Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Toiletten

Wist je dat we in ons leven gemiddeld een tot drie jaar op het toilet doorbrengen? Het toilet is dus een belangrijk onderdeel van jouw badkamer of toiletruimte. Om ervoor te zorgen dat jij altijd een toilet vindt dat bij jou past, bieden we een ruim assortiment aan toiletten aan. Of je nu op zoek bent naar een complete toiletruimte of een badkamer met toilet, we helpen je graag bij het vinden van het perfecte toilet voor jou.

Toiletten bij Sani4All

Toiletten in alle vormen en maten

Als je op zoek gaat naar een nieuw toilet, zou je misschien denken dat de keuzemogelijkheden wat beperkt zijn. Waar je voorheen vooral uit witte toiletten kon kiezen, is dit assortiment inmiddels flink uitgebreid. We bieden namelijk verschillende designs en kleuren toiletten. Daarnaast kun je niet alleen kiezen voor een ‘standaard’ wandcloset, maar ook voor een bidet, douche wc of een urinoir. Je kunt jouw toilet dus helemaal afstemmen op jouw wensen.

Zwart toilet
Urinoir toiletruimte
Toiletruimtes Sani4All

Laat je inspireren door ons assortiment toiletten

Bidets

Bidets

Toiletsets

Toiletsets

Wandclosets

Wandclosets

Inbouwreservoirs

Inbouwreservoirs

Douche wc's

Douche wc's

Fonteinsets

Fonteinsets

Urinoirs

Urinoirs

Drukpanelen

Drukpanelen

Toiletset

Waaruit bestaat een complete toiletset?

We bieden bij Sani4All niet alleen losse toiletten aan, maar ook complete toiletsets. Een toiletset bestaat een (wand)closet, een drukpaneel en een inbouwreservoir. Aan deze set kun je ook een fonteinset toevoegen, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk voor welke ruimte je op zoek bent naar een toiletset. Je kunt de set helemaal zelf samenstellen, zodat je deze op de ruimte kunt afstemmen. Zo kun je bijvoorbeeld de kleur van het drukpaneel afstemmen op de kleur van de wastafelkranen. Of de kleur van het toilet laten matchen met de rest van het sanitair.

Onze merken

Altijd de beste keus

Magnum
Xenz
Sunshower
Brauer
Geberit
Grohe
TECE
Thebalux
Villeroy & Boch
Blaauw Sanitair
Primabad
KS Plafonds
Instamat

Aandachtspunten voor jouw nieuwe toilet

Bij de aankoop van een nieuw toilet zijn er een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Zo moet je bij het indelen van je nieuwe badkamer of toiletruimte weten hoeveel ruimte je hebt voor je nieuwe sanitair. Dan weet je voor welk toilet en eventueel welke fonteinset je kunt kiezen. Wanneer je een toilet toevoegt aan de badkamer of de toiletruimte verplaatst, moet je rekening houden met de afvoer van het toilet. Je kunt deze namelijk niet op de gewone afvoer aansluiten, die is daar te smal voor. Het kan dan dus voorkomen dat je een nieuwe afvoerbuis moet aanleggen. Wil je graag meer informatie of toilet inspiratie opdoen? Kom dan gerust eens naar een van onze badkamerwinkels.

Toiletset in de badkamer

Bekijk onze opgeleverde badkamers en toiletten

en laat je inspireren

Voor iedere stijl een passend toilet

Door ons ruime assortiment toiletten, bieden we voor iedere badkamerstijl wel een passend toilet. We hebben bij een aantal stijlen het ideale toilet gezocht, zo kun je alvast wat inspiratie opdoen!

Toilet moderne badkamer

Moderne badkamer

Bij een moderne badkamer kun je gaan voor een wit eenvoudig model, maar een zwart strak wandcloset kan ook prachtig zijn. Pas de kleur van het drukpaneel aan op de kranen of het toilet, zodat je de strakke uitstraling van de moderne stijl behoudt.

Toilet landelijke badkamer

Landelijke badkamer

In een landelijke badkamer zien we vaak de keuze voor wit sanitair, vaak wordt dit gecombineerd met een wit drukpaneel. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een lichtgrijze of taupe variant, deze kleuren komen namelijk ook vaak terug bij een landelijke badkamer.

Toilet design badkamer

Design badkamer

In een design badkamer mag het sanitair lekker uitgesproken zijn. Kies bijvoorbeeld voor een mat zwart wandcloset en drukpaneel of pak uit met een beige variant.

Toilet ton-sur-ton badkamer

Ton-sur-ton badkamer

In een ton-sur-ton badkamer kies je een basiskleur die in de gehele ruimte terugkomt. Vaak wordt er bij deze stijl gekozen voor een witte toiletset. Maar wanneer je bijvoorbeeld voor een beige ton-sur-ton badkamer kiest, kun je dus ook voor een beige set gaan.

Toilet Scandinavische badkamer

Scandinavische badkamer

De Scandinavische badkamer staat bekend om de rustige uitstraling. Er wordt dan ook vaak gekozen voor een witte toiletset, zodat de rustige sfeer van de ruimte behouden blijft.

Volledige montage bij Sani4All

Nadat je jouw nieuwe badkamer gekocht hebt, moet deze natuurlijk ook gemonteerd worden. Het monteren van een badkamer is best een precisiewerkje, we snappen dan ook heel goed dat je dit liever uitbesteed. Daarom bieden we bij Sani4All volledige montage aan. Dat betekent dat we jouw badkamer van A-Z monteren en onze monteurs pas naar huis gaan als jij helemaal tevreden bent. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van je nieuwe badkamer.

Bezoek een van onze badkamerwinkels

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment toiletten? Breng dan eens een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Je vindt daar verschillende complete toiletruimtes en badkamers die voorzien zijn van een toilet. Je kunt in de winkels dus in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Wil je graag wat meer informatie of advies? Onze badkameradviseurs staan voor je klaar om jou te helpen!

Maak jouw gratis afspraak