Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Een gezellige badkamer creëren

Waarom zou je van jouw badkamer een gezellige ruimte maken? In jouw badkamer begint jouw dag en eindigt jouw dag. Dus het is dan wel fijn als het in een ruimte is die gezelligheid uitstraalt. Wil jij graag weten hoe je van jouw badkamer een gezellige ruimte kan creëren? Lees het in deze blog.

Gezellige badkamer

Sfeer in de badkamer

In de badkamer wil je graag ontspannen en tot rust komen. Vooral na een drukke dag werken. Het is dan ook fijn dat je kan ontspannen in jouw badkamer. De sfeer in jouw badkamer zorgt er dan ook voor of je kan ontspannen in deze ruimte, maar de sfeer zorgt er ook voor of je badkamer een gezellige ruimte is. Door accessoires toe te voegen in jouw badkamer, creëer je dus een gezellige ruimte. Maar ook de geur in de badkamer doet heel veel. Het is veel fijner om in de badkamer te komen die heerlijk ruikt. Verlichting doet ook heel veel met de sfeer van de badkamer. Veel mensen denken niet na over wat verlichting met jouw badkamer doet. Denk bijvoorbeeld aan dimbare verlichting, met dimbare verlichting kan je zorgen dat je gezelligheid gaat creëren in de badkamer wanneer jij dat wilt. Door een spiegel met verlichting in de badkamer te hangen, creëer je ook weer meer gezelligheid en breng je meer sfeer in de badkamer.

sfeer in de badkamer
accessoires in de badkamer
Geur in de badkamer
planten in de badkamer

Accessoires

Accessoires zorgen ervoor dat je badkamer een gezellige ruimte wordt. Hoe en waar je de accessoires neerzet is natuurlijk helemaal aan jouw. Iedereen ervaart gezelligheid anders. De gezelligheid kan je creëren door kleur in je accessoires toe te voegen. Heb je bijvoorbeeld een badkamer die rustig is qua kleuren, kan je ervoor kiezen om kleurrijke accessoires hierin toe te voegen. Of heb je een badkamer die al meerdere kleuren heeft, kan je ervoor kiezen om accessoires in natuurlijke materialen toe te voegen. De accessoires in natuurlijke materialen kunnen er dan voor zorgen dat je toch gezelligheid creëert, maar het toch nog rustig houdt.

Geur

Geur doet heel veel met de sfeer van jouw badkamer. Het is dan ook fijn om in een badkamer te komen die heerlijk ruikt. Je kan de geur van je badkamer beïnvloeden door er geurstokjes neer te zetten. Je hebt geurstokjes in allemaal verschillende geuren, waardoor je dus zelf kunt bepalen hoe jouw badkamer gaat ruiken. Je kunt ook geurkaarsen op jouw badkamer neerzetten. Geurkaarsen zorgen er niet alleen voor dat je badkamer lekker ruikt, maar zorgt ook nog eens dat je badkamer er gezellig uit ziet als je de kaarsen aan hebt. Heb je een luxe badkamer? Dan kan je nog meer tot rust komen als je badkamer ook nog een heerlijke geur heeft.

Planten

Wil je nog meer gezelligheid creëren in jouw badkamer? Zet dan planten op jouw badkamer. Er zijn verschillende planten die geschikt zijn om op jouw badkamer te staan. Planten zorgen voor extra zuurstof, maar hebben ook een rustgevend effect. Maar je badkamer kan je doormiddel van planten ook gezellig maken. Voeg bijvoorbeeld planten toe in je landelijke badkamer. Een paar planten die geschikt zijn voor de badkamer:

  • De varens zijn makkelijk te onderhouden en deze plant houd van de hoge luchtvochtigheid in de badkamer.
  • Deze plant verwijdert gifstoffen uit de licht en houdt daardoor je badkamer fris. De lepelplant komt uit het regenwoud en daardoor geschikt voor jouw badkamer.
  • De orchidee kan ook in jouw badkamer. Door deze plant in de badkamer te zetten wordt je badkamer gelijk gezelliger door de kleur van de plant.

Kleuren

De kleuren van jouw badkamer doen veel met de sfeer die de badkamer heeft. Wil je de badkamer zelf rustig houden qua kleur, maar toch een beetje kleur toevoegen voor de gezelligheid? De gezelligheid creëer je dan door je accessoires een kleur te geven. Wil je jouw zelf wat kleurrijker hebben? Kies er dan voor om jouw wanden en/of de vloer in een kleur te doen. Als je de hele badkamer wat te veel vindt, kan je er ook voor kiezen om één wand van de badkamer een andere kleur te doen, zoals bijvoorbeeld de wand in jouw doucheruimte. Of kies voor de wand achter het badmeubel. Wil je liever geen kleur, maar wat anders? Kies er dan voor om tegels met vormen toe te voegen. Dit kan ook al zorgen dat je gezelligheid creëert in jouw badkamer. Wil je liever een badkamer met alleen maar zachte kleuren? Ook dan kan jij je badkamer nog gezellig maken. Kies er dan bijvoorbeeld voor om natuurlijke materialen toe te voegen.

kleuren in de badkamer

Jouw Sani4All winkel

Wil jij graag een nieuwe gezellige badkamer hebben? Dat kan op veel verschillende manieren. Kom eens langs bij een van onze winkels en creëer jouw eigen gezellige badkamer. Onze adviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw badkamer. Maak een afspraak bij een van onze winkels en we staan al voor je klaar met een kopje koffie of thee.

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder