Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer grijs wit

Grijs in de wit in de badkamer kunnen de basis zijn van een prachtig geheel. De tinten creëren vaak een speelse eenheid in de ruimte. Saai hoeven de kleuren in elk geval zeker niet te zijn! Met grijs en wit kun je een kalme sfeer creëren, maar ook gaan voor een uitgesproken stijl. Denk aan grote betonlooktegels voor een industrieel effect, of grijs witte marmerlook tegels voor ene luxe uitstraling. Grijs en wit laten zich makkelijk combineren met andere kleuren om zo verschillende stijlen te creëren. We nemen je graag mee door de mogelijkheden voor jouw badkamer met de kleuren grijs en wit. Liever direct de materialen zien en voelen? Kom dan eens vrijblijvend langs in een van onze badkamerwinkels, waar je heel veel voorbeelden kunt bekijken!

Grijs witte badkamertegels

Als je een grijs witte badkamer wil, beginnen we waarschijnlijk met het kiezen van de badkamertegels. Met het grootste tegelassortiment van Nederland weet je zeker dat je bij ons de perfecte tegels zult vinden! Bij alleen de kleur zal het dan ook zeker niet blijven. Ga bijvoorbeeld voor de moderne betonlook waarin de kleur grijs op natuurlijke wijze zit verwerkt, en combineer dit met grote witte wandtegels. Of kies voor marmerlook tegels waarin de kleuren grijs en wit al verwerkt zitten, om zo een stijlvolle en meer klassieke sfeer te creëren. Maar ook vlak grijs of wit is natuurlijk mogelijk. Badkamertegels zijn er in alle tinten, vormen en maten. Zelfs 3D-tegels zijn mogelijk voor jouw badkamer in grijs en wit. Samen vinden we de tegels die de basis van jouw badkamer zullen vormen.

Badkamer grijs wit
Badkamer grijs wit marmerlook

Aankleding van de grijs witte badkamer

Naast badkamertegels, kan je in de badkamer grijs en wit toepassen in de meubels en accessoires. Denk aan een wit badmeubel met grijze wasbak, of een witte kolomkast tegen betonlook badkamertegels. Maar ook met accessoires kun je precies de stijl creëren die jij voor ogen hebt! Misschien wil je het echt houden bij alleen grijs en wit in de badkamer, maar het kan ook mooi zijn om de grijs-witte basis aan te vullen met kleurrijke accessoires. Het is net wat jij zelf mooi vindt. Zo kunnen goudkleurige kranen prachtig staan bij een markerlook douchewand. Of kies juist voor gun metal kranen in combinatie met betonlook tegels voor een extra industriële uitstraling. Door jouw badkamer slim aan te kleden, komen de grijze en witte tinten nóg beter tot hun recht.

De grijs witte badkamertrends van 2024

Wanneer je aan een grijs witte badkamer denkt, denk je al snel aan een tijdloze en eenvoudige ruimte. Maar wist je dat je best een aantal trends terug kan laten komen in deze badkamers? Kies bijvoorbeeld voor een groot formaat tegels en laat daarmee jouw badkamer een stuk groter ogen. Of neem bijvoorbeeld de trend van de gekleurde waskommen, kies voor een grijze waskom in plaats van voor een witte. Daarnaast is de Wabi Sabi badkamerstijl momenteel een echte trend, waar zowel grijs en wit veel in terugkomen.

Badkamertrends grijs witte badkamer

Persoonlijk badkameradvies

Wil jij een grijs witte badkamer, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb je jouw badkamer in grijs en wit al helemaal in je hoofd, maar ben je op zoek naar iemand die dit samen met jou uittekent? Plan dan jouw gratis adviesgesprek in bij een van onze vele badkamerwinkels door het hele land. Er is altijd wel een Sani4All winkel in de buurt waar onze badkameradviseur je graag verder helpt. We bekijken samen jouw wensen en mogelijkheden, en creëren zo samen een 3D-ontwerp waar jij blij van wordt. Helemaal tevreden met de materialen en de indeling van de badkamer? Dan plannen we samen de gratis bezorging en, indien gewenst, ook de montage van jouw nieuwe badkamer in. Zo regelen wij alles voor je en hoef jij alleen nog maar uit te kijken naar jouw nieuwe badkamer!

Plan jouw gratis adviesgesprek