Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Wandclosets

Wandclosets

Een toilet is het belangrijkste onderdeel van je toiletruimte en misschien ook wel die van je badkamer. Waar voorheen voornamelijk gekozen werd voor een staand toilet, is het wandcloset nu de standaard. Ben je op zoek naar een nieuw wandcloset? Dan wil je natuurlijk dat deze perfect past bij jouw wensen en behoeften! We bieden bij Sani4All een ruim assortiment aan wandclosets. Zo vind je altijd het beste wandcloset om je toiletruimte of badkamer mee af te maken. Maak een afspraak bij een van onze winkels om ons assortiment te bekijken. Je kunt je in onze winkels laten adviseren over het ideale wandcloset voor jouw ruimte. We zijn er om je compleet te ontzorgen!

Maak een afspraak

Wandcloset
Wandcloset toilet
Wandcloset badkamer
Wandcloset inspiratie

Waarom een wandcloset?

Een wandcloset is een toilet dat niet op de vloer staat, maar aan de wand wordt bevestigd. Hierdoor vormt het toilet geen obstakel op de vloer. Hierdoor kan je zowel de vloer al het toilet eenvoudiger schoonmaken en -houden. Daarnaast zorgt een wandcloset voor meer ruimte in het toilet én geeft het de ruimte een moderne uitstraling. In ons sanitair assortiment hebben we diverse wandclosets, deze zijn te combineren met verschillende inbouwreservoirs en bedieningspanelen. Je kunt bij ons terecht voor hoogwaardige producten van onder meer Villeroy & Boch, Grohe en Geberit. We bieden bij Sani4All badkamers en toiletten voor iedereen!

Bezoek een van onze winkels

Wandcloset badkamers
Kleurrijke toiletruimte
Goudkleurig wandcloset
Landelijk wandcloset
Wandcloset toiletruimtes

Onze opgeleverde toiletten

Laat je inspireren door onze opgeleverde toiletten

Vlakspoel en diepspoel

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan een wandcloset in plaats van een staand toilet. Hoe groot of klein je toiletruimte ook is, we bieden wandclosets aan die overal wel passen. Bij het kopen van een wandcloset zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo bestaan er twee soorten toiletten: toiletten met een vlakspoel en toiletten met een diepspoel. Bij een toilet met een vlakspoel heeft een plateau waar een boodschap op blijft liggen. Een diepspoeltoilet is voorzien van een schuinplateau waardoor de boodschap regelrecht in het water valt. Wandclosets hebben over het algemeen een diepspoel plateau, deze zijn namelijk hygiënischer en veroorzaken minder stank.

Badkamer met toilet

Moderne toiletstijl

Veel mensen kiezen voor een toiletruimte met een moderne stijl, je kunt hiermee namelijk alle kanten op! Vaak zijn deze ruimtes door de minimalistische en strakke uitstraling een oase van rust. Moderne toiletten hebben vaak geen drukke printjes of felle kleuren en worden voornamelijk gekenmerkt door de eenvoud. Een wandcloset past door de strakke vorm perfect bij een moderne badkamer of toiletruimte. Door aan de ruimte eenvoudige tegels en een natuurstenen fonteinset toe te voegen, creëer je een echt modern toilet.

Modern wandcloset
Moderne toiletten
Moderne wandclosets

Onze merken

Altijd de beste keus

Magnum
Xenz
Sunshower
Brauer
Geberit
Grohe
TECE
Thebalux
Villeroy & Boch
Blaauw Sanitair
Primabad
KS Plafonds
Instamat

Hulp nodig?

Voor ieder budget en badkamerstijl hebben wij een wandcloset in ons assortiment. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een wandcloset? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs kennen alle specificaties van onze wandclosets en kunnen je precies vertellen welk in jouw toiletruimte past. In onze winkels vind je daarnaast diverse badkameropstellingen waar je onze wandclosets met eigen ogen kunt bekijken. Je kunt er dus in alle rust inspiratie op doen voor je eigen badkamer of toilet.

Maak een vrijblijvende afspraak

Toilet inspiratie

Meer toiletproducten

Bekijk alle mogelijkheden

Bidets

Bidets

Toiletsets

Toiletsets

Inbouwreservoirs

Inbouwreservoirs

Douche wc's

Douche wc's

Fonteinsets

Fonteinsets

Urinoirs

Urinoirs

Drukpanelen

Drukpanelen