stijlvolle eyecatchers van de badkamer zijn.

Radiator in de badkamer

De kraan als eyecatcher

Een kraan is meer dan een gebruiksobject. Dat ook een kraan als stijlelement kan worden toegevoegd aan je badkamer blijkt des te meer wanneer je de kranen van  bekijkt. De verschillende ontwerpen passen feilloos in iedere badkamer. Ze creëren een eenheid tussen functie en ontwerp en komen helemaal tot leven in jouw badkamer. Er zijn zelfs kranen met een marmeren- of houten afwerking die een marmer badkamer helemaal afmaken. Perfect voor een onderscheidende touch in een badkamer. En hou je meer van kranen met een kleur? Ook dan zijn er mogelijkheden genoeg. Wist je dat er ook bijzondere vrijstaande kranen zijn? Die plaats je op de badkamervloer in plaats van naast de wasbak. Dat is pas en designstatement in je badkamer!

Een zwart plafond in de badkamer

Een zwart plafond in je badkamer? Misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar kan je badkamer net dat stukje karakter geven dat het miste. Een badkamer met een zwart plafond ziet er meteen stijlvol uit. Ben je bang dat het te donker wordt? Met behulp van de juiste verlichting en badmeubels kan juist het prachtig staan. Onlangs heeft Sani4All Den Haag deze fantastische badkamer met zwart plafond opgeleverd!

Zwart plafond badkamer
Tegelprofielen badkamer

Tegelprofielen

Wie mooie tegels heeft uitgezocht voor de badkamer wil ook dat de afwerking perfect verzorgd is. Tegelprofielen zorgen voor een nette afsluiting van de randen van de tegels en bieden een goede stootvaste bescherming van de buitenhoeken. De tegelprofielen zijn er in allerlei materialen. Denk daarbij aan kunststof, aluminium, aluminium met kleurcoating, aluminium bruut mat geanodiseerd, aluminium structuur-gecoat, aluminium geborsteld, roestvast staal, roestvast staal geborsteld en messing. Dankzij de verschillende kleuren en varianten zijn er veel combinaties mogelijk waardoor er stijlvolle accenten kunnen worden gemaakt. Voor elke tegel en badkamerstijl is wel een mooi bijpassend profiel te vinden.

Stijlvol rookglas

Rookglas is in opkomst in moderne betonlook badkamers. Het is glas met een donkere tint en geeft een bijzonder effect in de badkamer. Het is in theorie helder glas, al is het in de praktijk toch moeilijker om er doorheen te kijken.  Bovendien zorgt het donkere rookglas voor een mooie stoere uitstraling dat bijvoorbeeld perfect past in een industriële badkamer.

Stijlvol rookglas badkamer

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droombadkamer eruit komt te zien en welke details er in terug moeten komen? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Persoonlijke advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar welke details in jouw badkamer het verschil kunnen maken? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4All biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder