Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer renovatie

De laatste jaren zien we dat de badkamer steeds meer en meer een echte ontspanningsruimte wordt. De badkamer wordt niet enkel meer puur functioneel gebruikt, maar het is ook een plaats waar bijgekomen wordt van een lange werkweek of om je gedachten op een rijtje te zetten. Het is belangrijk dat deze helemaal naar jouw specifieke wens is gerealiseerd. Wanneer je ervoor gekozen hebt voor een badkamerrenovatie wil je van te voren weten wat je kan verwachten en hoeveel dit kost. Dit hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Complete badkamer renoveren

Het is zo ver: je gaat een complete badkamer verbouwen. Eindelijk! De voorbereidingen voor het verbouwen van de badkamer kunnen beginnen. Het is handig om te beginnen met het verzamelen van badkamerinspiratie. Bekijk bijvoorbeeld onze complete badkamers, blogs of opgeleverde werken op onze website. Heb je wat mooie inspiratie verzameld en weet je precies wat je wil? Ga dan verder met het vaststellen van je wensenlijst, want wat moet jouw nieuwe badkamer écht hebben? Wensen zijn er altijd, maar kun je wel dat vrijstaande bad, die mooie inloopdouche én een dubbele wastafel kwijt in jouw badkamer? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, maar is het budget het struikelblok. Bij het verbouwen van een complete badkamer moeten keuzes worden gemaakt. Onze handige online badkamerplanner is ideaal om uit te zoeken wat er allemaal mogelijk is. Zo worden de mogelijkheden van het verbouwen van de complete badkamer een stuk overzichtelijker!

Badkamer 3D-ontwerp
Badkamer renoveren zonder breken

Badkamer renovatie zonder breken

Als je de badkamer wil gaan renoveren, is het niet altijd nodig om de gehele badkamer eruit te breken. Denk dan bijvoorbeeld aan het leggen van een nieuwe tegelvloer. Het is meestal wel afhankelijk van het soort vloer. Een nieuwe kan bijvoorbeeld over de huidige tegels gelegd worden, echter is dit zeker niet altijd mogelijk en moet dit per situatie bekeken worden. Op die manier hoeven de tegels er niet uitgebroken te worden. Dat scheelt niet alleen tijd, het scheelt ook kosten, inspanning en een heleboel afval.

kosten van een badkamer renovatie

Badkamer renovatie kosten

Wat zijn de kosten van een badkamer renovatie? Misschien is het niet het leukste klusje als je aan de renovatie denkt, maar het is wel belangrijk om te weten hoeveel een nieuwe badkamer kost. Het is een belangrijke stap om uit te zoeken om achter te komen zodat je weet wat binnen jouw budget kan. De kosten van het verbouwen van een complete badkamer kunnen erg verschillen. Dit heeft te maken met de grootte van de ruimte maar ook met de stijl- en materiaalkeuze. Als je zelf de badkamer gaat verbouwen en kiest voor voordelig geprijsd sanitair, dan zullen de kosten best meevallen. De kosten van de montage hoef je dan ook niet mee te rekenen.  Dat scheelt toch al gauw heel veel voor de kosten van het renoveren van de badkamer!

Montage van de badkamer

Als je je nieuwe badkamer gekocht heb sta je voor de keuze om deze zelf te monteren of gebruik te maken van een montageservice. Bij ons zit je helemaal goed, wij kunnen namelijk ook de montage voor je regelen. Wij werken met ervaren monteurs die in opdracht jouw badkamer verbouwen. Onze monteurs komen bij jou langs om jouw badkamer te verbouwen. Ze gaan pas weg als alles klaar is en jij gebruik kunt maken van de badkamer. In de meeste gevallen duurt het verbouwen van de badkamer wel twee tot drie weken. Een badkamer is niet iets dat je zomaar koopt. Je koopt het omdat je graag voor een lange tijd plezier wil beleven van de badkamer. Een badkamer verbouwen is een kundig en tijdrovend proces. Daarom is het altijd goed om het renoveren van de badkamer uit te besteden aan een specialist. Onze vakmensen steken beide handen uit de mouwen en garanderen kwaliteit. Ze hebben zichzelf al meerdere malen bewezen, waardoor je er zeker van kan zijn dat beloftes worden waargemaakt. Op onze website kan je ook aan de slag met onze 3D-planner, zo weet je hoe de ruimte er na de badkamer verbouwing eruit komt te zien. Neem je ontwerp mee naar onze winkels, onze adviseurs kunnen je adviseren aan de hand van jouw badkamerontwerp.

Montage van de badkamer

Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

Vaak is er sprake van een levertijd en/of montagetijd op badkamers. Als je zelf je oude badkamer wil verwijderen is het dus verstandig om eerst je badkamer te kopen en zeker te zijn van de leverdatum/montagedatum. Niemand zit graag lang zonder badkamer. Een goede voorbereiding is het halve werk, zo weet je exact hoe lang het proces van de badkamer verbouwen gaat duren en wat je allemaal te wachten komt te staan. Hoe lang de verbouwing exact gaat duren is geen eenvoudige vraag. Dit hangt af van de grootte en de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Wanneer je enkel een nieuwe waskom en wat sanitair plaatst, zal de badkamer relatief snel weer in gebruik genomen kunnen worden. Als je erover denkt om de gehele badkamer te verbouwen, zal dit waarschijnlijk veel meer tijd kosten. Gemiddeld duurt het proces van een badkamer verbouwen ongeveer 2 tot 3 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de werkzaamheden die worden gedaan. Een monteur kan je een goede indicatie geven van de duur van de verbouwing aan de hand van het badkamerontwerp.

hoe lang duurt een badkamer renovatie

Wat kost een badkamer renovatie?

Een badkamer renovatie in veel gevallen een behoorlijke investering. Met alleen nieuwe producten als bad of douche nog niet. Veel mensen zien de montagematerialen zoals lijm, voeg en kit en de montage zelfs over het hoofd. Verder is het belangrijk dat je vooraf bedenkt wat je echt in je badkamer wilt. Is zowel een bad als douche namelijk écht noodzakelijk? Hoeveel kost de renovatie van een complete badkamer? Wij hebben in deze blog op een rijtje gezet welke kosten je waar kan verwachten over en bespaartips!

Persoonlijk badkamer renovatie advies

Wil je graag weten waar je allemaal op moet letten bij een badkamer renovatie? Maak dan een gratis adviesafspraak in een van onze winkels voor persoonlijk badkamer renovatie advies. Onze adviseurs denken graag met je mee wat er mogelijk is en zetten op een rijtje wat je kan verwachten

Gratis adviesgesprek