Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tips voor een opgeruimde badkamer

Wellicht herkenbaar: rondslingerende handdoeken en losliggende toiletspullen. Als je niet stelselmatig opruimt, is de badkamer in no-time een grote rommel. Wil je weten hoe je jouw badkamerruimte netjes en ordelijk houdt? Lees dan hier onze tips.

Tips Voor Een Opgeruimde Badkamer

Tip 1: Grondig opruimen

Als je je badkamer gaat opruimen kan het best onoverzichtelijk zijn of misschien weet je niet waar je moet beginnen. Begin als eerste met het weggooien van alles dat je niet meer nodig hebt. Hiermee heb je vaak al een heel deel van de badkamer opgeruimd. De overgebleven spullen kun je dan netjes in de opbergruimte stoppen. Doe dit ordelijk door bepaalde spullen, zoals handdoeken en schoonmaakspullen, in specifieke lades te plaatsen. Zo houd je overzicht en vind je alles netjes terug.

Tip 2: Ruime badkamerkast

Het opruimen van je badkamer en daarbij alles netjes ordenen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Uiteraard moet je de beschikking hebben over een ruime badkamerkast. Deze moet er niet alleen mooi uitzien, er moet ook veel materiaal in opgeborgen kunnen worden. Bij Sani4All vind je altijd een ruime badkamerkast die past in de stijl van jouw badkamer.

Tip 3: Gebruik manden

Je hebt uiteraard veel spullen die je dagelijks gebruikt en op de wastafel, in bad of in de douche legt. Denk hierbij aan make-up, tandenborstels, haarborstels, elastiekjes en meer. Dit oogt vaak rommelig. Wanneer je je badkamer gaat opruimen is het dan ook goed om dit ook aan te pakken. Schaf daarom een paar (rieten) manden aan. Daar kun je al het materiaal in kwijt. Dat oogt ordelijker en rustiger.

Tip 4: Slimme opbergmogelijkheden

Naast manden, zijn er nog meer mogelijkheden waarmee je je badkamer kunt opruimen en bovendien ook opgeruimd houdt. Zo zul je vast wel eens last hebben van rondslingerende handdoeken. Kies daarom bijvoorbeeld voor een handdoekenrek, hier kun je eenvoudig je handdoeken opruimen in de badkamer. Ook bieden we verschillende lade indelingen waarmee je in één klap je hele lade netjes en geordend hebt en bovendien een opgeruimde badkamer hebt.

Tip 5: Rol je handdoeken op

Handdoeken nemen al snel veel ruimte in beslag en dan is het wel zo fijn dat wanneer je je badkamer opruimt, je wel alle handdoeken kwijt kunt. Wanneer je je handdoeken oprolt (en in een mand stopt), nemen ze vaker minder ruimte in beslag wanneer je je handdoeken gevouwen opruimt. Als je je ze in een handdoekenrek opbergt is dit sowieso een aanrader. Maar ook wanneer je je handdoeken in een kast legt oogt dit vaak heel strak en opgeruimd.

Meer weten?

Meer weten over het opruimen van de badkamer? In dat geval kun je bij ons altijd terecht voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Na dit gesprek weet je precies hoe je jouw badkamer altijd netjes en opgeruimd houdt. Bezoek snel een winkel van Sani4All bij jou in de buurt of maak een afspraak! Hier kun jij de badkamer laten ontwerpen. 

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Vloerverwarming

Alles over vloerverwarming in de badkamer

Lees verder

Montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder