Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Kranen

De kranen van de badkamer en toiletruimte gebruik je dagelijks meerdere keren. Het zijn dan ook onmisbare elementen in deze ruimtes. Des te belangrijker is het dat je kranen vindt die aan al je wensen voldoen en volledig passen bij de stijl van jouw badkamer of toiletruimte. We vertellen je graag meer over de kranen die we bij Sani4All aanbieden.

Kranen badkamer

Ons assortiment badkamerkranen

In de badkamer en toiletruimte vind je verschillende soorten kranen. Denk hierbij aan de wastafelkranen, badkraan, douchekranen en in het toilet een fonteinkraan. We bieden bij Sani4All van al deze verschillende kranen een ruim assortiment aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren en modellen kranen, maar ook uit inbouw- en opbouwkranen. We bieden dus altijd wel een badkamer- of toiletkraan die bij je past.

Wastafelkranen badkamer

Bekijk al onze badkamerkranen

Badkranen

Badkranen

Douchekranen

Douchekranen

Wastafelkranen

Wastafelkranen

Fonteinkranen

Fonteinkranen

Inbouwkranen

Inbouwkranen

Badkranen Sani4All
Douchekranen Sani4All
Fonteinkranen Sani4All
Inbouw douchekraan

Zo kies de juiste kraan

Bij het uitzoeken van de kranen voor jouw nieuwe badkamer of toiletruimte, zijn er een aantal zaken waar je aan kunt denken.

  1. Welke kranen heb je nodig: voordat je kranen kunt gaan uitzoeken, moet je eerst in kaart brengen welke kranen je nodig hebt. Wanneer je een brede wastafel hebt, heb je bijvoorbeeld niet één maar twee kranen voor de wastafel nodig hebt.
  2. De juiste kleur en het model: je kunt uit allerlei kranen kiezen, maar je wil natuurlijk dat jouw kranen helemaal bij de rest van de ruimte passen. Heb je bijvoorbeeld veel goudkleurige accenten in de badkamer, dan kun je ook het beste kiezen goudkleurige kranen. Pas de kleur en het model dus aan op jouw badkamerstijl.
  3. Inbouw of opbouw: een andere keuze die je moet maken, is of je voor inbouw- of opbouwkranen kiest. Je kunt natuurlijk ook een variatie maken tussen beide. Met inbouwkranen kies je voor een wat strakker en moderner geheel, waar je met opbouw voor een wat neutralere uitstraling kiest.

Onze merken

Altijd de beste keus

Primabad
Magnum
Brauer
Thebalux
TECE
Xenz
Sunshower
Geberit
Grohe
Villeroy & Boch
Blaauw Sanitair
KS Plafonds
Instamat

De kraan voor jouw badkamerstijl

We bieden voor iedere badkamerstijl de ideale kraan. Om je van wat inspiratie te voorzien hebben we voor een aantal badkamerstijlen de perfecte kranen erbij gezocht.

Kranen Scandinavische badkamer

Scandinavische badkamer

De Scandinavische badkamerstijl kenmerkt zich door de minimalistische en rustige uitstraling. Bij deze stijl kun je kiezen voor inbouwkranen in de kleur die goed bij de rest van de badkamer passen. Kies je bijvoorbeeld voor lichte tegels? Combineer dit dan met goudkleurige kranen voor de wastafel.

Kranen klassieke badkamer

Klassieke badkamer

In een klassieke badkamer vind je natuurlijk geen hele strakke en moderne elementen terug. Kies voor het creëren van deze stijl voor opbouwkranen met een klassieke uitstraling in rvs of een gouden kleur.

Kranen industriële badkamer

Industriële badkamer

Bij een industriële badkamer kun je kiezen voor inbouwkranen in een mat zwarte, rvs of Gun Metal kleur. Hiermee versterk je de stoere en wat robuuste uitstraling van deze badkamerstijl.

Kranen tijdloze badkamers

Tijdloze badkamer

Tijdloze badkamers kenmerken zich door het gebruik van neutrale kleuren en elementen. Kies voor inbouw-of opbouwkranen met een eenvoudig design in een rvs-kleur.

Kranen design badkamer

Design badkamer

Een design badkamer kenmerkt zich door de uitgesproken combinatie van kleuren en materialen. Voor een design badkamer kun je dus gerust voor wat opvallendere modellen kranen kiezen in een koperkleur of goudkleur.

Laat je inspireren

door de badkamers & toiletten van onze klanten

Duurzame badkamerkranen

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en ook bij het samenstellen van een nieuwe badkamer speelt dit een steeds grotere rol. We bieden bij Sani4All verschillende waterbesparende kranen aan, waarmee je dus veel minder wat verbruikt dan met een gewone kraan. Zo bespaar je met een waterbesparende douchekop maar liefst 30% - 50% water. Je zou misschien denken dat het dan om een handdouche gaat, maar we hebben in ons assortiment ook waterbesparende regendouches! Het is dus een relatief kleine aanpassing, maar draagt wel bij aan het verduurzamen van de badkamer.

Duurzame badkamerkranen

Complete ontzorging bij Sani4All

We vinden het bij Sani4All dat je bij het kopen van een nieuwe badkamer nergens zorgen over hoeft te maken. In de winkel ontzorgen we je door je te voorzien van een deskundig advies en een gratis 3D-ontwerp. Maar ook na de aankoop van de badkamer zijn we er om je te ontzorgen. De badkamer wordt door ons bij je thuis bezorgd en wanneer je dit wil kunnen we ook de volledige badkamermontage verzorgen.

Plan een gratis adviesafspraak

Wil je graag advies ontvangen over de nieuwe kranen voor jouw nieuwe badkamer of toiletruimte? Plan dan een afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te voorzien van eerlijk en onafhankelijk advies. De afspraak is volledig gratis en bovendien vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en kunt gerust even nadenken over jouw nieuwe badkamer!

Plan jouw adviesafspraak