Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Bidet toiletruimte

Bidets

Ben je op zoek naar een nieuw toilet en wil je misschien ook wel een bidet? Neem dan een kijkje bij onze bidets. Deze zijn niet alleen erg handig, maar geven je badkamer of toilet ook een luxe uitstraling. Je wil natuurlijk wel dat een bidet bij de stijl van je badkamer of toiletruimte past! We hebben daarom bij Sani4All een ruim assortiment met diverse bidets in verschillende vormen en afmetingen. Voor iedere badkamer en toiletruimte hebben wij een passend bidet. Kom langs bij een van onze winkels om onze ruime assortiment sanitair en badkamers te bekijken!

Vind jouw Sani4All winkel

Bidet badkamer
Bidet badkamers
Bidet toiletruimte

Waarom een bidet?

Een bidet is voor veel mensen geen product waar ze aan denken als ze een nieuwe badkamer of toiletruimte gaan inrichten. Toch kan een bidet erg handig zijn. Je gebruikt het voor het wassen van de geslachtsorganen of het achterwerk. Je kan bidets daarnaast ook gebruiken voor het wassen van andere delen van het lichaam, zoals je voeten en benen. Voor ouderen, mindervaliden en mensen met een lichamelijk beperking die niet in bad durven of bang zijn om uit te glijden in de douche, kunnen bidets ook een uitstekende oplossing zijn. Wist je dat een bidet ook vaak wordt gebruikt als baby bad om baby’s in te wassen?

Bidet in badkamer

Bekijk onze opgeleverde badkamers en toiletruimtes

Laat je inspireren

Breed assortiment

Je kunt bij ons terecht voor een breed assortiment aan bidets van hoogwaardige kwaliteit. We hebben diverse bidets van hoogwaardige merken als Grohe, Villeroy & Boch en Sphinx. In ons assortiment hebben we bidets die verschillen qua stijl en budget. Op deze manier zorgen we dat we altijd een bidet hebben dat past bij jouw wensen, behoeften en de mogelijkheden die jouw ruimte heeft. Vaak wordt een bidet vergeleken met een toilet, terwijl je ze beter kunt vergelijken met een wastafel of bad. Je gebruikt het immers voor het wassen en reinigen van het lichaam.

Bekijk onze toiletruimtes

Assortiment bidets

Toilet inspiratie

Ben je op zoek naar een compleet toilet of een complete badkamer en weet je al precies hoe jouw toilet of badkamer eruit moet komen te zien? Of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel toilet en badkamer inspiratie, zodat je kunt ontdekken wat bij jou en de ruimte past. Elk toilet en badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zie je terug in de opgeleverde toiletten en badkamers van onze klanten. Ben je op zoek naar trends? Lees dan onze blogs met onze laatste toilet en badkamer trends. Wil je graag weten hoe jouw droombadkamer of toilet eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je toilet of badkamer? Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen toilet of badkamer ontwerpen.

Bidet inspiratie
Inspiratie bidets
Bidets inspiratie

Onze merken

Altijd de beste keus

Magnum
Xenz
Sunshower
Brauer
Geberit
Grohe
TECE
Thebalux
Villeroy & Boch
Blaauw Sanitair
Primabad
KS Plafonds
Instamat

Meer weten?

In landen als Italië en Spanje zijn bidets al generaties lang een must in ieder toilet. Het wordt gezien als een noodzakelijk sanitair product waar ze in deze landen niet zonder kunnen. Wil je graag een bidet in het echt bekijken of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Kom dan langs bij een van onze winkels en laat je inspireren door onze bidets. Je kunt natuurlijk ook inspiratie op komen doen voor je toiletruimte of badkamer. Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag in een van onze winkels om de beste keuze voor jouw perfecte toilet of badkamer maken.

Maak een afspraak

Informatie bidets

Meer toiletproducten

Bekijk alle mogelijkheden

Toiletsets

Toiletsets

Wandclosets

Wandclosets

Inbouwreservoirs

Inbouwreservoirs

Douche wc's

Douche wc's

Fonteinsets

Fonteinsets

Urinoirs

Urinoirs

Drukpanelen

Drukpanelen