Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Ideeën voor een mooie badkamer

De afgelopen periode hebben we mooie badkamers op mogen leveren bij onze klanten. Iedere badkamer is maatwerk en dus uniek, maar we zien wel verschillende ideeën terugkomen in onze opgeleverde badkamers. Ben je benieuwd welke om welke dit gaat? We hebben de mooiste badkamer ideeën voor je uitgelicht.

De mooiste badkamertrends (1)

Organische vormen

Een trend die al een tijdje populair is, zijn organische vormen in de badkamer. Deze trend is begonnen met ronde spiegels waar steeds vaker voor gekozen werd. Inmiddels zien we ook steeds meer badkamerspiegels met andere organische vormen, zoals ovale of asymmetrische spiegels. Maar ook in andere elementen van de badkamer zie je deze organische vormen terug. Zo zien we dat veel mensen kiezen voor ronde waskommen. Waar er voorheen vaak gekozen werd voor een inbouwligbad, die vaak hoekig zijn, wordt er nu vaker voor een (semi)vrijstaand bad gekozen. Deze baden hebben vaak ook een organische vorm. Door dus te kiezen voor organische vormen creëer jij een mooie badkamer met een natuurlijke sfeer en uitstraling.

Organische vormen badkamer
Combineren tegels badkamer

Combineren tegels

We kondigden deze trend ook al in een van onze blogs aan: het combineren van verschillende soorten tegels. Hierbij kun je denken aan verschillende afmetingen, maar ook aan verschillende kleuren en patronen. Voorheen werd er vaak gekozen voor een rustige basis en deze werd eventueel aangevuld met een decortegel of een andere kleur tegel. De laatste maanden zien we steeds vaker dat er meerdere decortegels met elkaar gecombineerd worden. Ook worden er steeds vaker voor drie soorten tegels gekozen, in plaats voor een of twee soorten. Het combineren van verschillende soorten tegels zorgt ervoor dat er een speels effect ontstaat en je natuurlijk de mooiste badkamer creëert.

Hout(look)

Hout(look) is afgelopen jaar een stuk populairder geworden in de badkamer. Badmeubels en kolomkasten waren al vaker voorzien van houtlook. Maar nu wordt het ook op andere manieren gebruikt in de badkamer. Zo zijn houtlook tegels natuurlijk echt een trend. Deze tegels worden niet alleen gebruikt om de vloeren mee te bekleden, maar ook steeds vaker wordt er voor houtlook wandtegels gekozen. Hout(look) zorgt ervoor dat een badkamer een ontspannen en warme uitstraling krijgt. Precies de sfeer die jij in jouw mooie badkamer wil creëren!

Hout(look) badkamer
Gekleurde kranen badkamer

Gekleurde kranen

Rvs-kranen zijn niet langer meer de absolute nummer één keuze. Zwarte kranen zijn inmiddels al een aantal jaar populair, maar er zijn ook nog andere kleuren die erg in trek zijn. Gun Metal en goudkleurige kranen hebben dit jaar echt hun intrede gedaan. Waar goudkleurige kranen een luxe en meer klassieke sfeer creëren, heeft Gun Metal een meer stoere en moderne uitstraling. Het voordeel van deze gekleurde kranen is dat je ze makkelijk kunt combineren met andere materialen, daarnaast zijn alle soorten kranen verkrijgbaar in deze kleuren. Hierdoor kun je heel gemakkelijk dezelfde eenheid creëren als dat rvs-kranen doen en dus de mooiste badkamer samenstellen.

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Vloerverwarming

Alles over vloerverwarming in de badkamer

Lees verder

Montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder