Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer renovatie

De laatste jaren zien we dat de badkamer steeds meer en meer een echte ontspanningsruimte wordt. De badkamer wordt niet enkel meer puur functioneel gebruikt, maar het is ook een plaats waar bijgekomen wordt van een lange werkweek of om je gedachten op een rijtje te zetten. Het is belangrijk dat deze helemaal naar jouw specifieke wens is gerealiseerd. Wanneer je ervoor gekozen hebt voor een badkamerrenovatie wil je van te voren weten wat je kan verwachten en hoeveel dit kost. Dit hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Badkamer renoveren zonder breken

Badkamer renovatie zonder breken

Je kunt de badkamer renoveren zonder te breken. Denk dan bijvoorbeeld aan het leggen van een nieuwe tegelvloer. Het is meestal wel afhankelijk van het soort vloer. Een nieuwe kan bijvoorbeeld over de huidige tegels gelegd worden, echter is dit zeker niet altijd mogelijk en moet dit per situatie bekeken worden. Op die manier hoeven de tegels er niet uitgebroken te worden. Dat scheelt niet alleen tijd, het scheelt ook kosten, inspanning en een heleboel afval.

kosten van een badkamer renovatie

Badkamer renovatie kosten

Wat zijn de kosten van een badkamer renovatie? Misschien is het niet het leukste klusje als je aan de renovatie denkt, maar het is wel belangrijk om te weten hoeveel een nieuwe badkamer kost. Het is een belangrijke stap om uit te zoeken om achter te komen zodat je weet wat binnen jouw budget kan. De kosten van het renoveren een complete badkamer kunnen erg verschillen. Dit heeft te maken met de grootte van de ruimte maar ook met de stijl- en materiaalkeuze. Als je zelf de badkamer gaat verbouwen en kiest voor voordelig geprijsd sanitair, dan zullen de kosten best meevallen. De kosten van de montage hoef je dan ook niet mee te rekenen.  Dat scheelt toch al gauw heel veel voor de kosten van het renoveren van de badkamer!

Complete badkamer renovatie

Een complete badkamer renoveren is dus niet altijd hetzelfde als het verbouwen van een badkamer. Voor een renovatie hoeft er niet per se veel materiaal gebruikt te worden of veel te doen te zijn. Bij een badkamer renovatie gaat het ook veelal over het verbeteren van de kwaliteit van bepaalde onderdelen de badkamer. Bijvoorbeeld door het vervangen van de wastafel of door een ligbad te plaatsen. Of door alleen het tegelwerk van de badkamer te vervangen. Laat je inspireren door onze complete badkamers!

badkamer renoveren

Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

Gemiddeld duurt het installeren van een complete badkamer tussen de 80 en 120 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de afmeting en welke werkzaamheden die gedaan moet worden. Onze adviseurs hebben veel ervaring met badkamer renovaties. Om een goede indicatie te krijgen over hoe lang de badkamer renovatie gaat duren is het verstandig contact op te nemen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en je krijgt een goed beeld van wat je kunt verwachten. Wij denken graag met je mee!

hoe lang duurt een badkamer renovatie
badkamer renovatie

Wat kost een badkamer renovatie?

Een badkamer renovatie in veel gevallen een behoorlijke investering. Met alleen nieuwe producten als bad of douche nog niet. Veel mensen zien de montagematerialen zoals lijm, voeg en kit en de montage zelfs over het hoofd. Verder is het belangrijk dat je vooraf bedenkt wat je echt in je badkamer wilt. Is zowel een bad als douche namelijk écht noodzakelijk? Hoeveel kost de renovatie van een complete badkamer? Wij hebben in deze blog op een rijtje gezet welke kosten je waar kan verwachten over en bespaartips!

Persoonlijk badkamer renovatie advies

Wil je graag weten waar je allemaal op moet letten bij een badkamer renovatie? Maak dan een gratis adviesafspraak in een van onze winkels voor persoonlijk badkamer renovatie advies. Onze adviseurs denken graag met je mee wat er mogelijk is en zetten op een rijtje wat je kan verwachten