Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh
Compleet toilet Fresh

€ 2.295,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

* Compleet toilet zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Compleet toilet Fresh

Het complete toilet Fresh bestaat uit een combinatie van diverse tegels in lichte kleuren. De honinggraad tegels in combinatie met de andere lichte tegels geven de badkamer een warme en stijlvolle uitstraling.

Licht en sfeervol

Het complete toilet Fresh heeft een tegelcombinatie die bestaat uit lichte vloertegels 60x60 cm, lichte wandtegels 30x60 cm en honinggraad tegels. Alle tegels hebben lichte kleuren, dit zorgt voor een warme en stijlvolle uitstraling. Het Villorey & Boch toilet is voorzien van een toiletblokjeshouder en heeft een verdekte bevestiging. De toiletzitting heeft een softclose systeem waardoor het toilet niet hard dicht valt. Daarnaast heeft het toilet Quickrelease scharnieren, hierdoor kan je de zitting makkelijk verwijderen. Het bedieningspaneel is van Geberit en heeft een zwarte kleur. De fonteinset bestaat uit een keramische wastafel, een chromen fonteinkraan en een chromen afvoerset. Deze set is op een fonteinkast geplaatst. Dit zorgt voor extra opbergruimte in het toilet!

Design toilet

Een design toilet heeft vaak een originele en bijzondere uitstraling. Stijl en beleving worden steeds belangrijker en dat zie je vaak terug in deze toiletten. Bij deze stijl wordt een hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een trendy inrichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan originele producten die zorgen voor een bijzondere sfeer en een trendy uitstraling. In deze badkamer is gekozen voor hoogwaardige producten van Villorey & Boch en Geberit. Deze producten zijn gecombineerd met de bijzondere honinggraad tegels, deze combinatie zorgt ervoor dat dit toilet een design toilet is.

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Wandcloset
Randloos, wit

Inbouwreservoir
Geberit

Bedieningspaneel
Geberit

Fonteinset
Fonteinkast, keramische wastafel

Fonteinkraan
Chroom

Decortegels
Honingraadvormige decortegels in beige kleur

Wandtegels
Beige betonlook vloer- en wandtegels

€ 2.295,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 06-04-2024

Review sani4all jurien

"Prachtige badkamer, professioneel advies"

"De gehele afwikkeling, van advies tot montage, is zeer fijn en professioneel verlopen. We hebben een prachtige en luxe badkamer gekregen met tegels, sanitair en meubels van beste kwaliteit. We zijn er enorm blij mee en kijken terug op fijne samenwerking met de verkoper en medewerkers van Sani4all Zevenaar. Wij raden Sani4all bij iedereen aan!"

Jurien - 02-06-2024

Badkamer review

"Goed , professioneel en vakkundige zaak om een badkamer te kopen"

"Wij hebben onze badkamer gekocht bij Sani4All in Barendrecht. Er was alle tijd om een mooie en volgens onze smaak een badkamer te tekenen en samen te stellen. Alles netjes geleverd en compleet." ... "We zijn super blij met onze badkamer" ...

Fam. Smits - 30-04-2024

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Persoonlijk advies van onze adviseurs

Ben je op zoek naar een nieuw toilet en lijkt het complete toilet Fresh jou iets? Of wil je je graag laten adviseren over je nieuwe toilet? Maak dan bij een van onze winkels een afspraak. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van advies. Samen gaan we op zoek naar het ideale toilet voor jou!