Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Vind jouw budget badkamer

Het kopen van een nieuwe badkamer kan een grote investering zijn, maar niet iedereen kan een grote investering doen. De budgetten voor een nieuwe badkamer kunnen erg verschillen. Niet iedereen heeft namelijk een groot budget. Daar hebben wij rekening mee gehouden. Wij hebben namelijk voor iedere budget een badkamer. Hierdoor kunnen ook mensen met een kleiner budget bij ons terecht kunnen.

Budget badkamer header

Huismerken van hoogwaardige kwaliteit

Bij ons kan iedereen dus terecht voor een nieuwe badkamer, ongeacht wat je budget is. En dat betekend niet dat een goedkope badkamer qua kwaliteit minder is dan een dure badkamer. Maak je een budget badkamer? Kies dan niet voor de dure merken.  Het is dan handiger om te kiezen voor huismerken. Wij hebben dan ook huismerken die spullen hebben van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn goedkoper dan de duurdere merken, maar bieden ook hoogwaardige kwaliteit. Een huismerk is dus een goede optie voor een budget badkamer.

Hoogwaardige materialen
Tegels

Kies voor eenvoudige tegels

Er zijn veel verschillende soorten tegels. Je hebt de vloer- en wandtegels, maar je hebt ook de decortegels. Als je niet zo’n groot budget hebt voor een nieuwe badkamer, kan je de decortegels beter overslaan. Ook de hele uitgesproken tegels kun je beter overslaan. De eenvoudige tegels zijn vaak goedkoper dan de decortegels. Omdat je aardig wat tegels nodig hebt in je badkamer, is de eenvoudige tegel een goede optie. Je hebt bij de eenvoudige tegel ook nog zeker genoeg keus. Je kunt binnen je budget met deze tegel zeker een mooie badkamer maken.

Stijlvol en budgetproof materialen

Als je een nieuwe badkamer neemt, wil je natuurlijk wel een mooie en stijlvolle badkamer die helemaal in jouw gewenste badkamerstijl is ingericht. Je kan van een goedkope badkamer altijd een stijlvolle badkamer maken. Daarbij maakt het niet uit of je een groot of klein budget hebt. Dit kun je doen door te kiezen voor materialen die minder duur zijn. Ga dus bijvoorbeeld niet voor echte natuursteen of marmer in jouw badkamer. Deze materialen zijn namelijk duur en zouden dan bijvoorbeeld op je sanitair moeten gaan besparen. Dit wil je natuurlijk niet.

Budgetproof materialen

Voor de dure materialen natuursteen of marmer zijn ook goedkopere alternatieven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de materialen keramiek en marmerlook. Deze materialen zijn goedkoper, maar zijn niet minder stijlvol. Kies je voor deze materialen? Dan creëer jij wel een mooie nieuwe en vooral stijlvolle goedkope badkamer.

Ga voor een doucheruimte

Heb je al bedacht welk sanitair je in je nieuwe badkamer wilt hebben? Het is handig om hier goed over na te denken. Heb je echt al het sanitair nodig? Als je een klein budget hebt is het namelijk niet handig om bijvoorbeeld een douche en een bad te nemen. Je kan dan beter kiezen voor een doucheruimte en het bad bijvoorbeeld achterwege laten. Een doucheruimte is namelijk goedkoper dan een duur ligbad. Wil je nou echt een douche en een bad in je badkamer? Dan is een douchebad ook nog een optie.

Doucheruimte
Montage

Demonteer de badkamer zelf

Als je echt wil besparen op de kosten van je nieuwe badkamer, maar niet op je badkamer zelf. Dan kun je ervoor kiezen om de montage van je nieuwe badkamer zelf te doen. Kan je niet alles zelf? Doe dan het grootste gedeelte wat je zelf kan zelf en laat de rest uitvoeren door een monteur. De kosten van de montage van de badkamer kunnen namelijk aardig hoog oplopen. Door de montage van je badkamer zelf te doen bespaar je aardig wat kosten.

Graag meer informatie over de mogelijkheden?

Wil je graag meer informatie over een budget badkamer? Kom dan eens langs bij een van onze winkels en laat je inspireren. Er is namelijk veel mogelijk ook al heb je een klein budget. Kijk samen met onze adviseur naar jouw wensen en daarin de mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak en de koffie of thee staat voor je klaar.

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Vloerverwarming

Alles over vloerverwarming in de badkamer

Lees verder

Montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder