Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer verbouwen

Je gaat je badkamer verbouwen. Het is een grote klus, maar een goede voorbereiding is het halve werk! Je badkamer verbouwen doe je waarschijnlijk maar een paar keer in je leven. De badkamer wordt niet enkel meer puur functioneel gebruikt, maar het is ook een plaats waar bijgekomen wordt van een lange werkweek of om je gedachten op een rijtje te zetten. Het is daarom belangrijk dat deze helemaal naar jouw wensen wordt gerealiseerd. Benieuwd waar je rekening mee moet houden voordat je je badkamer gaat verbouwen? We geven je de tips voor het verbouwen van je badkamer!

Badkamer verbouwingen
badkamer ontwerpen verbouwen

Complete badkamer verbouwen

Het is zo ver: je gaat een complete badkamer verbouwen. Eindelijk! De voorbereidingen voor het verbouwen van de badkamer kunnen beginnen. Het is handig om te beginnen met het verzamelen van badkamerinspiratie. Bekijk bijvoorbeeld onze complete badkamers, blogs of opgeleverde werken op onze website. Heb je wat mooie inspiratie verzameld en weet je precies wat je wil? Ga dan verder met het vaststellen van je wensenlijst, want wat moet jouw nieuwe badkamer écht hebben? Wensen zijn er altijd, maar kun je wel dat vrijstaande bad, die mooie inloopdouche én een dubbele wastafel kwijt in jouw badkamer? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, maar is het budget het struikelblok. Bij het verbouwen van een complete badkamer moeten keuzes worden gemaakt. Onze handige online badkamerplanner is ideaal om uit te zoeken wat er allemaal mogelijk is. Zo worden de mogelijkheden van het verbouwen van de complete badkamer een stuk overzichtelijker!

Kosten badkamer verbouwen

Wat zijn de kosten bij om een badkamer te verbouwen? Misschien is het niet het leukste klusje als je aan de verbouwing van de badkamer denkt, maar het is wel belangrijk om te weten hoeveel een nieuwe badkamer en de verbouwing ervan kost. Het is een belangrijke stap om er achter te komen wat binnen jouw budget kan. De kosten van een badkamer verbouwen kunnen zijn afhankelijk van de grootte en de stijl- en materiaal keuze. Als je zelf de badkamer gaat verbouwen en kiest voor voordelig geprijsd sanitair, dan zullen de kosten best meevallen. De montagekosten komen dan te vervallen. Dat scheelt toch al gauw heel veel voor de kosten van het verbouwen van de badkamer!

wat kost een badkamer verbouwen
badkamer laten verbouwen

Badkamer laten verbouwen

Wanneer je een nieuwe badkamer koopt, dan is het wel net zo fijn om deze te laten verbouwen. Als je je nieuwe badkamer gekocht heb sta je voor de keuze om deze zelf te monteren of gebruik te maken van een montageservice. Bij ons zit je helemaal goed, wij kunnen namelijk ook de montage voor je regelen. Wij werken met ervaren monteurs die in opdracht jouw badkamer verbouwen. Onze monteurs komen bij jou langs om jouw badkamer te verbouwen. Ze gaan pas weg als alles klaar is en jij gebruik kunt maken van de badkamer. In de meeste gevallen duurt het verbouwen van de badkamer wel twee tot drie weken. Een badkamer is niet iets dat je zomaar koopt. Je koopt het omdat je graag voor een lange tijd plezier wil beleven van de badkamer. Een badkamer verbouwen is een kundig en tijdrovend proces. Daarom is het altijd goed om het verbouwen van de badkamer uit te besteden aan een specialist. Onze vakmensen steken beide handen uit de mouwen en garanderen kwaliteit. Ze hebben zichzelf al meerdere malen bewezen, waardoor je er zeker van kan zijn dat beloftes worden waargemaakt. Op onze website kan je ook aan de slag met onze 3D-planner, zo weet je hoe de ruimte er na de badkamer verbouwing eruit komt te zien. Neem je ontwerp mee naar onze winkels, onze adviseurs kunnen je adviseren aan de hand van jouw badkamerontwerp.

Goedkoop badkamer verbouwen

Als je ooit hebt geprobeerd op internet te zoeken naar de gemiddelde kosten voor het verbouwen van de badkamer, dan werd je waarschijnlijk bedolven onder websites die allemaal iets anders roepen. De kosten die links en rechts genoemd worden, lopen uiteen van € 3.000,- tot wel € 25.000,-. Dat is ook niet gek; de kosten van een badkamer verbouwen hangen ook af van de grootte van de ruimte en de producten die je uitkiest. Stel van te voren je wensenlijst op en bepaal wat je budget is. Aan de hand hiervan kan je dan je badkamer gaan samenstellen. Door dit van te voren vast te stellen is het makkelijker om je aan je budget te houden. Vaak zijn er ook goedkopere opties van merken op de markt, hierdoor is het mogelijk om je droombadkamer te realiseren en binnen je budget te blijven.

Wil je goedkoop je badkamer verbouwen? Maak dan eens een gratis adviesafspraak bij ons. Wij hebben diverse a-merken en huismerken van de beste kwaliteit. Het hangt er dan van af of je een kleine of een grote badkamer hebt, wat voor materiaal je kiest en hoeveel je zelf kunt doen. Goedkoop je badkamer verbouwen voor de beste kwaliteit. Lees hier verder welke kosten je kan verwachten over en hoe je door slim te besparen goedkoop je badkamer kan verbouwen!

Hoe lang duurt een verbouwing?

Vaak is er sprake van een levertijd en/of montagetijd op badkamers. Als je zelf je oude badkamer wil verwijderen is het dus verstandig om eerst je badkamer te kopen en zeker te zijn van de leverdatum/montagedatum. Niemand zit graag lang zonder badkamer. Een goede voorbereiding is het halve werk, zo weet je exact hoe lang het proces van de badkamer verbouwen gaat duren en wat je allemaal te wachten komt te staan. Hoe lang de verbouwing exact gaat duren is geen eenvoudige vraag. Dit hangt af van de grootte en de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Wanneer je enkel een nieuwe waskom en wat sanitair plaatst, zal de badkamer relatief snel weer in gebruik genomen kunnen worden. Als je erover denkt om de gehele badkamer te verbouwen, zal dit waarschijnlijk veel meer tijd kosten. Gemiddeld duurt het proces van een badkamer verbouwen ongeveer 2 tot 3 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de werkzaamheden die worden gedaan. Een monteur kan je een goede indicatie geven van de duur van de verbouwing aan de hand van het badkamerontwerp.

Badkamer inspiratie

Jouw badkamer verbouwen begint bij ideeën voor jouw nieuwe badkamer. Ga je je badkamer verbouwen en ben je op zoek badkamer inspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen het verbouwen van de badkamer tot een droombadkamer in goede banen kunnen leiden. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer in beeld brengen.

Persoonlijk advies over jouw badkamer verbouwen

Wil je graag weten waar je allemaal op moet letten bij een badkamer verbouwing? Maak dan een gratis adviesafspraak in een van onze winkels voor persoonlijk badkamer renovatie advies. Onze adviseurs denken graag met je mee en maken overzichtelijk wat je kan verwachten. Zo weet je zeker dat je altijd goed voorbereid aan een badkamer verbouwing begint!

badkamer verbouwing