Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Lexmond

In Lexmond heeft Sani4All Vianen een prachtige moderne badkamer opgeleverd bij de familie van Dam. Een mooi accent in de badkamer is de achterwand met hoogglans grijze tegel in een visgraat patroon.

De basis van deze badkamer is rustig en tijdloos. Er is gekozen voor een grote lichtgrijze tegel voor de vloer en wanden wat rust brengt in de ruimte. De opbouw kranen in deze badkamer komen van Blaauw Sanitair en zijn in de uitvoering geborsteld staal. Het witte ingebouwde bad is gemaakt van hoogwaardig acryl.  Het S-line badmeubel en bijpassende hoge kast zijn in de kleur natuur eiken. Een mooi accent in de badkamer is de achterwand met hoogglans grijze tegel in een visgraat patroon. De profiel loze douchewand heeft glas dat is behandeld met nano-coating. Dankzij de nano-coating blijft er minder snel kalkresten op het glas zitten.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze winkels!

Opgeleverde badkamer Lexmond
Lexmond opgeleverde badkamer

Visgraat patroon

Een visgraatpatroon is goed te passen in kleinere oppervlakte. Denk hierbij als accent in het douchegedeelte. Dit is een originele optie en geeft de ruimte een chique uitstraling. Een visgraat patroon is tijdloos en kan perfect in een moderne als klassieke badkamer worden toegepast. Het geeft niet alleen een gevoel van luxe, maar ook overzichtelijkheid wanneer je de wandtegels laat overlopen op de vloer in één lange visgraat of Hongaarse punt.

Visgraat patroon badkamer
Moderne badkamer

Moderne badkamer

Moderne badkamers zijn rustig en minimalistisch en daarom perfect toe te passen in een kleine badkamer. Geen felle kleuren of drukke printjes, maar eenvoud en contrast. Deze rust zie je vaak terug in de gebruikte materialen. Glas, rvs en steen zijn bijvoorbeeld populair bij een moderne badkamerstijl en kunnen goed met elkaar worden gecombineerd. Met een moderne badkamer geniet je van modern comfort, strakke lijnen en een trendy tegelkeuze.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar een complete badkamer en weet je al precies hoe jouw moderne droombadkamer eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste badkamer trends. Wil je graag weten hoe je droombadkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je badkamer. Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.

Badkamer inspiratie