Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Modern Times
Compleet toilet Modern Times
Compleet toilet Modern Times
Compleet toilet Modern Times
Compleet toilet Modern Times
Compleet toilet Modern Times
Compleet toilet Modern Times
Compleet toilet Modern Times

€ 1.795,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

* Compleet toilet zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Compleet toilet Modern Times

Het complete toilet Modern Times is een toilet met een gedurfde, maar sfeervolle, tegelcombinatie. De twee verlichte nisjes achter in de ruimte zorgen voor diepte en extra sfeer!

Gedurfd en sfeervol

In het complete toilet Modern Times is er een gedurfde combinatie gemaakt van houtlook vloer- en wandtegels en donkere glans marmerlook tegels. Er is gekozen voor twee verschillende afmetingen houtlook tegels, dit zorgt voor een speels en dynamisch effect. In de achterwand zijn twee verlichte nisjes gemaakt, dit is perfect om de ruimte aan te kleden! Het randloze design toilet is voorzien van een softclose zitting en heeft een inbouwreservoir van Geberit. Het mat zwarte bedieningspaneel van Geberit geeft de ruimte een industrieel tintje. Op het houten wasmeubel is een zwarte waskom geplaatst en heeft een mat zwarte kraan. Dit combineert prachtig met de marmerlook tegels.

Modern en industrieel

Industriële toiletten zijn strak, stoer en modern. De stijlen modern en industrieel worden dan ook vaak gecombineerd. Bij beide stijlen wordt er gebruik gemaakt van lichte en neutralen kleuren. Waar bij een typisch industrieel toilet gebruik gemaakt wordt van robuuste materialen, wordt er bij een modern toilet gebruik gemaakt van minimalisme. In dit toilet is er gekozen voor een gewaagde tegel die zowel de moderne als de industriële stijl benadrukt. De zwarte elementen in de badkamer zorgen voor de industriële stijl.

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Wandcloset
Randloos, wit

Inbouwreservoir
Geberit

Bedieningspaneel
Geberit

Fonteinset
Massief hout, waskom, afvoer

Fonteinkraan
Mat zwart

Vloer- en wandtegels
Warme houtlook vloer- en wandtegels

Wandtegels
Zwarte glans marmerlook tegels

€ 1.795,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Badkamer review

"Goed , professioneel en vakkundige zaak om een badkamer te kopen"

"Wij hebben onze badkamer gekocht bij Sani4All in Barendrecht. Er was alle tijd om een mooie en volgens onze smaak een badkamer te tekenen en samen te stellen. Alles netjes geleverd en compleet." ... "We zijn super blij met onze badkamer" ...

Fam. Smits - 09-02-2024

Bezemer

"Goede service"

"Mede dankzij Guus, een super badkamer geworden. De mannen van Westblock hebben top werk verricht. Bedankt voor al jullie goede hulp en zorgen!"

Bezemer - 11-01-2024

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 24-01-2024

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Persoonlijk advies

Twijfel je nog of dit complete toilet Modern Times iets voor jou is? Of wil je liever nog wat inspiratie opdoen? Maak dan snel een afspraak bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs staan daar voor je klaar om je te voorzien van tips, inspiratie en advies. Samen gaan we op zoek naar een toilet die aan jouw wensen en behoeften!