Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Verrassende ideeën voor jouw toiletruimte

Toilet is een hele kleine ruimte, maar toch ben je vaak in deze ruimte. Je wilt deze ruimte dan ook wel stijlvol en helemaal naar jouw smaak in te richten. Richt je deze ruimte namelijk stijlvol in, dan is deze ruimte helemaal niet saai. Bedenk wat je graag in deze ruimte wil hebben, wat je belangrijk vindt en blij van wordt. We geven je daarom een aantal verrassende ideeën.

Verrassende ideeën toiletruimtes header

Kies een trendy fonteinset

Bij ons in de winkel bieden we vele soorten fonteinsets. Met een fonteinset kun je namelijk de sfeer en de uitstraling van je toilet helemaal afmaken. We hebben verschillende variaties, dus er zit altijd wel iets moois tussen. De fonteinsets kun je dus volledig op jouw stijl aanpassen! Wil je graag een wastafel met onderkast of ga je toch liever voor een waskom met handdoekhouder? De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, hierdoor kun je ze matchen met je toilet.

Fonteinset
Nisjes

Nisjes: praktisch en stijlvol

Nisjes in je toiletruimte zijn praktisch en stijlvol. Zo kun je in je toiletruimte heel eenvoudig nisjes creëren. Door het inbouwreservoir ontstaat er vaak al een ruimte waar je dus eenvoudig een nis van kunt maken. Een nis is vooral praktisch, omdat je er je accessoires in kunt zetten. Maar een nis is ook stijlvol. Het is namelijk een ruimte waar je makkelijk voor unieke tegels kunt kiezen. Een nis is namelijk maar een klein deel van de wand die je met deze tegels kunt bekleden. Wil je graag van jouw nis een eyecatcher maken in jouw toiletruimte? Plaats dan ledverlichting aan de bovenkant van de nis.

Maak de ruimte af met accessoires

Je toiletruimte maak je helemaal af, door accessoires toe te voegen. Je geeft met accessoires meer sfeer aan jouw toilet. Wat je natuurlijk standaard nodig hebt in jouw toiletruimte, zijn de praktische accessoires. Denk hierbij aan een toiletborstel, toiletrolhouder en een prullenbak. Als je deze praktische accessoires in de stijl van je toiletruimte koopt, creëer je een mooie eenheid. Er zijn natuurlijk ook stijlvolle accessoires die je toe kunt voegen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld geurstokjes of een mooi bos droogbloemen als je hiervoor de ruimte hebt.

Accessoires
Tegels

Gewaagde tegels

Je toiletruimte is natuurlijk een kleine ruimte, waardoor je sneller uit durft te pakken. Je kiest dus sneller voor een gewaagde of unieke tegel. Deze tegel valt namelijk op in jouw toiletruimte. Wil je wel die unieke of gewaagde tegel, maar vind je een volledige wand te veel? Kies er dan voor om de unieke tegel in de nis te plaatsen. Zo heb je de unieke tegel wel in jouw toiletruimte, maar is hij niet te opvallend of te druk.

Decortegels

Er zijn verschillende soorten decortegels die uniek of gewaagd zijn en je dus kunt gebruiken in deze ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een visgraatpatroon. Of kies voor hexagon tegels. Je kan ervoor kiezen om de muur achter je toilet met decortegels te doen en de rest rustig te houden.

Meer informatie over jouw toiletruimte?

Wil je graag wat meer informatie over jouw toiletruimte? Kom dan eens langs bij een van onze winkels. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met het realiseren van een prachtige toiletruimte. Ze geven je duidelijke informatie en goed advies. Maak een vrijblijvende afspraak en de koffie en thee staan voor je klaar.

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Vloerverwarming

Alles over vloerverwarming in de badkamer

Lees verder

Montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder