Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Black Decor
Compleet toilet Black Decor
Compleet toilet Black Decor
Compleet toilet Black Decor
Compleet toilet Black Decor
Compleet toilet Black Decor
Compleet toilet Black Decor
Compleet toilet Black Decor

€ 2.195,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

* Compleet toilet zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Compleet toilet Black Decor

Het complete toilet Black Decor bestaat uit een combinatie van betonlook tegels, gedurfde zwarte visgraat tegels en mat zwarte accessoires. Deze combinatie zorgt ervoor dat het toilet een industriële uitstraling heeft.

Stoer en strak

Het complete toilet Black Decor is een voorbeeld van een toilet met een industriële uitstraling. De basis van het toilet bestaat uit lichtgrijze betonlook tegels met een afmeting van 60x60 cm. De tegelbasis is aangevuld met zwarte decortegels die gelegd zijn in een visgraatpatroon, deze zorgen voor een speels en stoer effect. Het randloze wandcloset heeft een mat zwarte uitvoering, ook het bedieningspaneel van Geberit is mat zwart. Het mat zwarte thema komt terug in de fonteinset en alle andere accessoires die in het toilet zijn geplaatst. Doordat het reservoir van het toilet is ingebouwd is er een kleine uitbouwwand waar je ruimte genoeg hebt om het toilet aan te kleden naar jouw wens!

Industriële uitstraling

Een toilet met een industriële uitstraling is vaak stoer, strak en modern. Over het algemeen hebben industriële ruimtes een lichte basis die gecombineerd worden met zwarte elementen, hout, beton en wit. Doordat de basis van industriële toiletten vaak licht is, is deze stijl zeer geschikt voor kleinere ruimtes. Daarnaast wordt deze stijl gekenmerkt door onbewerkte materialen die gecombineerd worden met moderne vormen. In dit toilet is er gekozen voor een relatief lichte basis van betonlook. Dit is gecombineerd met (mat) zwarte elementen en tegels.

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Design toilet
Randloos, mat zwart

Inbouwreservoir
Geberit

Bedieningspaneel
Geberit, mat zwart

Complete fonteinset
Mat zwart

Accessoires
Inbouw reserverolhouder, toiletrolhouder, handdoekhaak, mat zwart

Decortegels
Mat zwart visgraattegels

Vloer- en wandtegels
Donkergrijze betonlook vloer- en wandtegels

€ 2.195,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Bezemer

"Goede service"

"Mede dankzij Guus, een super badkamer geworden. De mannen van Westblock hebben top werk verricht. Bedankt voor al jullie goede hulp en zorgen!"

Bezemer - 27-05-2024

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 06-04-2024

Review sani4all jurien

"Prachtige badkamer, professioneel advies"

"De gehele afwikkeling, van advies tot montage, is zeer fijn en professioneel verlopen. We hebben een prachtige en luxe badkamer gekregen met tegels, sanitair en meubels van beste kwaliteit. We zijn er enorm blij mee en kijken terug op fijne samenwerking met de verkoper en medewerkers van Sani4all Zevenaar. Wij raden Sani4all bij iedereen aan!"

Jurien - 02-06-2024

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Onze adviseurs staan voor je klaar

Ben je enthousiast geworden over het complete toilet Black Decor? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze betrokken adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het uitzoeken van jouw nieuwe toilet. Je kan je in de winkel ook laten verrassen met een 3D-ontwerp die onze adviseurs voor je kunnen maken. We zijn er om je volledig te ontzorgen!