&noscript=1 />

Badkamer verbouwen

Je gaat je badkamer verbouwen, het is een grote klus maar een goede voorbereiding is het halve werk! Je badkamer verbouwen doe je waarschijnlijk maar een paar keer in je leven. De badkamer wordt niet enkel meer puur functioneel gebruikt, maar het is ook een plaats waar bijgekomen wordt van een lange werkweek of om je gedachten op een rijtje te zetten. Het is belangrijk dat deze helemaal naar jouw wensen wordt gerealiseerd. Benieuwd waar je rekening mee moet houden voordat je je badkamer gaat verbouwen? We geven je de tips voor het verbouwen van je badkamer!

3d ontwerp sani4all

Complete badkamer verbouwen

Het is zo ver, je gaat een complete badkamer verbouwen. Eindelijk! De voorbereidingen voor het verbouwen van de badkamer kunnen beginnen. Het is handig om te beginnen met het verzamelen van badkamer inspiratie. Bekijk bijvoorbeeld onze complete badkamers, blogs of opgeleverde werken op onze website. Heb je wat mooie inspiratie verzameld en weet je precies wat je wil? Ga dan verder met het vaststellen van je wensenlijst, want wat moet jouw nieuwe badkamer écht hebben? Wensen zijn er altijd, maar kun je wel dat vrijstaande bad, inloopdouche én een dubbele wastafel kwijt in jouw badkamer? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, maar is het budget het struikelblok. Bij een complete badkamer verbouwen moeten keuzes worden gemaakt. Onze handige online badkamer planner is ideaal om uit te zoeken wat er allemaal mogelijk is. Zo worden de mogelijkheden van het verbouwen van de complete badkamer een stuk overzichtelijker!

Kosten badkamer verbouwen

Wat zijn de kosten bij om een badkamer te verbouwen? Misschien is het niet het leukste klusje als je aan het verbouwen van de badkamer denkt, maar het is wel belangrijk om te weten hoeveel een nieuwe badkamer kost. Het is een belangrijke stap om er achter te komen wat binnen jouw budget kan. De kosten van een badkamer verbouwen kunnen zijn afhankelijk van de grootte en de stijl- en materiaal keuze. Als je zelf de badkamer gaat verbouwen en kiest voor voordelig geprijsd sanitair, dan zullen de kosten best meevallen. De montagekosten komen dan te vervallen. Dat scheelt toch al gauw heel veel voor de kosten van het verbouwen van de badkamer!

pexels-rene-asmussen-3990359web
pexels-la-miko-3615716_rechthoekweb

Badkamer laten verbouwen

Wanneer je een nieuwe badkamer koopt dan is het wel net zo fijn om deze badkamer te laten verbouwen. Als je je nieuwe badkamer gekocht heb sta je voor de keuze om deze zelf te monteren of gebruik te maken van een montageservice. Bij Sani4all zit je helemaal goed, wij kunnen ook de montage voor je regelen. Wij werken met ervaren monteurs die in opdracht jouw badkamer verbouwen. Onze monteurs komen bij jou langs om de badkamer van jouw dromen te verbouwen. Ze gaan pas weg als alles klaar is en jij gebruik kunt maken van de badkamer. In de meeste gevallen duurt het verbouwen van de badkamer wel twee tot drie weken. Een badkamer is niet iets wat je zomaar koopt. Je koopt het omdat je graag voor een lange tijd plezier wilt beleven van de badkamer. Een badkamer verbouwen is een kundig en tijdrovend proces. Daarom is het altijd goed om het verbouwen van de badkamer uit te besteden aan een specialist. Onze vakmensen steken beide handen uit de mouwen en garanderen kwaliteit. Ze hebben zichzelf al meerdere malen bewezen, waardoor je er zeker van kan zijn dat beloftes worden waargemaakt. Op onze website kan je ook aan de slag met onze 3d planner, zo weet je hoe jouw droombadkamer eruit komt te zien. Neem je ontwerp mee naar onze winkels, onze adviseurs kunnen je adviseren aan de hand van jouw badkamer ontwerp.

Goedkoop badkamer verbouwen

Als je ooit hebt geprobeerd op internet te zoeken naar de gemiddelde kosten voor het verbouwen van de badkamer, dan werd je waarschijnlijk bedolven onder websites die allemaal iets anders roepen. De kosten die links en rechts genoemd worden, lopen uiteen van € 3.000 tot wel € 25.000. Dat is ook niet gek, de kosten van een badkamer hangt ook af van de grootte en de producten die je uitkiest. Stel van te voren je wensenlijst op en bepaal wat je budget is. Aan de hand hiervan kan je dan je badkamer gaan samenstellen. Door dit van te voren vast te stellen is het makkelijker om je aan je budget te houden. Vaak zijn er ook goedkopere opties van merken op de markt, hierdoor is het mogelijk om je droombadkamer te realiseren en binnen je budget te blijven.

Wil je goedkoop je badkamer verbouwen? Maak dan eens een gratis adviesafspraak bij ons. Wij hebben diverse a-merken en huismerken van de beste kwaliteit. Het hangt er dan vanaf of je een kleine of een grote badkamer hebt, wat voor materiaal je kiest en hoeveel je zelf kunt doen. Goedkoop je badkamer verbouwen voor de beste kwaliteit. Lees hier verder welke kosten je kan verwachten over en hoe je door slim te besparen goedkoop je badkamer kan verbouwen!

Hoe lang duurt het om een badkamer te verbouwen?

Vaak is er sprake van een levertijd en/of montagetijd op badkamers. Als je zelf je oude badkamer wil verwijderen is het dus verstandig om eerst je badkamer te kopen en zeker te zijn van de leverdatum/montagedatum. Niemand zit graag lang zonder badkamer. Een goede voorbereiding is het halve werk, zo weet je exact hoe lang het verbouwen gaat duren en wat je allemaal te wachten komt te staan. Hoe lang het duurt om een badkamer te verbouwen is geen eenvoudige vraag. Dit hangt af van de grootte en de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Wanneer je enkel een nieuwe waskom en wat sanitair plaatst, zal de badkamer relatief snel weer in gebruik genomen kunnen worden. Als je erover denkt om de gehele badkamer te verbouwen, zal dit waarschijnlijk veel meer tijd kosten. Gemiddeld duurt het badkamer verbouwen ongeveer 2 tot 3 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de werkzaamheden die worden gedaan. Een monteur kan je een goede indicatie geven van de duur van de verbouwing aan de hand van het badkamerontwerp.

Badkamer inspiratie voor het verbouwen van je badkamer

Ga je je badkamer verbouwen en ben je op zoek badkamer inspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen het verbouwen van de badkamer tot een droombadkamer in goede banen kunnen leiden. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer

Persoonlijk badkamer renovatie advies

Wil je graag weten waar je allemaal op moet letten bij een badkamer verbouwing? Maak dan een gratis adviesafspraak in een van onze winkels voor persoonlijk badkamer renovatie advies. Onze adviseurs denken graag met je mee en maken overzichtelijk wat je kan verwachten. Zo weet je zeker dat je altijd goed voorbereid aan een badkamer verbouwing begint!

1