Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Nieuw: onze gratis inmeetservice

Het is belangrijk dat jouw droombadkamer perfect in de ruimte past. Door alles goed in te meten en in te tekenen, kom je erachter wat realistisch is en welke wensen onmogelijk zijn.

Gratis Inmeetservice

Vrijblijvend inmeten

Het inmeten van de exacte maten kan echter lastig zijn. Er is niets vervelender dan na de aanschaf van jouw complete badkamer- of sanitairproduct blijkt dat deze niet past in de daarvoor bestemde ruimte. Wil je dit soort problemen voorkomen en zeker zijn van de juiste maten? Maak dan gebruik van onze gratis inmeetservice!

Maak een afspraak in onze winkel en onze adviseur of monteur komt op het gewenste moment bij je langs om alles in te meten. Hij hoort graag wat je wensen zijn en hoe je het wilt hebben. Hij geeft advies en uiteraard meet hij de benodigde maten op. Hierbij houdt hij rekening met de gewenste producten, de bewegingsruimte rondom het sanitair en kijkt hij waar de waterleidingen en afvoeren zitten. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan. We zetten de voordelen nog even kort voor je op een rijtje:

1. Overzichtelijk: onze monteurs en adviseurs weten precies hoe ze moeten inmeten, zo weet je zeker dat alles op een correcte manier in kaart wordt gebracht. Zo weet je dus precies wat er gedaan moet worden en wat je kunt verwachten. Niet alleen weten ze hoe de ruimte op te meten, persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Zij nemen hier dan ook de tijd voor.

2. Geen verrassingen: omdat we precies weten welke werkzaamheden er verricht kunnen worden, kunnen we je een duidelijke offerte aanbieden. je komt dus niet ineens voor een onaangename verrassing te staan. We nemen de prijs van de montage dan ook direct mee in de offerte, waarbij je altijd direct de scherpste prijs krijgt. Want bij Sani4All houden we niet van verrassingen.

3. Ontzorging: we willen je bij Sani4All compleet kunnen ontzorgen. Onze inmeetservice is daar onderdeel van, het inmeten wordt door ons uit handen genomen. Scheelt jou weer extra handelingen.

100% zekerheid

Als wij jouw ruimte inmeten, heb je 100% zekerheid dat alles goed geregeld wordt. Wij zijn dan (ook) verantwoordelijk voor de juistheid van de maten! Zo loop je geen enkel risico en weet je zeker dat alles straks perfect past. Dat wil jij toch ook? Maak nu direct en vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs voor een kosteloze inmeetservice.

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder

Verrassende ideeën toiletruimtes

Verrassende ideeën voor jouw toiletruimte

Lees verder

Water besparen in badkamer

Tips om water in de badkamer te besparen

Lees verder