Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

3D-tegels voor in de badkamer

Tot voorkort bestonden de meeste badkamers voornamelijk uit basis elementen en een neutraal kleuren palet. Maar dit najaar gaan we meer eyecatchers in de badkamer zien. Één van deze eyecatchers zijn tegels met effecten en structuren. Dit worden ook wel 3D-tegels of tegels met reliëf genoemd. Benieuwd naar deze trend? Lees dan snel verder!

Najaarstrend: 3D-tegels
Tegels reliëf
Reliëf tegels
Tegels print

Wat zijn 3D-tegels?

3D-tegels zijn decortegels waarin een structuur of hoogteverschil is verwerkt. Vaak worden deze tegels gebruikt voor op wanden, dit heeft te maken met de structuur of het hoogteverschil. Dit maakt de tegels vaak niet comfortabel om op te lopen. De 3D-tegels voor in de badkamer zijn over het algemeen keramische tegels, dit maken deze tegels ook duurzaam. Met 3D-tegels kies je dus niet alleen voor stijlvol, maar ook voor duurzaam!

3D-tegel

De mogelijkheden

Deze decortegels zijn in alle soorten, kleuren en maten te verkrijgen. Je hebt tegels in ‘gewone’ vierkanten of rechthoekige vormen die een structuur of hoogteverschil bevatten. Hierbij kan het gaan om een simpele structuur, maar ook om een opvallend reliëf. Maar je hebt deze tegels ook in zeer bijzondere vormen zoals bladeren of geometrische vormen. 3D-tegels vormen dus vaak een echte eyecatcher in de badkamer en geven net dat beetje extra dan een gewone tegel.

Witte 3D-tegel
Groene 3D-tegels

Combineren van 3D-tegels

Je kan er natuurlijk voor kiezen om de gehele badkamer te bekleden met 3D-tegels, maar dit maakt de ruimte erg druk. Als je liever voor een wat rustigere badkamer gaat, dan kan je er voor kiezen om een wand of wandpaneel met deze tegels te bekleden. Waar combineer je deze tegels dan mee? Kies voor een tegel met een natuurlijke of basic kleur. Dit brengt de rust terug in de badkamer. Mocht je een 3D-tegel hebben in een natuurlijke kleur, dan kan je deze ook combineren met bijvoorbeeld een betonlook tegel of een houtlook tegel.

3D-tegels combineren
Voordelen 3D-tegels

De voordelen van 3D-tegels

Naast dat 3D-tegels voor in de badkamer, de ruimte een unieke uitstraling geven zijn er nog een aantal andere voordelen te benoemen:

  • Onderhoudsvriendelijk: deze tegels ogen veel minder snel vies omdat waterspetten veel minder zichtbaar op de tegels. Doordat de tegels vaak van keramiek zijn, zijn de tegels ook makkelijk in het onderhoud.
  • Klinische uitstraling: 3D-tegels reflecteren door de structuur een stuk minder ligt dan effen tegels. Dit zorgt voor een natuurlijke en schone uitstraling.
  • Ruimtelijker: de tegels zorgen ervoor dat de ruimte optisch ruimtelijker oogt. Deze tegels zijn dus ideaal voor de klein(ere) badkamer!

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar 3D-tegels voor in de badkamer en twijfel je nog welke tegels het beste bij je passen? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste trends. Wil je graag weten hoe je droombadkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in de ruimte? Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze tegels? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder