Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Onze 4All gewoonten

Bij Sani4All vinden we het belangrijk dat jij slaagt voor jouw droombadkamer. En dat doe je niet zomaar. Bij het vinden van de perfecte badkamer, is het namelijk belangrijk om écht even de tijd te nemen en jouw wensen in beeld te brengen. Maar ook het hebben van voldoende keuze is natuurlijk essentieel wanneer je jouw nieuwe badkamer uitzoekt. Je wil natuurlijk precies die materialen en producten die helemaal bij jou en jouw stijl passen. Wij werken daarom vanuit onze 4All gewoonten. Dit zijn vier pijlers die de basis zijn voor onze werkwijze. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je op alle vlakken volledig wordt geholpen. Want een badkamer koop je maar één keer, maar gaat nog heel wat jaren mee. Ons doel is dan ook niet om zoveel mogelijk badkamers te verkopen, maar om badkamers te verkopen die zo lang mogelijk meegaan. Omdat de kwaliteit goed is, maar ook omdat we met alle zorg en aandacht jouw badkamer samenstellen. Zo zorgen we ervoor dat jij straks 100% tevreden bent met jouw nieuwe badkamer.

Sani4all 4all gewoonten

Badkamers voor iedereen

Hieronder lichten we onze 4All gewoonten voor je uit. Heb je hier nog vragen over, of wil je direct jouw gratis en vrijblijvende adviesgesprek inplannen? Neem dan contact op met een van onze winkels. We staan graag voor je klaar!

Actuele badkamertrends

Actuele badkamertrends

Bij ons vind je de meest actuele badkamertrends en designs voor alle woonstijlen en budgetten. Wij denken hierbij met je mee en voorzien je graag van passende ontwerpen voor jouw droombadkamer.

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid

Je kunt bij ons rekenen op onvoorwaardelijke hulp van zeer betrokken ondernemers en adviseurs. Met een aanbeveling van meer dan 90% zijn onze klanten het hier zeker mee eens!

Direct de scherpste prijs

Direct de scherpste prijs

Bij ons krijg je altijd meteen de scherpste prijs voor jouw badkamer. Dus zonder gedoe, maar transparant, eerlijk en met voldoende bedenktijd. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Complete ontzorging

Complete ontzorging

Bij Sani4All zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. Wij regelen dan ook graag alles voor onze klanten. Van het ontwerpen en inmeten tot de vakkundige montage en volledige oplevering.

Jouw Sani4All badkamer

Heb jij al zin om jouw nieuwe badkamer samen te stellen? Wij ook! In onze badkamerwinkels vind je veel verschillende badkameropstellingen, in allerlei badkamerstijlen. Zo is er altijd wel een complete badkamer die aansluit bij jouw stijl. Hiernaast bieden we natuurlijk ook heel veel opties voor het samenstellen van een unieke badkamer. Een badkamer is namelijk niet zomaar een product, maar jouw thuis. En die gaan we samen creëren, met de beste producten.

Al onze zijn winkels voorzien van een tegelplein, waarin wij het grootste tegelassortiment van Nederland aanbieden. Ook andere producten en materialen zijn in veel verschillende opties verkrijgbaar. Genoeg mogelijkheden dus voor het samenstellen van een badkamer waar jij helemaal blij van wordt. Samen met jou zetten we jouw wensen om in jouw nieuwe droombadkamer, waar je nog heel lang van kunt genieten.

Plan dus gratis en vrijblijvend jouw adviesgesprek in bij een van onze badkamerwinkels, en kom zelf achter de kracht van onze 4All gewoonten. Tot snel bij Sani4All!

Plan jouw adviesgesprek

Sani4all badkamer