Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Najaarstrend: kleuren in de badkamer

In het najaar zal er meer kleur in de badkamer verschijnen en dit zijn niet alleen de zachte en warme tinten, maar ook felle kleuren. Daarnaast zijn er nog drie kleuren die in veel badkamers de basis zullen gaan vormen. Benieuwd welke kleuren we zullen gaan zien in de badkamer en hoe deze zullen terugkomen? Lees dan snel verder!

Kleur in de badkamer

Kleur in de badkamer

Een tijd lang zagen we voornamelijk badkamers met een witte, grijze of beige basis. Maar dit najaar komt er meer kleur in de badkamer! Op de wanden en vloeren zullen steeds meer gekleurde tegels gebruikt gaan worden. Denk bijvoorbeeld aan Portugese tegels of andere felle kleuren, maar ook de badkameraccessoires en meubels zullen een kleur krijgen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een waskom of kraan in een opvallende kleur. Deze opvallendere kleuren zijn vaak goed te combineren met de drie trendkleuren van dit najaar.

Kleuren in de badkamer
Terracotta in de badkamer

Terracotta

Warme kleuren, en dan voornamelijk aardetinten zoals terracotta, zullen veel gebruikt gaan worden. Terracotta is een van de kleuren die we terug gaan zien. Het zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer in de badkamer. Daarnaast geeft het de badkamer een warme en natuurlijke uitstraling. Deze kleur is goed te combineren met hout, dit versterkt de natuurlijke look in de badkamer. Maar ook andere aardetinten passen goed bij terracotta. Wil je de warme sfeer van terracotta versterken? Voeg dan planten toe aan je badkamer, deze zorgen voor een oase van rust.

Oudroze

Retro gaat dit najaar zijn comeback maken. Een typische retrokleur is oudroze. Vaak denken mensen dat oudroze een erg aanwezige kleur is en daardoor de badkamer druk maakt. Maar het tegendeel is waar: oudroze zorgt juist voor rust in de badkamer. Deze kleur zullen we voornamelijk op de wanden en vloeren in tegelvorm terugzien en wat minder in de accessoires en meubels. Voor een speelse uitstraling kan je oudroze combineren met terrazzo tegels. Wil je liever een modernere look? Kies er dan voor om een combinatie te maken met wit-. Zwart- en grijstinten. Deze kleuren zorgen er ook voor dat de rust in de badkamer behouden wordt.

Oudroze in de badkamer
Bright Skies in de badkamer

Bright Skies

Bright Skies is een zachte, licht blauwe kleur met een grijze ondertoon. De naam zegt het al: deze kleur blauw doet je denken aan een blauwe lucht. Dit maakt het ook een hele natuurlijke kleur. Deze kleur combineert goed met aardetinten en andere zachte kleuren. Ook met natuurlijke materialen zoals hout en planten komt deze kleur goed tot zijn recht. Doordat het een zachte kleur is, zal de badkamer een rustige uitstraling krijgen.

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies welke kleuren je nieuwe badkamer krijgt of hoe deze eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder