Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Solid Surface in de badkamer

Solid Surface is een duurzaam materiaal dat zeer degelijk en sterk is. Geen wonder dat er steeds vaker gekozen wordt voor Solid Surface sanitair. Daarnaast heeft het ook nog eens een prachtige uitstraling, dat is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Wij vertellen je graag meer over dit materiaal.

Solid surface in de badkamer (1)

Wat is Solid Surface?

Solid Surface is een materiaal dat vooral voor sanitair gebruikt wordt. Het is een product dat is samengesteld uit hoogwaardige harsen en natuurlijke materialen. Hierdoor ontstaat er een stijlvol, degelijk en sterk materiaal. Omdat het materiaal zo slijtvast is, gaat het lang mee en is het ook zeer duurzaam. Bovendien is het materiaal vochtbestendig, wat natuurlijk wel zo fijn is in de badkamer.

Samenstelling Solid Surface
Solid Surface waskommen

De voordelen van Solid Surface

Naast dat Solid Surface dus een erg mooi en stijlvol materiaal is, biedt het materiaal nog veel meer voordelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  1. Hygiënisch: Solid Surface bevat geen naden of poriën, hierdoor is het heel hygiënisch.
  2. Slijtvast: we benoemden al dat het materiaal slijtvast is, maar wanneer er toch een krasje op komt kun je dit makkelijk bijwerken.
  3. Onderhoudsvriendelijk: omdat het materiaal glad is, is het eenvoudig schoon te maken.
  4. Degelijk: het is een degelijk materiaal waardoor het tegen een stootje bestand is.

Welk sanitair is verkrijgbaar in Solid Surface

We bieden verschillende producten in Solid Surface aan. Zoals we al benoemden gaat het alleen om sanitair, tegels en kranen zijn niet verkrijgbaar in het materiaal. 

  1. Wastafels en waskommen: we hebben verschillende wastafels en waskommen van Solid Surface. Deze bieden we in verschillende designs en kleuren.
  2. Baden: ook baden hebben we in Solid Surface, hiermee weet je zeker dat je een eyecatcher in de badkamer hebt.
  3. Fonteinset: je kunt ook bij je toiletset voor het toilet kiezen voor Solid Surface. We bieden diverse wastafels en waskommen voor het toilet van Solid Surface.

Verschillende kleuren Solid Surface

Bij Solid Surface wordt er veelal gedacht aan een mat witte kleur. Het materiaal is dan ook in het mat wit verkrijgbaar, maar we bieden nog meer kleuren aan. Wel is het goed om te benoemen dat Solid Surface altijd in het mat is uitgevoerd en dat je dus niet voor hoogglans kunt kiezen. We bieden onder andere donkere tinten als zwart en grijs aan, maar ook lichte kleuren als beige en lichtgrijs. Daarnaast kun je ook voor verschillende uitstralingen kiezen zoals marmerlook en granietlook.

Witte Solid Surface badkamer
Zwarte Solid Surface waskommen
Onderhoud Solid Surface

Schoonmaken Solid Surface

Een van de voordelen die we net benoemden is dat Solid Surface erg onderhoudsvriendelijk is. Je kunt het dus heel eenvoudig schoonmaken. Maar het is natuurlijk ook fijn dat je weet hoe je het Solid Surface moet schoonmaken. Je kunt het beste iedere dag het materiaal even afnemen met een zachte natte doek. Hiermee verwijder je het stof en zorg je ervoor dat het materiaal schoon blijft. Zijn er oneffenheden in het Solid Surface gekomen? Je kunt ondiepe puntjes of krasjes eenvoudig verwijderen met een zachte schuurcrème, schurend middel of een staalsponsje.

Laat je adviseren

Wil je graag meer informatie over Solid Surface en de mogelijkheden ervan? Breng dan een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Daar voorzien onze deskundige adviseurs je graag van informatie en advies. Zij kunnen je precies vertellen welke mogelijkheden er zijn voor jouw badkamer. Maak snel een afspraak en kom langs.

Maak een vrijblijvende afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder