Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Eyecatchers creëren in de badkamer

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer wil je natuurlijk dat deze helemaal bij je past. Misschien wil je wel graag een echte eyecatcher in de badkamer waarmee jij je badkamer extra bijzonder maakt. Maar hoe creëer je deze dan? En hoe zorg je ervoor dat je badkamer niet te druk wordt? In deze blog leggen we je uit hoe je eyecatchers kunt creëren in jouw badkamer. Lees snel verder.

Eyecatchers badkamer

Badkamerspiegels

Een badkamerspiegel kan een echte eyecatcher vormen in de badkamer. We zien steeds meer spiegels met bijzondere vormen, zoals ovaal of asymmetrisch. Deze bijzondere vorm zorgt ervoor dat de spiegel opvalt in de ruimte. Daarnaast kan de omlijsting van de spiegel er ook voor zorgen dat deze extra opvalt. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte of goudkleurige omlijsting. Door voor een spiegel met verlichting te kiezen valt deze nog eens extra op. Als je graag wil dat je badkamerspiegel de eyecatcher van de badkamer wordt, adviseren we om te kiezen voor rustige tegels en een eenvoudige badmeubelset. Zo komt je spiegel volledig tot z’n recht.

Spiegel badkamer
Badkamerspiegel

Tegels

Tegels zijn er in alle soorten, vormen en kleuren. Door te kiezen voor bijzondere tegels creëer je al snel een eyecatcher. Zo heb je tegels met bijzondere of felle kleuren zoals goud of oranje. Daarnaast zijn er tegels met unieke prints en heb je zelfs tegels met een 3D-effect. Je kan er ook voor kiezen om je decortegel in een bijzonder patroon te laten plaatsen, denk bijvoorbeeld aan een Hongaarse punt. Als je kiest voor een unieke tegel is het aan te raden om deze te combineren met een rustigere tegel. Zo wordt je badkamer niet te druk!

Tegels met print
Decortegels

Baden

Waar voorheen vrijwel standaard voor een inbouwbad gekozen werd, zien we nu steeds vaker (semi)vrijstaande baden in de badkamer. Door te kiezen voor een vrijstaand bad creëer je op een eenvoudige manier een eyecatcher. Deze baden zorgen voor een luxe uitstraling. Door er een vrijstaande badkraan naast te plaatsen versterk je deze uitstraling.

Vrijstaande baden
Vrijstaand bad

Wastafel & waskom

Vaak wordt er gekozen voor een eenvoudige wastafel of waskom. Maar je kan van deze elementen ook eyecatchers maken. Zo zorgt een waskom vaak al voor een luxe uitstraling. Maar door te kiezen voor een natuurstenen waskom zorg je ervoor dat deze een unieke sfeer creëert. Bij wastafels zien we dat er vaak gekozen wordt voor witte, redelijk simpele wastafels. Maar deze zijn in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar waarmee je ze kan laten opvallen. Hierbij kan je denken aan mat zwart, marmerlook of natuursteen. Wil je graag van je wastafel of waskom een eyecatcher maken? Kies dan voor een eenvoudige badmeubel, zo komt je wastafel of waskom volledig tot z’n recht.

Waskom
Wastafel

Designradiator

Je wil natuurlijk dat je badkamer altijd heerlijk warm is, daarom is een verwarming in deze ruimte essentieel. Waarom dan niet kiezen voor een designradiator? Designradiatoren hebben een unieke uitstraling en zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Door de exclusieve uitstraling zijn deze radiatoren echte eyecatchers. Plaats een designradiator wel op een rustige tegel of andere achtergrond. Anders kan de badkamer te druk worden en valt de radiator niet meer op. Dat zou zonde zijn!

Zou je graag advies willen over het inrichten van je nieuwe badkamer met eyecatchers? Of heb je al een idee over hoe je nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Ga dan zelf aan de slag met onze 3D-planner. Hierin maak je eenvoudig een 3D-ontwerp van je complete badkamer. Dit ontwerp kun je meenemen naar een van onze winkels. Onze adviseurs kunnen je daar helpen met het realiseren van je ontwerp.

Designradiator

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

ideale badkamerindelingen

De ideale badkamerindeling

Lees verder

Ventileren van je badkamers

Tips voor het ventileren van je badkamer

Lees verder

Tegelinspiratie voor jouw badkamer (1)

Tegelinspiratie voor jouw badkamer

Lees verder

Img 3092 3

Terrazzo in jouw badkamer

Lees verder