Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Oplossingen voor de wasmachine in je badkamer

De wasmachine is niet het meest aantrekkelijke apparaat om te zien. Als het kan heb je ze het liefst niet in het zicht staan. Maar soms heb je geen keus en moet je voor een badkamer met wasmachine kiezen omdat er geen andere plek is. Hoe zorg je ervoor dat de wasmachine mooi in je ontwerp verwerkt wordt? Ondanks dat het een uitdaging is om de wasmachine en/of droger op een mooie manier in je badkamer te plaatsen heeft het ook voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet het huis door met je vuile was. Daarnaast zijn de waterleidingen al aanwezig waardoor de aansluiting eenvoudig te regelen is. Hieronder geven we je meer tips!

Wasmachine in de badkamer

Werkblad

Met een beetje gepuzzel kan je een wasmachine en droger heel goed verwerken in je badkamerontwerp. De machines zijn grote elementen, maar daar kan je juist gebruik van maken. Een slimme oplossing is om beide apparaten naast elkaar te plaatsen met daar bovenop een werkblad. Deze ruimte kan je voor verschillende doelen gebruiken: om was op te vouwen, handdoeken te bewaren, verzin het maar! Niet alleen een praktische oplossing maar op deze manier kun je dus stijlvol je wasmachine in de badkamer wegwerken.

Werkblad wasmachine
Kleine badkamers met wasmachine

Kleine badkamers

In kleine badkamers kan je het beste de machines boven elkaar plaatsen. Door er een mooie kast omheen te bouwen in de stijl van de badkamer ziet het er mooi uit! En er is niemand die zich meer stoort aan de lelijke apparaten. Dit is een hele mooie snelle oplossing. Of kies ervoor de apparaten gestapeld achter een nisje te plaatsen, zo zijn ze niet direct in het zicht zijn maar kan je er wel eenvoudig bij.

Ventilatie

Het ventileren van een badkamer is altijd belangrijk, maar zeker ook als er een wasmachine en droger staat. In een warme natte badkamer wordt het verschil in temperatuur tussen de droogtrommel en de ruimte te klein, daardoor zal je was minder goed drogen.

Ventilatie badkamers wasmachine

Laat je adviseren

Er zijn gelukkig nog veel meer oplossingen om een wasmachine in de badkamer weg te werken op een stijlvolle manier. Door een goed 3D-ontwerp te laten maken kan je maximaal gebruik maken van de ruimte. Jouw stijl en wensen staan hierbij voorop. Hiermee maken we een badkamer die bij jou past. Onze winkels zijn er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. We helpen je graag.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder