Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tip: zo vertaal je jouw wensen naar een droombadkamer

Als je een nieuwe badkamer koopt is het natuurlijk belangrijk dat deze aan al je wensen en behoeften voldoet. Je koopt immers niet iedere week een nieuwe badkamer en wil dus de perfecte badkamer samenstellen. Vaak weet je goed wat je wel en juist niet wil, maar is het lastig om dit te vertalen naar jouw droombadkamer. We hebben daarom een paar tips voor je op een rijtje gezet waardoor je eenvoudig je wensen kan vertalen naar je droombadkamer!

Zo vertaal je jouw wensen naar een droombadkamer

Hou rekening met je woonsituatie

De hoeveelheid personen waarmee je de badkamer deelt heeft vaak invloed op de invulling van de ruimte. Als je bijvoorbeeld met z’n tweeën woont is een enkele wastafel misschien wel genoeg. Deel je de badkamer met vijf andere huisgenoten, dan is de keuze voor een dubbele wastafel logischer. Maar ook de hoeveelheid opbergruimte en de keuze voor een bad en/of een douche zijn deels afhankelijk van de woonsituatie. Zet voor jezelf op een rijtje met hoeveel huisgenoten je de badkamer moet delen en hoe vaak je tegelijkertijd in de badkamer bent. Op basis daarvan kan je keuzes gaan maken en jouw perfecte badkamer samenstellen.

Inrichten badkamer
Opbergruimte badkamer

Zorg voor voldoende opbergruimte

Je wil natuurlijk niet dat je nieuwe badkamer een rommeltje wordt. Bedenk daarom hoeveel opbergruimte je nodig denkt te hebben in de badkamer. Heb je genoeg aan een badmeubel met twee lades? Of zou je er graag een kolomkast bij willen? Bekijk in je huidige badkamer hoeveel opbergruimte je hebt en of dit voldoende is of misschien wel meer dan nodig. Op basis hiervan kan je inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt. Deze meubels hebben veel invloed op de indeling van de badkamer, daarom is het wel zo fijn als je in beeld hebt met hoeveel opbergruimte je rekening moet houden!

Ga ook voor functionaliteit

Een badkamer kan er prachtig uitzien maar niet functioneel zijn. En dat zou natuurlijk zonde zijn! Je brengt namelijk veel tijd door in de badkamer, dus je wil je er wel optimaal op je gemak kunnen voelen. Zo is voor de een het toilet onmisbaar, terwijl de ander het toilet weglaat en liever kiest voor een bad. Bedenk hierbij goed welke onderdelen, producten of elementen voor jou essentieel zijn en welke je misschien toch achterwege kan laten. Zo creëer je jouw droombadkamer die ook nog functioneel is.

Functionaliteit badkamer
Indeling badkamer

Probeer verschillende indelingen

De een houdt van een drukke en volle ruimte, de ander heeft liever een strakke en moderne badkamer. Bedenk vooraf welke sfeer je graag zou willen creëren in je nieuwe badkamer en welke indeling hierbij zou passen. Twijfel je of al je wensen gaan passen in je badkamer? Met onze 3D-planner kan je eenvoudig je complete badkamer ontwerpen. Kom je er toch niet helemaal uit? Maak dan een afspraak met een van onze winkels. Onze adviseurs kunnen je helpen met het ontwerp en samen met jouw de perfecte badkamer samenstellen.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor jouw nieuwe badkamer? Of weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien? Al onze badkamers zijn maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dit kan je ook zien aan de opgeleverde badkamers van onze klanten. Wil je graag de laatste trends toevoegen aan je nieuwe badkamer? Lees dan onze blogs, deze staan vol tips, trends en inspiratie. Je kan natuurlijk ook een afspraak maken in een van onze winkels. Onze adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren.

Persoonlijk advies

Wil je graag een nieuwe badkamer? Maak dan eens een afspraak bij een van onze badkamerwinkels en kom langs. Onze betrokken en deskundige adviseurs staan daar voor je klaar om je te voorzien van advies. We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen. “Zoveel wensen, zoveel mensen”, daarom beginnen we altijd met het leren kennen van onze klanten. Op basis daarvan voorzien onze adviseurs je van onafhankelijk advies over jet inrichten van je nieuwe badkamer. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Vloerverwarming

Alles over vloerverwarming in de badkamer

Lees verder

Montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder