Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Toiletten in allerlei soorten en maten

Toiletten heb je in alle soorten en maten. Een toilet is onmisbaar in iedere woning. Iedereen beschikt wel over één of meerdere toiletten in huis. Op het eerste gezicht lijkt het uitzoeken van een nieuw toilet eenvoudig. Toch is het belangrijk om op een aantal dingen te letten zodat je de juiste toilet aanschaft. We geven je daarom graag een aantal wc voorbeelden, zodat je een idee krijgt van de soorten toiletten die er zijn.

Soorten en maten toiletten

Wc voorbeelden

Wist jij al dat er verschillende soorten zijn om uit te kiezen voor jouw toilet? De soort wc-pot die je kiest is afhankelijk van wat jij mooi vindt, maar ook wat praktisch is en goed in de ruimte past. Zo kiest eigenlijk iedereen tegenwoordig wel voor een wandcloset, waarbij de wc niet meer op de vloer staat maar aan de muur is bevestigd. Het reservoir kan ook heel mooi worden weggewerkt in de muur. Hieronder lichten we voorbeelden van verschillende wc's voor je uit. Nog vragen over de beste keuze voor jouw wc? Kom dan langs in een van onze winkels of bel een adviseur voor gratis advies.

Wandcloset

Een veelvoorkomend voorbeeld van een wc is het wandcloset. Dit is een toilet dat aan de muur hangt en dus geen obstakels op de grond veroorzaakt, zoals een normaal toilet doet. Daardoor is het makkelijker schoon te houden. Ook zorgt een wandcloset voor meer ruimte in het toilet en geeft het een moderne uitstraling. Hiervoor wordt meestal gekozen in combinatie met een ingebouwde stortbak. De stortbak wordt dan in de muur verwerkt, zodat de badkamer of het toilet er strakker en stijlvoller uitziet. Een voordeel van zo’n toilet is dat de vloer gemakkelijk schoon te houden is. Ook lijkt de ruimte groter doordat het toilet aan de muur hangt. Een nadeel van dit toilet is de grote kracht die op de muur komt te staan. Hiermee houden we dan ook altijd rekening bij het ontwerp en de montage van jouw toiletruimte.

Wandcloset
Douche wc's

Douche wc’s

De douche wc is nog zo’n sanitairproduct dat niet vaak voorkomt, maar wel erg handig is of kan zijn. Het principe komt neer op een gewoon toilet, dat ook nog eens je onderlichaam reinigt. Vorm en functie komen samen tot een ontzettend gebruikersvriendelijk product. Een goed voorbeeld van een wc-pot die niet heel bekend is, maar waar steeds vaker voor wordt gekozen door de grote hygiënische waarde.

Waarom een bidet?

Als je aan wc voorbeelden denkt, dan je waarschijnlijk niet direct aan een bidet. Toch is het erg handig! Het is hygiënische en comfortabele manier om de onderkant van je lichaam te reinigen. Ons assortiment bestaat uit diverse bidets met verschillende vormen. Voor elk toilet hebben wij wel een passend bidet in ons assortiment. Hoe compact je badkamer ook is.

Bidet

Voorbeelden om je wc-ruimte af te maken

Heb je de toiletsoort gekozen die helemaal past bij jouw stijl, wensen en toilet- of badkamerruimte? Dan wil je natuurlijk ook dat deze aansluit bij de rest van de ruimte! Sommige mensen kiezen eerst de tegels en andere meubels, waar anderen juist de wc-pot belangrijk vinden. Belangrijk is in elk geval dat jij de keuze maakt waar jij blij van wordt. Bekijk daarom voorbeelden van w's, maar ook soorten tegels en andere meubels en sanitairproducten die in jouw ruimte zullen komen. Samen met onze adviseur bekijk je verschillende wc voorbeelden en kom je altijd tot het mooiste resultaat.

Fonteinsets

Een fonteinset maakt het toilet helemaal af. Fonteinsets zijn bedoeld om je handen in te wassen. Je maakt er dus iedere dag gebruik van. Fonteinsets zijn mooi compact en nemen niet veel ruimte in beslag. Je kan kiezen uit verschillende soorten kleuren en materialen die bij elke stijl passen. Keramiek, beton en natuursteen zijn hier een mooi voorbeeld van.

Tegels op het toilet

De tijd van saaie witte toiletruimtes is voorbij. Tegels zijn er in alle kleuren en vormen te verkrijgen. Zo vorm je het kleinste hokje van het huis eenvoudig om tot een sfeervolle ruimte. Belangrijk, want je komt er wel elke dag! Bij Sani4All vind je het grootste tegelassortiment van Nederland. Zo weet je zeker dat je voor elke sfeer de perfecte tegel kan vinden.

Compleet toilet Arabesque Blue
Compleet toilet Memory Copper
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Black Nature
Compleet toilet Fresh Wood

Complete toiletten bij Sani4All

Voor het kopen van een toilet kun je bij Sani4All goed terecht. Met het grootste assortiment aan toiletten van Nederland, vind je bij ons meer dan voldoende soorten toiletten. Zo bieden we ook voor jou altijd het perfecte toilet.  Bij Sani4All vind je toiletten volgens de laatste trends, alleen van de beste kwaliteit. Onze deskundige adviseurs helpen jou graag bij het vinden van jouw perfecte toilet. Bekijk op onze website onze complete toiletten voor alle mogelijkheden. Genoeg inspiratie opgedaan? In onze winkels adviseren je graag over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom in een van onze winkels om het perfecte toilet uit te kiezen.

Gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder