Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Arabesque Blue
Compleet toilet Arabesque Blue
Compleet toilet Arabesque Blue
Compleet toilet Arabesque Blue
Compleet toilet Arabesque Blue
Compleet toilet Arabesque Blue
Compleet toilet Arabesque Blue
Compleet toilet Arabesque Blue

€ 2.995,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

* Compleet toilet zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Compleet toilet Arabesque Blue

Het complete toilet Arabesque blue heeft een opvallende achterwand. Door de sterke kleurencombinatie en de stijlvolle materialen ontstaat er een sfeervol toilet. De marmerlook tegels zorgen ervoor dat het geheel rust uitstraalt.

Opvallend en stijlvol

Het complete toilet Arabesque Blue bestaat uit een combinatie van marmerlook tegels en decortegels in de kleur Arabesque. Het goudkleurige wandcloset is een echte eyecatcher in dit toilet. Het goud komt terug in zowel de wastafelkraan, als de drukplaat van Geberit en de accessoires van het toilet. De goudkleurige accenten combineren mooi met de tegelcombinatie en zorgen voor de luxe uitstraling van het toilet. Ook aan de gebruiksvriendelijkheid in dit toilet is gedacht, onder de wastafel is een kast aangebracht. Hierin kan je bijvoorbeeld toiletpapier of andere artikelen opbergen. Dit zorgt ervoor dat je het toilet opgeruimd kan houden!

Een kleurrijk toilet

Sommige mensen houden erg van strakke en witte toiletten, andere willen graag veel kleur in de ruimte terug zien komen. De keuze voor een kleurrijk toilet is een manier om door middel van kleur het toilet meer persoonlijkheid te geven. De mogelijkheden met een kleurrijk toilet zijn eindeloos. Zo kan je verschillende kleuren met elkaar combineren of kiezen voor een rustige basis met een accentkleur. In dit toilet is gekozen om een wand een opvallende kleur te geven en hiervan een eyecatcher te maken!

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Wandcloset
Goudkleurig

Inbouwreservoir
Geberit

Drukplaat
Geberit

Fonteinkast
Qubic

Fonteinkraan
Mat goud

Accessoires
Mat goud

Tegels
Marmerlook & Decortegels Arabesque

€ 2.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Bezemer

"Goede service"

"Mede dankzij Guus, een super badkamer geworden. De mannen van Westblock hebben top werk verricht. Bedankt voor al jullie goede hulp en zorgen!"

Bezemer - 11-01-2024

Badkamer review

"Goed , professioneel en vakkundige zaak om een badkamer te kopen"

"Wij hebben onze badkamer gekocht bij Sani4All in Barendrecht. Er was alle tijd om een mooie en volgens onze smaak een badkamer te tekenen en samen te stellen. Alles netjes geleverd en compleet." ... "We zijn super blij met onze badkamer" ...

Fam. Smits - 09-02-2024

Review sani4all jurien

"Prachtige badkamer, professioneel advies"

"De gehele afwikkeling, van advies tot montage, is zeer fijn en professioneel verlopen. We hebben een prachtige en luxe badkamer gekregen met tegels, sanitair en meubels van beste kwaliteit. We zijn er enorm blij mee en kijken terug op fijne samenwerking met de verkoper en medewerkers van Sani4all Zevenaar. Wij raden Sani4all bij iedereen aan!"

Jurien - 31-01-2024

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 24-01-2024

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Persoonlijke betrokkenheid

Ben je nieuwsgierig geworden naar het complete toilet Arabesque Blue? In onze winkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen!’ Daarom beginnen we altijd met het leren kennen van onze klanten. Aan de hand daarvan kunnen we je van een passend advies voorzien en gaan we je helpen met het uitzoeken van een compleet toilet dat bij jouw wensen en behoeften past!