Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Oplossingen voor de wasmachine in je badkamer

De wasmachine is niet het meest aantrekkelijke apparaat om te zien. Als het kan heb je ze het liefst niet in het zicht staan. Maar soms heb je geen keus en moet je de wasmachine wel op de badkamer plaatsen omdat er geen andere plek is. Hoe zorg je ervoor dat de wasmachine mooi in je ontwerp verwerkt wordt? Ondanks dat het een uitdaging is om de wasmachine en/of droger op een mooie manier in je badkamer te plaatsen heeft het ook voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet het huis door met je vuile was. Daarnaast zijn de waterleidingen al aanwezig waardoor de aansluiting eenvoudig te regelen is. Hieronder geven we je meer tips!

Wasmachine in de badkamer

Werkblad

Met een beetje gepuzzel kan je een wasmachine en droger heel goed verwerken in je badkamerontwerp. De machines zijn grote elementen, maar daar kan je juist gebruik van maken. Een slimme oplossing is om beide apparaten naast elkaar te plaatsen met daar bovenop een werkblad. Deze ruimte kan je voor verschillende doelen gebruiken: om was op te vouwen, handdoeken te bewaren, verzin het maar!

Werkblad wasmachine
Kleine badkamers met wasmachine

Kleine badkamers

In kleine badkamers kan je het beste de machines boven elkaar plaatsen. Door er een mooie kast omheen te bouwen in de stijl van de badkamer ziet het er mooi uit! En er is niemand die zich meer stoort aan de lelijke apparaten. Dit is een hele mooie snelle oplossing. Of kies ervoor de apparaten gestapeld achter een nisje te plaatsen, zo zijn ze niet direct in het zicht zijn maar kan je er wel eenvoudig bij.

Ventilatie

Het ventileren van een badkamer is altijd belangrijk, maar zeker ook als er een wasmachine en droger staat. In een warme natte badkamer wordt het verschil in temperatuur tussen de droogtrommel en de ruimte te klein, daardoor zal je was minder goed drogen.

Ventilatie badkamers wasmachine

Laat je adviseren

Er zijn gelukkig nog veel meer oplossingen om een wasmachine op een mooie manier in jouw badkamer te plaatsen. Door een goed 3D-ontwerp te laten maken kan je maximaal gebruik maken van de ruimte. Jouw stijl en wensen staan hierbij voorop. Hiermee maken we een badkamer die bij jou past. Onze winkels zijn er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. We helpen je graag.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder