Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Nieuw: onze gratis inmeetservice

Het is belangrijk dat jouw droombadkamer perfect in de ruimte past. Door alles goed in te meten en in te tekenen, kom je erachter wat realistisch is en welke wensen onmogelijk zijn.

Gratis Inmeetservice

Vrijblijvend inmeten

Het inmeten van de exacte maten kan echter lastig zijn. Er is niets vervelender dan na de aanschaf van jouw complete badkamer- of sanitairproduct blijkt dat deze niet past in de daarvoor bestemde ruimte. Wil je dit soort problemen voorkomen en zeker zijn van de juiste maten? Maak dan gebruik van onze gratis inmeetservice!

Maak een afspraak in onze winkel en onze adviseur komt op het gewenste moment bij je langs om alles in te meten. Hij hoort graag wat je wensen zijn en hoe je het wilt hebben. Hij geeft advies en uiteraard meet hij de benodigde maten op. Hierbij houdt hij rekening met de gewenste producten, de bewegingsruimte rondom het sanitair en kijkt hij waar de waterleidingen en afvoeren zitten. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan.

100% zekerheid

Als wij jouw ruimte inmeten, heb je 100% zekerheid dat alles goed geregeld wordt. Wij zijn dan (ook) verantwoordelijk voor de juistheid van de maten! Zo loop je geen enkel risico en weet je zeker dat alles straks perfect past. Dat wil jij toch ook? Maak nu direct en vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs voor een kosteloze inmeetservice.

 

 

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder