Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

De gratis inmeetservice van Sani4All

Voordat de badkamer besteld en gemonteerd kan worden, moet de ruimte worden opgemeten. Het inmeten van exacte maten is een precisiewerk en kan dan ook best lastig zijn. Niets is vervelender dan dat er na de aanschaf van jouw complete badkamer blijkt dat deze niet past. Daarom bieden we bij Sani4All een gratis inmeetservice aan. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan snel verder.

Hoe wordt de badkamer ingemeten?

Je zou misschien denken dat het inmeten van de badkamer inhoudt dat de badkamer qua hoogte, breedte en lengte wordt ingemeten. Maar bij het inmeten van de badkamer komt toch wat meer kijken. Zo wordt bekeken waar de huidige leidingen precies liggen, waar de afvoer zich bevindt en hoe de elektra is aangelegd. Zeker wanneer je de badkamer naar een andere ruimte verplaatst of je de indeling wil veranderen is dit erg belangrijk. Je kunt bijvoorbeeld niet zomaar de doucheruimte verplaatsen of een toilet toevoegen aan de badkamer. Dit wordt dus allemaal bekeken en gecontroleerd door de monteur of adviseur die de badkamer inmeet.

Inmeten van de badkamer

De voordelen van het laten inmeten van de badkamer

Het laten inmeten van de badkamer biedt verschillende voordelen, we hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

  1. Minder werk: ondanks dat het inmeten van de badkamer niet een hele dag duurt, kost het toch wat tijd. Door gebruik te maken van onze inmeetservice, scheelt je dit toch weer wat tijd.
  2. Een passende badkamer: wanneer de badkamer door ons wordt ingemeten weet je zeker dat deze precies in de ruimte past. Bovendien weet je ook zeker dat het badkamer ontwerp dat in de winkel is gemaakt, ook daadwerkelijk mogelijk is in jouw badkamer.
  3. Alles in kaart: je weet niet alleen zeker dat de nieuwe badkamer past, je hebt ook direct inzichtelijk welke leidingen er verlegd moeten worden of welke elektra vervangen moet worden. Je hebt dus direct het hele totaalplaatje in kaart.
  4. Goede voorbereiding: als laatste is het laten inmeten van de badkamer ook nog eens een goede voorbereiding. Wanneer de adviseur de ruimte inmeet wordt dit besproken met de monteur en wanneer de monteur komt inmeten weet deze direct hoe de huidige situatie is. Als je zelf de badkamer inmeet kan er toch wat miscommunicatie ontstaan met misschien wel vervelende gevolgen. Dat voorkom je dus door gebruik te maken van de gratis inmeetservice.
  5. Lagere kosten: de inmeetservice van Sani4All is volledig gratis wanneer je een complete badkamer koopt. Niet alleen dit scheelt je kosten, ook met het laten inmeten kun je extra kosten voorkomen. Wanneer de badkamer niet wordt ingemeten kun je tegen onverwachte tegenvallers lopen, wat je natuurlijk ook geld kost.
Badkamermontage Sani4All

Montage bij Sani4All

Als de badkamer is ingemeten en besteld, moet deze natuurlijk ook nog gemonteerd worden. Je kunt ervoor kiezen dit zelf te doen, maar net zoals het inmeten van de badkamer moet je dit niet onderschatten. Daarom bieden we bij Sani4All niet alleen een inmeetservice aan, maar ook volledige montage. Wanneer je kiest voor onze montageservice wordt de oude badkamer volledig verwijderd, de leidingen en elektra aangelegd en de nieuwe badkamer helemaal gemonteerd. Van het afbikken van de tegels, tot aan het stuken van het plafond, we kunnen het allemaal voor je verzorgen. Zo weet je niet alleen zeker dat de badkamer past, maar ook dat deze perfect wordt opgeleverd!

Maak direct een afspraak

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Of wil je graag meer weten over onze inmeet- en montageservice? Maak dan via onderstaande knop een afspraak. Deze afspraak is gratis en bovendien geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt word je in de winkel ontvangen door een van onze deskundige adviseurs. Zij brengen je wensen in kaart en voorzien je van een advies. Samen gaan jullie de mogelijkheden bekijken en een nieuwe badkamer samenstellen.

Maak een afspraak

Vrijblijvende afspraak Sani4All