Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

De voordelen van onze montageservice

Je hebt eindelijk je droombadkamer samengesteld en gekocht. Als je de badkamer hebt gekocht komt er nog best wel wat werk bij kijken. De oude badkamer moet eruit gehaald worden, misschien moeten er nog wat leidingen verlegd worden. En daarna moet de nieuwe badkamer gemonteerd worden. Het is dus nog best wel een flinke klus die je niet in een paar dagen gedaan hebt. Dan komt dus de vraag, ga je deze grote klus zelf doen of laat je het uitbesteden? De prijs van de montage verschilt per badkamer, per ruimte en de werkzaamheden. In deze blog vertellen we jou de voordelen van de montageservice die wij bieden.

Montageservice header

Je hoeft je nergens zorgen om te maken

Bij Sani4All hebben we een montageservice die we aan kunnen bieden. Je kunt dus bij ons een badkamer kopen inclusief de montage van jouw nieuwe badkamer. De montage wordt aangeboden als een extra dienst, het zit dus niet bij de prijs inbegrepen. Kies je voor onze montageservice? Dan zorgen wij ervoor dat je compleet ontzorgt wordt. Je hoeft je nergens meer druk om te maken. Wij regelen alles voor je. Het werk voor de montage, de montage en het verloop hiervan. Onze adviseurs of de monteur zijn jouw vaste aanspreekpunt. Hierdoor krijg je niet elke keer te maken met andere mensen. Het scheelt veel tijd, maar ook veel werk. Je hoeft niet uit te zoeken bij wie je moet zijn voor bepaalde werkzaamheden.

Nergens zorgen over maken
Bespaart vele tijd

Het bespaart veel tijd

Laat je de montage van je badkamer uitbesteden? Dan scheelt dat je veel tijd. Je hoeft namelijk alleen maar te zorgen dat de monteur aan het werk kan. Je hoeft zelf dus hierna niets meer te doen. Als je zelf gaat verbouwen ben je waarschijnlijk langer bezig dan de monteurs die het dagelijks doen. Zelf moet je in een handleiding duiken om te kijken hoe je het sanitair moet monteren. De monteurs zijn over het algemeen sneller, omdat ze dit werk dagelijks doen. Door de montage van jouw badkamer uit te laten besteden, heb je zelf dus tijd over voor de leuke dingen. Denk aan accessoires uitzoeken voor je nieuwe badkamer.

Montage door ervaren monteurs

Als je gebruik maakt van de montageservice, wordt jouw badkamer gemonteerd door professionele en vakkundige monteurs. Je weet zeker dat jouw badkamer goed wordt gemonteerd als je gebruikmaakt van onze montageservice. Je hoeft je geen zorgen te maken of je sanitair wel goed gemonteerd is. De ervaren monteurs gaan zo secuur mogelijk aan het werk als ze jouw nieuwe badkamer aan het monteren zijn. De monteurs zetten net dat ene stapje extra waardoor je altijd zeker weet dat je kiest voor kwaliteit. Door voor onze extra service te kiezen weet je zeker dat je een goede keuken koopt en ook goed wordt gemonteerd.

Montage ervaren monteurs
Direct gebruiken

Je kunt je badkamer direct gebruiken

De montage van jouw badkamer is niet zomaar binnen een paar dagen gebeurd. Daar gaan soms twee weken overheen. Onze monteurs gaan pas naar huis, wanneer de badkamer volledig is opgeleverd. Het kan dan ook even wat tijd kosten. Het betekent dan wel dat na het harde werk van onze monteurs, jouw badkamer ook direct klaar is voor gebruik. Zodra jouw badkamer is gemonteerd, de monteurs dus helemaal klaar zijn en jouw keuken is opgeleverd, kun jij gelijk gebruik maken van jouw nieuwe badkamer.

Snelle communicatie

Wanneer je gebruik maakt van onze montageservice is de communicatielijn kort. De communicatie is namelijk alleen tussen jou, de adviseur en de monteur. Je hebt namelijk niet te maken met andere partijen die ertussen zitten. De communicatie verloopt dus een stuk soepeler. De montage van jouw badkamer kan dan ook kort gepland worden na de levering van je badkamer. Hierdoor zit je dus nooit lang te wachten op de montage. Je hoeft je spullen dus nooit ergens een tijd op te slaan, voordat de badkamer wordt gemonteerd.

Snelle communicatie

Meer informatie over onze montageservice

Wil je graag meer weten over onze montageservice? Kom dan eens langs in een van onze winkels. Onze adviseurs geven je graag meer informatie over onze montageservice en de voordelen hiervan. Ga je een nieuwe badkamer kopen, maar twijfel je of je de montage uitlaat besteden of zelf gaat doen? Onze adviseurs kunnen jouw de voor- en nadelen vertellen. Kom gerust eens langs of maak een afspraak.

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Vloerverwarming

Alles over vloerverwarming in de badkamer

Lees verder

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Kitkat tegels

Kitkat tegels in je badkamer

Lees verder