Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Portugese tegels in jouw badkamer

Met Portugese tegels zorg je voor een Mediterraans sfeertje in de badkamer. De kleurrijke tegels brengen een warme en gezellige uitstraling met zich mee en zijn daardoor ook al jarenlang populair. Waar de tegels voorheen met de hand gemaakt werden en van cement waren, bieden we tegenwoordig een ruim assortiment aan keramische Portugese tegels. Wil je meer weten over deze tegels? Je leest het in deze blog!

Portugese tegels in je badkamer

De verschillende mogelijkheden

We bieden een ruim assortiment aan Portugese badkamertegels, waardoor er vele mogelijkheden zijn. De tegels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, maar zijn over het algemeen wel vierkant. Daarnaast bieden we de tegels in allerlei verschillende kleuren en prints. Je kunt bijvoorbeeld voor kleine Portugese tegels kiezen met allerlei verschillende kleuren. Of juist gaan voor een wat rustigere decortegel die bestaat uit een of twee kleurtinten. Net wat jij mooi vindt en waar je naar op zoek bent!

Combineren Portugese badkamertegels
Portugese badkamertegels combineren

Portugese tegels combineren in jouw badkamer

Je kunt de Portugese badkamertegels op verschillende manieren toepassen in de badkamer. De volledige badkamer bekleden met deze tegels is misschien wat te veel van het goede. We zien dan ook vaak dat de tegels in een deel van de badkamer terugkomen. Je kunt bijvoorbeeld de Portugese tegels op de vloer of een deel van de wanden laten plaatsen. Bekleed bijvoorbeeld alleen de doucheruimte ermee. Of de wand waar het badkamermeubel tegenaan geplaatst wordt. Wat we ook vaak zien is dat de tegels op de vloer worden geplaatst en doorlopen op een van de wanden.

Portugese tegels badkamer Elst
Portugese tegels badkamer
Donkere badkamertegels
Portugese tegels in toilet

Badkamerstijlen met Portugese tegels

Met Portugese badkamertegels kun je verschillende badkamerstijlen creëren. De kleurrijke tegels passen niet bij alle badkamerstijlen vanwege het toch wat opvallende patroon. Je zult ze bijvoorbeeld niet snel in een minimalistische of tijdloze badkamer terugzien komen. We hebben een aantal stijlen voor je op een rijtje gezet waar de tegels wel prachtig bij passen.

1. Kleurrijke badkamer

De kleurrijke decortegels passen natuurlijk heel erg goed bij een kleurrijke badkamer. Zeker wanneer je kiest voor een variant met meerdere kleuren is deze badkamerstijl een goede keuze. Om je kleurrijke badkamer helemaal af te maken kun je in de rest van de badkamertegels plaatsen met een kleur die terugkomt in de Portugese tegels.

2. Design badkamer

Design badkamers staan bekend om het unieke en exclusieve ontwerp. Met Portugese tegels creëer je ook al snel een unieke uitstraling, waardoor de tegels heel goed bij deze badkamerstijl passen.

3. Wellness badkamer

Bij een wellness badkamer kunnen de Portugese badkamertegels ook een prachtige toevoeging zijn. Om de rustige uitstraling van de badkamerstijl te behouden adviseren we je wel voor een wat rustigere Portugese tegel te kiezen.

4. Bohemian badkamer

Bohemian badkamers zijn over het algemeen ook erg kleurrijk, waardoor het een perfecte match is met de Portugese tegels. Kies voor een tegel met veel kleur en maak je Bohemian badkamer helemaal af!

Laat je inspireren

Ben je helemaal enthousiast geworden over Portugese tegels? Kom dan eens naar een van onze badkamerwinkels. Daar vind je allerlei Portugese tegels en kun je ze rustig eens in het echt bekijken. Zo kun jij op je gemak badkamer inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. Kun je niet zo goed kiezen? Een van onze adviseurs voorziet je graag van advies over het kiezen van de juiste tegels.

Plan een adviesafspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder